Mr. MtS Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Witajcie! Ostatnio znalazlem na necie taki - dosc ciekawy wg mnie - zegar i postanowilem go zrobic w 3ds - tak zeby cos sie ruszyło. Ostateczny model troche odbiega od orginału - ale osobiscie wole go w takiej postaci. Chcialbym wiedziec co o tym myslicie. Pozdrawiam i czekam na opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtdaddy Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Piękne, mi się podoba, fajny Ci shader wyszedł w połączeniu z hdri. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 fajne fajne... tylko cos mi sie laczenie nogi z podstawa nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Bardzo ładnie zgrałeś kolorki tła i shadera na zegraku. Sam kształt jest równierz bardzo ciekawy. Ogólnie miłe dla oka :) W czym renderowane ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesbonus Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Ladne. Tlo dodaje uroku calej scenie... Podoba mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 dzieki wielkie - render zrobiony w 3ds5 + V-ray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Pomimo prostych elementow praca jest w odbiorze bardzo przyjemna. Przyciaga wzrok. Przypadla mi do gustu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 ehh gdyby nie to tło było by lepiej ;) ale i tak jest fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 obiekt nie zawiera dużo detali ale całość prezentuje się bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 bardzo ładnie, mógłbyś pokazać oryginał? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Super, bardzo fajny materiał niemam zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 dziekuje wszystkim - jestescie kochani :D oto orginał(tutaj element "słonca" jest mniejszy): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 bardzo ladne ;] ciekawe jakby to wygladalo ze szkla albo jakiegos krysztalu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi