F.T.O Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Uf... moja pierwsza w życiu praca ukończona. Prosze o komentarze. Ale widząc poziom niektórych osób na tej stronie nie spodziewam się najlepszych opinie :), no, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 uhh korzystałeś z referek? nogi kaszanka, tekstur brak :( ,dłonie i szyja mają dziwne smoothowanie. Gałki oczne przekręć do góry by mu się tęczówki lekko schowały pod górne powieki to nie będzie miał wytrzeszcza. coś sie mu powaliło pod dolną wargą. ale jak na pierwszą nie jest tak tragicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Ojej :P. Ten pan jest z plasteliny? Poszukaj wiecej referek, bo tu i owdzie wogole to nie przypomina ludzkiego ciala. Zycze powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F.T.O Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Nogi troche tak, a z tekstur to jestem największy lescz. szyja troche dla mnie trudna a z rękami co nie tak ?? Oczy już poprawione, o dolna warga to kolczyk :)) jeszcze mi wyskakuje jakiś błąd i koło szyji, wgniata się koszulka (przyjżyj się) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 ręce mają kanty w pobliżu nadgarstka. trochę pognieciona ci wyszłą ta twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 skąd wziąłeś głowę, z Posera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekp Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 a mi sie głowa podoba jak na pierwsza głowe jest bardzo niezle :D (mi cos głowy nie wychodza wiec jestem pod wrazeniem) ale reszta ciala pozostawia troche do zyczenia :/ ale nie przejmuj sie jak na 1 postac jest bardzo ok, troche pracy a bedzie z ciebie niezly grafik :D powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 jak juz wszyscy tutaj błedy wymienili, to ja powiem cos od strony textur, jakbyś się do nich przyłożył to by było znacznie lepiej, jakies oswietlenie, render i by było spoko, jak na pierwszy model, ładniej by to poprostu wizualnie wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 bardzo gumowo, nogi do wymiany, ręce, pokaż tułów, tekstury do nieczego. jedynie glowa jak na początkującego fajna, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 glowa zywcem wzieta z posera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 jJak na początek całkiem ładnie. Szkoda tylko że głowa nie twoja. PS: było nie dawać widoku na usta bo to od razu można dostrzec czy jesteś początkujący ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Całkiem całkiem, ja na początku znacznie bardziej oszkaraciłem człowieka :P ( żartuje ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 No postac bardzo gumowa chyba przez render i materiały, poza tym głowa jest bardzo wazna w postaci i nie twoja :p ale jak bys popracował nad nią to by było spoko jak na pierwszą pracke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 widziales kiedys czlowieka ? :D ladne usta pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F.T.O Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Ta, wszyscy chwalą tylko gołowe która nie jest moja :) głowy nie zrobiłem sam bo jak próbowałem ją zrobić to komp mi tak mulił że szału dostawałem. Przypuszczam że na mojim kompie do byście nic nie zrobili :)) Teksturowania to ja wogle nie umiem-może jakas podpowieć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Szkoda ze nie napisales ze to glowa z posera.. a tu wszyscy mysleli ze to twoja :).. oj oj ...Duzo roboty przed toba.. posciagaj sobie referencje postaci ludzkich a najlepiej rob na ich podstawie.. No moze by sie tak nikt nie czepial gdybys dal faktycznie tytul: nieproporcjonalny platelinowy ludek z glowa z posera :) Proponuje abys popracowal najpierw nad modelowaniem a potem zabierz sie za texturki bo o tych co sa lepiej sie nie wypowiadac..Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi