Kris_R Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 1h w Photoshopie :) Tak mnie napadło... Miałem małą zwarę z dziewczyną, a ona jest spod znaku skorpiona no i tak wyszło jakoś ;) Troche przesadziłem, bo aż tak nie bolało, ale był to dobry bodziec, żeby się wyżyć.. uff... od razu mi lepiej :) Idę spać
Gotham Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 Eeeee, fajną masz dziewczynę..... Hehe, ale praca przednia :)
Nezz Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 zgadzam sie z Gothamem - praca jest super btw. znam ten bol, tez mam skorpiona w domu ;)
rebuzz Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 pracka bardzo fajna..... BTW. ja nie mam takich problemow bo moja dziewczyna jest koziorozcem ... tfu spod znaku koziorozca .:P:P:P POZDRO :]:]
Phantom Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 Bravo !! Pełen wypas...no i klimatycznia :) wszystkie dziewczyny mają coś ze skorpionów...ale nie będe pisał jush co bo każdy z nas jush wie :P pozdro...
Pablo Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 Pracka qll...jedynie co bym sie doczepil to do cienia pod skorpionem...przez niego dobrze przodu nie widac...ale moze si enie znam :)) pozdr
Kaszubas Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 Tiaaa... znam Skorpionice... nie ma tu krzty przesady ... Powiedzialbym, iz ukazales TO z wrecz kronikarska skrupulatnoscia hehe Z nimi nie ma zartow!!! Bardzo sprawny, ladnie zakomponowany w kadrze rysunek :D Mysle, ze dobrze wygladalby na billboardach - ku przestrodze, pzdr szymon
Falcrum Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 Śietna robota !! Bardzo mi się podoba. Bedziesz to jeszcze poprawial ?? (tylko co ?? :):):) ) Pozdro...
Kris_R Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Napisano 30 Czerwiec 2003 Nie będę już nic robił... to było tak wyrzucone z siebe... Nawiasem... (kocham Lilkę, pomimo, że jest skorpionem) dzięki za komentarze.... that\'s all folks!
giorgione Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 Fajny skorpionik. Robiłeś to na tablecie?? Giorgione
biglebowsky Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 skorpionik fajny, calkiem, calkiem do rzeczy, a dziewczyny?, no cuz ten gatunek tak poprostu ma i tyle, to niewiele ma wspolnego ze znakiem zodiaku:).
Gotham Napisano 1 Lipiec 2003 Napisano 1 Lipiec 2003 Hehe... Dokładnie. Chciałbym jeszcze zwrócić uwagę że prawy szczypiec sprawdza zawartość kieszeni....
Kris_R Napisano 1 Lipiec 2003 Autor Napisano 1 Lipiec 2003 No cóż... najwyraźniej urwało tego szczypca :D To taki z letka kaleki skorpion... No i tablet.. ma się rozumiec.. nie inaczej! :)
Rekomendowane odpowiedzi