HEKTOR Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Witam! Zrobiłem taką małą prackę w przerwie miedzy innymi pracami. Głównie męczyłem się z kamerą i światłem. Mam nadzieję że wam się spodoba. Czysty render: http://www.tibik.nazwa.pl/Grafika/Forum/5jpg.JPG Sepia: http://www.tibik.nazwa.pl/Grafika/Forum/Kopia5jpg.JPG Inspiracją była dla mnie praca Robertusa „Pustelnia”. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 kompozycja do kitu ... render i textury tez nie najlepsze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Bardzo slabo :/. Modele jeszcze podchodza, ale tekstury. Kadr tez lezy i kwiczy :/. Btw. Popraw temat na wlasciwy. Jakas plaga ostatnio :/ - [scena], [pojazd]... Leru zrob porzadek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEKTOR Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2005 Witam! Nazwa wątku jest dobra. Kliknijcie nowy temat i zobaczcie tam nad tym gdzie się wpisuje nazwę. A swoją drogą dzięki za komentarze do pracy, nie będę pisał że u mnie rendering jest słabą stroną i inne wymieniać rzeczy, u mnie całe 3D jest słabe jak i wszystko inne. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Knysha -> ja też się zestresowałem jak zobaczyłem tą plagę. też o to pytałem, a potem zakładałem wątek i wszystko się wyjaśniło;-)) Hektor -> słabo... słaby render, słabe ujęcie, słabe światło, słabe tekstury... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Hehe , tez ostatnio meczylem podobny temat :) co do technikaliow to juz wszystko chyba napisano wyzej. ale pracuj bo warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 nie podoba mi sie:)...ale pomysl ciekawy..gorzej z wykonaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 oj według mnie to bardzo kiepsko, render+textury+oświetlenie do kitu :( co do samych modeli prócz "kukły" i dzbanka to same box`y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 slabiutko niestety :/ Przede wszystkim lezy kompozycja, jest fatalna....lewa gorna polowa obrazka calkowicie pusta a srodek bardzo przeciazony. Wazon uciety bez zadnego uzasadnienia, nie dosc ze wisi w powietrzu to jeszcze jego usytulowanie w srodku kadru i jakis bardzo dziwny DOF daja nieprzyjemne wrazenie ze cos zaslania nam ogladany obraz i odruchowo ogladajacy grafike usiluje ten element ominac wzrokiem. Z kwestii formalnych lezy teksturowanie szczegolnie duzych pustych powierzchni (sciany, podloga , sufit). Szkoda ze tak to wyszlo bo wydaje mi sie ze pomysl na prace miales calkiem niezly i przy okazji nieszablonowy. Kiedy patrzy sie na ta scenke po raz pierwszy przez chwile czuc jej klimat niestety to wrazenie szybko znika pod naciskiem sporej liczby powaznych bledow. Mam nadzieje ze nie masz mi za zle tej przydlugawej (ale szczerej) oceny. Pozdrawiam i powodzenia w dalszej pracy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphinx Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Przydałoby się nie pokazywać tego gołego sufitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEKTOR Napisano 2 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Witam! Dziękuję wam za komentarze, postaram się teraz bardziej rozpatrywać pracę pod kwestią ustawienia kamery i rendering (chociaż u mnie kuleje). Dzięki Archangel za komentarz, do końca nie wiedziałem co jest źle, a teraz wiem czego unikać. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ser ver Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 wybacz, ale praca raczej słaba.. bardzo dużo niedociągnięć, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi