PastoR Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Witam - Wrzucam pracki wykonane juz jakis czas temu - inspiracje czytelne... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 świetne, zwłaszcza to czarno-białe, chociaż gradient w tle trochę drażni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Powiem krótko - klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 a mi sie tylko pierwsze podoba :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 mistrzu ucz, twój sługa słucha :D A tak na poważnie PastoR to jest miiiiiodzio!! nic więcej nic mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 czarne 10 x lepsze niż kolor. Trzeba było tych majteczek nie rysować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 e tam...dla mnie w kolorku lepsze i pod wzgledem ulzoenia ciala..jak i wykonania technicznego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Kurcze, a mnie jakos nie lezy. Widac inspiracje manga, ale... jakies one niemangowe, szczegolnie ta kolorowa. Najbardziej bola twarze. Bla bla bla Wole Twoje "normalne" prace i wiem co potrafisz, dlatego tak sie czepiam i marudze. Wybacz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 miwt masz racje:) pierwsza pracka superr ma fajny klimat!pierwsze skojazenie z Kill Bill-em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PastoR Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 Reanimator - Inspiracje sa chwilowe w sam raz na dwie pracki...;) - wiecej w tym stylu nie bedzie - przynajmniej w tym miesiacu...;) - (Reanimacja.com - brawo ! - oszczedzam dzieki niej wiele czasu... bardzo dobry projekt - gratulacje) Mortom - Milo slyszec ;) SansSerif - zgadzam sie w 100% - z tym gradientem Dzieki wszystkim za opinie i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Kurcze, a mnie jakos nie lezy. Widac inspiracje manga, ale... jakies one niemangowe, szczegolnie ta kolorowa. Najbardziej bola twarze. Bla bla bla ) Musze sie zgodzić z ta wypowiedzią. Do mangowych klimatów jeszcze długa droga :/ Pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 mi sie podoba tylko pierwsza pracka, bo ta czarno biala ma jakas twarz taka smukla i dluga :-) choc w pierwszej troche mnie zaskakuje kompozycja, myslalem ze ona tak sie opiera na tym mieczu i ze wisi w powietrzu :P [chyba ze tak jest :X ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 ladne:) czarnobialy badziej mi sie podoba,sprobuj mzoe cos jeszcze z ta jej lewą noga zrobic .w okolicach lydki coś nie gra, cienka jest w nieodpowiednim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Fajne czyste pracki. Ta smukla twarz mi Cher troche przypomina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Ta pierwsza leprza, stanowczo. W czarno-białej coś z mordką nie tak;] Teraz tak generalnie- nie dziwcie się potem, że miłośnicy mangi są uważani za psyholi a anime za zgubę świata- po co ta krew?? Bleeehh! Ale warsztat się chwali bardzo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Śliczne- graficzne. Ta w kolorze wygląda jakby koncepcja zmieniła się w trakcie- ni to siedzi (cienie dookoła) ni to lewituje. W każdym razie bardzo fajnie kreska pływa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 jak dla mnie swietne, nie przepadam za mangą jako taką ale kilka filmów anime przekonało mnie do tych wielkich oczu, moze u ciebie nie są one największe ale za to jako całość rysunki na wysokim poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi