Robertus Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Moja ostatnia wyrzeźbiona scenka. Modelowane w maxie , rendering Brazil przy pomocy tylko skylighta. Z założenia miało być surowe i bez bajerów to też za skomplikowane nie jest ale starałem sie nadrobic dokladnoscia. kukła wymodelowana dokładnie na podstawie takiej jednej dla artystow :) lekki postprodukt w photoshopie, zrobiłem tam burning i ramke :) ******* link do mniej skompresowanej wersji http://robart2003.republika.pl/images/pc_2005/hermitage.htm ******* To by bylo chyba na tyle , hyhy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 fajne, ciekawy klimat, mnie się podoba, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Podoba mi sie podłoga oraz ten stołek, manekin też nie najgorszy ( ujdzie !:P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 spoko pracka, klimat ma, lecz co do samych modeli to krzesło mi sie troche nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 ladny motylek :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kronos Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Ciekawa praca i całkiem mi się podoba :) Jedyne do czego mam zastrzeżenia to materiał na manekinie, który wg. mnie nie powinien mieć odbić. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Fantom jest ql, ale cala reszta to wymiany. Moze nie do wymiany ale gruntownego remontu. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2005 uhh :) thx za komentarze. co do pracy. jak napisalem surowo mialo byc i prosto. Kronos > odbicia dalem celowo , dla mnie nadaja pracy troche optymizmu (poza motylem) , chodzi ze jest cos wiecej poza tym pomieszczeniem. RA > zgodze sie tylko co do scian, podloga mi sie podoba (ale skromny jestem) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Robertus - Gratuluje świetnej pracki jedyne co mi się nie podoba to te ściany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Wsyztsko łądne lecz sam manekin mi za bardzo nie podchodzi. Za to motylek piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 fajny klimat ;] wiecej takich prac !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Praca byla by swietna ale troche ja spitolileś. Sciana kiepsa i styk sciana - podloga tez. Brak jakiegos zdecydowanego oswietlenia... za rowno jest. Pomysł gicio:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi