kap00ch Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Wreszcie przyszlo mi sie zmierzyc z low :] Tak wiec ponizej moje poczatki w modelach dla gierek. Mam nadzieje ze bedzie lepiej niz moj debiut w hi-poly :P Wszystkie dane tech na jpgach. dodam tylko ze jedyne referki jakie mialem to stary zdezelowany model plastikowy tie advanceda :P (wies brak netu) pozdro i niech moc bedzie z wami:D czekam na c&c :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Proste ale bardzo fajne, bardzo dobrze użyte normale, teksturki na piątkę. Byle tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kap00ch Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2005 wielkie txh :] slowa otuchy od jednego z gameartowych masterow to na prawde COS dla n00ba :D swoja droga zapomnialem dodac : normal map wypalany z 300 000 trisow :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Wow, super, świetne texturki, fajnie takim byłoby polatać w przestrzeni ;) Możesz pokazać render z normalami i bez? i bez texturki koloru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kap00ch Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2005 specjalne zamowienie dla empecka juz sie robi :] za sekundke wrzuce (jakbys mogl napisz ktory view cie interesuje bo narazie dostaniesz pers) jak obiecalem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scigal Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 dobrze jedi kap00ch, bardzo ladnie Ci to wyszlo, tylko tak dalej! i nie schodz na ciemna strone mocy!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 nom ladniutkie, widac ze normalne niezle tu zadzialaly :) bardzo fajny model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 thx, własnie o persp mi chodziło. Bardzo ładnie, aż mam ochotę też coś takiego popełnić ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 normalm robi swoje :) bardzo ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kap00ch Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2005 empeck - to ja poprosze jakis modelik :} fajnie by bylo zobaczyc jak ktos z branzy wyciska 7 poty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Nie marudź, Twój z powodzeniem mógłby trafić do jakiejś gry, poza tym narazie robię coś innego, ale może kiedyś ;) Chodzi za mną Raider Cylonów o ile ktoś wie o czym mówię ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Widzialem to na talku, calkiem fajnie wyszlo. Chyba powoli zaczne sie przekonywac do normali. Dobra robota ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 aha tak mi sie w oczy rzucilo, brakuje tu troche jakis malowanych polaczen tam gdzie normale wypychaja elementy na zewnacz, dales tam jednakowa texturke, a moze troche to jakos zaznaczyc ze to inne czesci? bez tego wyglada to (np okolice wypuklosci z szybka na kulce) jak by ulane z czegos byly taka mala sugestia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi