Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

1h w Photoshopie :)

Tak mnie napadło...

Miałem małą zwarę z dziewczyną, a ona jest spod znaku skorpiona no i tak wyszło jakoś ;)

Troche przesadziłem, bo aż tak nie bolało, ale był to dobry bodziec, żeby się wyżyć..

uff... od razu mi lepiej :)

Idę spać

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zgadzam sie z Gothamem - praca jest super

btw. znam ten bol, tez mam skorpiona w domu ;)

Napisano

pracka bardzo fajna.....

BTW. ja nie mam takich problemow bo moja dziewczyna jest koziorozcem ... tfu spod znaku koziorozca .:P:P:P

POZDRO :]:]

Napisano

Bravo !! Pełen wypas...no i klimatycznia :) wszystkie dziewczyny mają coś ze skorpionów...ale nie będe pisał jush co bo każdy z nas jush wie :P

pozdro...

Napisano

Pracka qll...jedynie co bym sie doczepil to do cienia pod skorpionem...przez niego dobrze przodu nie widac...ale moze si enie znam :))

pozdr

Napisano

Tiaaa... znam Skorpionice... nie ma tu krzty przesady ... Powiedzialbym, iz ukazales TO z wrecz kronikarska skrupulatnoscia hehe Z nimi nie ma zartow!!! Bardzo sprawny, ladnie zakomponowany w kadrze rysunek :D Mysle, ze dobrze wygladalby na billboardach - ku przestrodze,

pzdr

szymon

Napisano

Śietna robota !! Bardzo mi się podoba. Bedziesz to jeszcze poprawial ?? (tylko co ?? :):):) )

Pozdro...

Napisano
  • Autor

Nie będę już nic robił... to było tak wyrzucone z siebe...

Nawiasem... (kocham Lilkę, pomimo, że jest skorpionem)

dzięki za komentarze....

that\'s all folks!

Napisano

skorpionik fajny, calkiem, calkiem do rzeczy, a dziewczyny?, no cuz ten gatunek tak poprostu ma i tyle, to niewiele ma wspolnego ze znakiem zodiaku:).

Napisano

Hehe... Dokładnie. Chciałbym jeszcze zwrócić uwagę że prawy szczypiec sprawdza zawartość kieszeni....

Napisano
  • Autor

No cóż... najwyraźniej urwało tego szczypca :D To taki z letka kaleki skorpion...

No i tablet.. ma się rozumiec.. nie inaczej!

:)