xeav Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 W 75. rocznicę odkrycia Plutona NASA przygotowuje się do wysłania w jego kierunku sondy. Misja New Horizons jest o tyle ciekawa, że każdy z nas może wziąć w niej udział, donosi serwis Slashdot. Oczywiście nie da się zrobić tak, by każdy chętny mógł przy misji zdziałać coś osobiście, ale... NASA planuje, by do przekazu, który będzie załączony do sondy, każdy mógł dodać własne imię. Jeśli ktoś chce trafić w ten pośredni sposób na lodową planetę, to nic prostszego tylko wysłać do Amerykańskiej Agencji Kosmicznej swoje imię korzystając ze specjalnego formularza. link ja już się wysłałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 hehe, no to lecimy, ja już się czuje jakbym był na plutonie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 Ok, no to przynajmniej polecę w miłym towarzystwie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 W 75. rocznicę odkrycia Plutona jak dla mnie to nabijają licznik bo jak to jakaś poważna firma to powinni chyba napisać odkrycia Plutonu chociaż moge się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 ja tam wole nie ryzykowac, jeszcze nie wrócę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 poszło, hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 Badyl: słyszałem że mają tam niezłe knajpy z drinkami z palemką i hostessami w toppless :D ja się oficjalnie wysłałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Badyl: słyszałem że mają tam niezłe knajpy z drinkami z palemką i hostessami w toppless :D hehe to tym bardziej nie wroce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 czy leci z nami pilot? się zbierze ekipa z max3d.pl to i na pluton poleci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 ustalone: kolejny zlot max3d.pl na plutonie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 ale tym razem nie wytarczy zwykły plakat malowany akrylem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 no ja tez polecialem ale przepraszam bardzo czy leci z nami pilot :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 wezmę pilota od tv do kieszeni i będzie dobrze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 heheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Ufoludki przechwyca sonde i za pare lat... Facet za drzwiami patrzy sie na liste i mowi: Sarah Connor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi