Napisano 1 Wrzesień 200519 l echhh pokazał bym wam jedno moje zdjęcie ale chyba nieeeeeeee.........no chyba ze zapłacicie:P:P a fakycznie ostatnie RA jest świetne:D
Napisano 1 Wrzesień 200519 l no owszem moje fotki sa w AD2005 ale niebawem dam wam nowe zabawki:D EDIT: Zapraszam na meczyk Ma(gic)x3d the gathering
Napisano 2 Wrzesień 200519 l Dobrze się watek rozkręcał i nagle zdechło było:P to chyba przez 1 września:P
Napisano 4 Wrzesień 200519 l jutro dostane foty z ostatniej sesyjki warhammera (nocnej) więc napewno będziecie mieli wiele zabawy:D
Napisano 5 Wrzesień 200519 l tylko wroce a jak dorwe sie do tego watku to wszystkie foty z "drugiej strony ekranu przerobie"
Napisano 6 Wrzesień 200519 l Kurde mam ochote mordowac foty maiły być już dawno a tu dalej nie ma;[;[;[;[;[;[;[
Napisano 6 Wrzesień 200519 l aa co tam jestem torche wcuiety to napisze nikt nie zawuazyl oprocz pana Knyszy (swoja droga w niektoryvch miejscach calkiem przewysminitych gdy glod doskiwiera - nie sluchacie reklam snikersa) noooo wiec wracajac do tematu juz kilka co najmniej tygodni siedzi fota czeka obgryza paznokcie i nic! no to teraz wrzuce tudziez oną coby widoczna byla dla ogolu ani pod linkiem postacia wiec moze cos teges smeges i oweges i takie tam,takze dobra fota dla przerabiania bo mina glupia i obiekt niue za mądry no i woglóe pozdrawiam badyliszcze! :D
Napisano 6 Wrzesień 200519 l Badyl, to Ty na tej focie ?:D To kto był na zlocie we Wrocku ?:D jakiś niepodobny do siebie...:D
Napisano 7 Wrzesień 200519 l o rany ale bełkot :o to ja jestem tylko rok temu - wlosy mialem dluzsze, no i mina na focie jest oryginalna :) zreszta poznasz mnie po rzemykach na rece :D
Napisano 7 Wrzesień 200519 l Autor nie mialem co robic wiec sie troszke pobawilem :D Hehehehe. Dobreeeee ;D
Napisano 13 Wrzesień 200519 l O shit! muhahahahahah xD takie rzeczy to tylko na tym forum mozliwe... heheh Tweety lol
Napisano 13 Wrzesień 200519 l jesteś masta :D tylko Tobika schrzniłeś kolorystycznie, mogłeś go bardziej zazielenić :) Ale ogólnie rządzisz :D Plastiqe mnie rozbroił, idelanie dobrałes wyraz twarzy do sytuacji :D:D Pozdrawiam
Napisano 13 Wrzesień 200519 l a ta specjalnie dla Agmakontsa: :D EDIT: co do tobi_k'a to fakt. może następnym razem. :D może rozruszamy wątek? proponuję go po pierwsze przykleić!
Napisano 13 Wrzesień 200519 l tweety - eeeeeee tam po co fotomont ja lepiej normalnie wygladam:P:P:P:P:P EDIT: Swierze bułeczki:P Odgrzebałem jeszcze to a i nie pytajcie na co patrze bo sam nie wiem ale ogólnie rzecz biorąc była 4:00 nad ranem więc jest to chyba do wybaczenia:P
Napisano 13 Wrzesień 200519 l AGmakonts: eee.... yyy... no dobra wierzę ci ;) ostatni badylek na dzisiaj : koniec :D
Napisano 13 Wrzesień 200519 l no tak najlepiej w paincie ;] PAINT to najbardziej zaawansowany program graficzny jaki sobie mozna wymarzyc. ;] ps. masz moze jakies kody (tipsy) do painta np na nowe pedzle i kolory ? :D
Napisano 13 Wrzesień 200519 l bosz, jestem w komisji śledczej :] hehe no ok jak już illy zaczął to się dorzucę http://www.olsztyn.mm.pl/~leru/leru.jpg proszę!
Napisano 14 Wrzesień 200519 l hahaha all gangstaz yo :D wszystkie przerobki super dorzuce siebie yo >>jeden i dwa patrzcie kto leci w hansie :D yo
Napisano 18 Wrzesień 200519 l hahahahahah to ostatnie rozbraja ;D master Kiełbaster normalnie wymiatasz ;D