SWRSC Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Witam, praca byla niedawno w dziale WIP, dodalem troszke ludzi :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-M@RTIN- Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 fajne :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 juz dzis to widzialem w WIPie i mi sie podoba, ale bez tychy ludzi chyba lepiej wygladoalo:/, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 bezzzzzzz ludzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 +render tak jak mówi Kulki lepiej by było bez ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 przyczepię się do zdjęcia za drzwiami wejściowymi. trochę za bardzo rozmyte i nie tak przepalone jak np: światło biegnące od żaluzji. ogólnie tak jak Kulki i xeav :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Render spoko ale sam obrazek jest strasznie chaotyczny, przeładowany, trudno zaczepić oko na czymkolwiek. No i te ludziki też nie bardzo :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 wydaje mi sie ze te postacie psują proporcje, zwłaszcza ta kobieta w białej koszulce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Swego czasu byłem w centrum handlowo - rozrywkowym w Szczecinie. Wyglada bardzo podobnie. I też nazywa się Galaxy... (Nawet nie pytam czy się wzorowałeś;-) Co do pracki to jest ok, choć wydaje mi się, że proporcje trochę nie "teges". Jak dla mnie postaci są troszkę za duże względem budynku przez co ten wydaje się troche ciasny. Ale swoją drogą to gratuluje cierpliwości! 17-to godzinny rendering! Ja nie dałbym rady! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 ale efekt chyba warty takiego poswiecenia nie ? :D ladna pracka. mi sie podoba ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi