Napisano 26 Sierpień 200519 l Moja ostatnia wyrzeźbiona scenka. Modelowane w maxie , rendering Brazil przy pomocy tylko skylighta. Z założenia miało być surowe i bez bajerów to też za skomplikowane nie jest ale starałem sie nadrobic dokladnoscia. kukła wymodelowana dokładnie na podstawie takiej jednej dla artystow :) lekki postprodukt w photoshopie, zrobiłem tam burning i ramke :) ******* link do mniej skompresowanej wersji http://robart2003.republika.pl/images/pc_2005/hermitage.htm ******* To by bylo chyba na tyle , hyhy :)
Napisano 26 Sierpień 200519 l Podoba mi sie podłoga oraz ten stołek, manekin też nie najgorszy ( ujdzie !:P )
Napisano 26 Sierpień 200519 l spoko pracka, klimat ma, lecz co do samych modeli to krzesło mi sie troche nie podoba.
Napisano 26 Sierpień 200519 l Ciekawa praca i całkiem mi się podoba :) Jedyne do czego mam zastrzeżenia to materiał na manekinie, który wg. mnie nie powinien mieć odbić. pozdrawiam
Napisano 26 Sierpień 200519 l Fantom jest ql, ale cala reszta to wymiany. Moze nie do wymiany ale gruntownego remontu. :) pozdrawiam
Napisano 26 Sierpień 200519 l Autor uhh :) thx za komentarze. co do pracy. jak napisalem surowo mialo byc i prosto. Kronos > odbicia dalem celowo , dla mnie nadaja pracy troche optymizmu (poza motylem) , chodzi ze jest cos wiecej poza tym pomieszczeniem. RA > zgodze sie tylko co do scian, podloga mi sie podoba (ale skromny jestem) :)
Napisano 26 Sierpień 200519 l Robertus - Gratuluje świetnej pracki jedyne co mi się nie podoba to te ściany.
Napisano 28 Sierpień 200519 l Wsyztsko łądne lecz sam manekin mi za bardzo nie podchodzi. Za to motylek piękny
Napisano 28 Sierpień 200519 l Praca byla by swietna ale troche ja spitolileś. Sciana kiepsa i styk sciana - podloga tez. Brak jakiegos zdecydowanego oswietlenia... za rowno jest. Pomysł gicio:)