Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam - Wrzucam pracki wykonane juz jakis czas temu - inspiracje czytelne... :)

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mistrzu ucz, twój sługa słucha :D

A tak na poważnie PastoR to jest miiiiiodzio!! nic więcej nic mniej

Napisano

czarne 10 x lepsze niż kolor. Trzeba było tych majteczek nie rysować ;)

Napisano

e tam...dla mnie w kolorku lepsze i pod wzgledem ulzoenia ciala..jak i wykonania technicznego:)

Napisano

Kurcze, a mnie jakos nie lezy. Widac inspiracje manga, ale... jakies one niemangowe, szczegolnie ta kolorowa.

Najbardziej bola twarze. Bla bla bla

Wole Twoje "normalne" prace i wiem co potrafisz, dlatego tak sie czepiam i marudze. Wybacz;)

Napisano
  • Autor

Reanimator - Inspiracje sa chwilowe w sam raz na dwie pracki...;) - wiecej w tym stylu nie bedzie - przynajmniej w tym miesiacu...;) - (Reanimacja.com - brawo ! - oszczedzam dzieki niej wiele czasu... bardzo dobry projekt - gratulacje)

Mortom - Milo slyszec ;)

SansSerif - zgadzam sie w 100% - z tym gradientem

Dzieki wszystkim za opinie i pozdrawiam

Napisano
Kurcze, a mnie jakos nie lezy. Widac inspiracje manga, ale... jakies one niemangowe, szczegolnie ta kolorowa.

Najbardziej bola twarze. Bla bla bla

)

Musze sie zgodzić z ta wypowiedzią.

Do mangowych klimatów jeszcze długa droga :/

Pozdr

giorgione

Napisano

mi sie podoba tylko pierwsza pracka, bo ta czarno biala ma jakas twarz taka smukla i dluga :-)

choc w pierwszej troche mnie zaskakuje kompozycja, myslalem ze ona tak sie opiera na tym mieczu i ze wisi w powietrzu :P [chyba ze tak jest :X ]

Napisano

ladne:)

czarnobialy badziej mi sie podoba,sprobuj mzoe cos jeszcze z ta jej lewą noga zrobic .w okolicach lydki coś nie gra, cienka jest w nieodpowiednim miejscu

Napisano

Ta pierwsza leprza, stanowczo. W czarno-białej coś z mordką nie tak;] Teraz tak generalnie- nie dziwcie się potem, że miłośnicy mangi są uważani za psyholi a anime za zgubę świata- po co ta krew?? Bleeehh! Ale warsztat się chwali bardzo ;]

Napisano

Śliczne- graficzne. Ta w kolorze wygląda jakby koncepcja zmieniła się w trakcie- ni to siedzi (cienie dookoła) ni to lewituje. W każdym razie bardzo fajnie kreska pływa.

Napisano

jak dla mnie swietne, nie przepadam za mangą jako taką ale kilka filmów anime przekonało mnie do tych wielkich oczu, moze u ciebie nie są one największe ale za to jako całość rysunki na wysokim poziomie