Napisano 26 Sierpień 200519 l chodz jesli chodzi o umywalki to na stronie Kola sa juz gotowe modele..... z tym ze sa zrobione tak pyciarsko ze szok, jakies bouleny i krzywizny....
Napisano 26 Sierpień 200519 l 100 modeli? Dwa miesiące? Eeeeee, 50zł od zestawu? Nigdy nie interesowałem się tematem ale chyba opłacalniej było by się trudnić zbieraniem puszek, na dodatek żadnego naświetlania oczek, pełen kontakt z naturą.......... Taka rada: Szczerze doradzam intensywne zbieranie umiejętności, dbanie o etykę i szanowanie swojej pracy... I będzie dobrze. ;) PS. Szeryf- Podobno idziesz w osiedle, wyrzucasz dwie stówki i masz samochód real poly w kwadrans.
Napisano 23 Listopad 200519 l co jak co - modele mi sie podobaja, ktos to jednak robi, a oszczedza nam czas, sa standardy, reszte mozna probowac modelowac samemu, przeciez to jasne. Jedno czego mi brakuje, to chetnie przeczytalbym dokumentacje do tych modeli - jest tam sporo modeli, ktorych nie znam/y - a szukanie igly w stogu siana...:/
Napisano 24 Listopad 200519 l ja bym chciał żeby producentami mebli nie była jednak ekipa z evermotion bo wzornictwo im nie wychodzi, a na niektórych płytkach z tego co widzę to tak właśnie jest :) poprostu modelują nie to co trzeba :P
Napisano 24 Listopad 200519 l dokładnie kome moim zdaniem najlepiej im i pod względem wzornictwa i wykonania wyszła płytka z fotelami o ile się nie myle vol 5
Napisano 24 Listopad 200519 l wzornictwo i wykonanie ich autorstwa,ok - ale jest sporo modeli wlasnie katalogowych. A w opisie trzeba napisac co i jak zostalo uzyte - i tu juz niektore modele nie moga byc uzyte biorac pod uwage to kryterium. Poza tym raczej nie mam zastrzezen.