SWRSC Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Witam, cos mi do tej sceny jeszcez brakuje, moze macie jakies pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 a po co światło z lampek skoro jest tak widno na zewnatrz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Fajne biuro :) w zasadzie, wyraz biuro kojarzy mi sie z innym pomieszczeniem, ale to nie zmienia faktu, ze jest ladnie. Ja bym wywalile tego krzona co wystaje w prawym rogu z wazonu, a w tym rogu na srodku, dalbym roslinke, z zywym zielonym kolorem. Te zapalone swiatla w dzien sa zbyteczne, zalatuje socrealizmem ;] pomieszczenie jest jasne, psuja efekt. To jakas okreslona instytucja czy siedziba chinskiego eksportera?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 zła perspektywa za oknem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 mnie sie podoba, fajny klimacik, ale rzeczywiscie bedzie lepiej jak wyłaczysz te IES'y, albo zrobiszz z nimi scenke wieczorową :) . Zamiast badylaków wrzuc drzewko "bonzaj" hehe ( nie wiem jak sie to pisze :) P.S. Uzywałeś vraya i photonów czy jak?? PoZdRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 enviroment nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Irr + light map., znacie jaksi dobry sposob na wstawianie tych fajnych roslinek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Jest program do tworzenia modeli drzew, ale czy zrobisz w nim bonsai to nie wiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 jednym z takich programów jest xFrog i jest nawet ok. mozesz jednak mieć problemy z "kupnem" ( :) ) tego programiku wiec polecam sciagniecie pluginu do 3dmaxa ze strony greenworks'a i poszukanie darmowych modeli np na google. jest ich tam troszke. te pliki maja rozszeszenie .xfr (chyba) i jak masz plugin w maxie to tylko wystarczy imporcik PoZdRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 To co wszyscy: niepotrzebne światło z lampek, źle ustawiony enviroment. a ogólnie to ładnie, materiał podłogi mi sie podoba. p.s. co tam jest na ścianie napisane? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Moze to jest biuro slawnego producenta zupek chinskich z Radomia?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 heh, zobacze ten plugin :) Junior: mam taka chinska czcionke i wpisalem sobie na scianie "SWRSC" ;), to nie jest chinskie biuro, jakby bylo dodal bym troche orientalnych pierdulek :) w finalu dodam jeszcze lezaca gazete, fotokomorke w rogu i maly obrazek na scian. MOze macie jeszcze jakies propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 nawet fajnie, co do światła to wyłączyłbym je ale w niektórych takich miejscach światło świei się tylko dla ozdoby, twój wybór. co do environmenta to przeciętny jednak bardzo pasują mi palmy, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 SWRSC mam pytanko do Ciebie. widze ze jestes z Troszyna, możesz napisać którego??( województwo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Troszyn, mala wioska kolo Mieszkowic i Dębna Lubuskiego, woj. Zachodniopomorskie :) a co? blisko Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 cały model jest praktycznie gotowiec bo wziołeś to z Archmodels więc tego ocenić niemoge a jeśli chodzi o texturki to przyzwoicie i render też fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 krótko moje zdanie - wszystko ok, poza otoczeniem (perspektywa + kontrast) i kadrem (ucięte fotele z lewej). mógłbyś też dodać jakąś barwę poza czerwonym i nieco detali jakieś kartki, długopisy itp, coś tu za pusto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 oki, zebralem do kupy wasze uwagi, wlasnie renderuje finala, jak juz wszystko bedzie gotowe to zamieszcze :), dziękuje za wsparcie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi