mateusz_s Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 To jest obrazek, który ostatnio skomponowałem, mam nadzieje że się Wam spodoba.... całośc zrobiona w 3ds max od podstaw... inne moje prace mozna znalezc na www.digitalart.org -> Artist Search: Mateusz Staniszew, zapraszam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Witam Ja mam dwie uwagi 1 książki trochę nienaturalnie wyglądają 2 rozlana kropla na kartce powinna sie trochę wnią wchłonąć tworząc plamę tak mi się wydaje. Pozatym to git fajnie coustyka wyszła. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 dzieki za uwagi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 fajne fajne tylko mi nie pasuje troche texturka drewna, można bo poprawić treść na kartkach jakaś fajniejsza czcionka albo jakieś wykresy ale ogółem pracka na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Owszem teksturka drewna nie jest doskonała a i kartki nie wyglądaja najlepiej ale ogólnie to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 hmm ogolnie ok. Ale jakies mam wrazenie ze to "stary styl" tej i innych Twoich prac.. jakby z poczatkow lat 90tych :). w czym je robisz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 praca ma mily klimat, ale uwazam ze do oswietlenia mogles uzuc directional light, skylight, ablo cos innego o rownoleglych promieniach bo scenka raczej nie wyglada na "wieczorna" oswietlona lampka. mnie akurat teksturka drewna sie podoba ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2005 dzieki wszystkim za uwagi, jak wspomnialem uzylem do tej scenki 3dsmax7.0, co do cieni chcialem uzyc area shadows jednak w mental ray nie da rady, nalezalo uzyc raytraced shadows. oczywiscie zawsze mozna zrobic kompozycje i zlaczyc w PS-ie ale chcialem zeby scenka wygladala dobrze zaraz 'po wyjsciu' od maxa, ostre cienie przy ksiazkach moga rzeczywiscie troche razic... ale co do texturki drewna powiem szczerze ze mi osobiscie sie podoba.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kronos Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Pracka fajna, szczególnie "efekty kaustyczne" ;] Oprócz tego co powiedzieli inni, mogłeś wybrać jakiś ciekawszy tekst dla kartek niż spis wyrazów ze słownika :) chcialem uzyc area shadows jednak w mental ray nie da rady Da radę ;] Wystarczy użyc któregoś światła typu area i ustawić jego wielkość a cienie same wyjdą pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2005 co do slow z tych kartek, owszem nie maja wiekszego znaczenia, ale to celowo, ponieważ tytuł tej pracy brzmi: "Empty Glass, Empty Words"... chodzi o to ze ktos kto pisal te slowa tracil tylko czas bo same w sobie jedno po drugim nie ma zadnego znaczenia - sa puste tak jak ta szklanka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 dużo mówiący temat, słabe shaderki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 fajne drewno, ksiazki slabe, a w szklance przydalby sie jakies resztki cieczy np wisky choc po kroplach na kratce widze ze byla tam chyba woda ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 ogólnie praca jakis tam klimacik ma, ale mi przeszkadza troche ten lód w szklance, moze jakbyś nalał tam jakiegoś alko... no to by było spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi