Napisano 10 Wrzesień 200519 l Chodzi mi o to zeby byli lepiej zaznaczeni ludzie ktorych ma sie na friendliscie, wiem ze jest to okienko, ale jak dla mnie nie jest ono zbyt poreczne. Poprostu chodzi o to zeby ich nicki zamiast miec "+" przy sobie byly innym kolorkiem zaznaczone ? latwiej by to w oczko wpadalo :) wiem ze to drobiazg wiec jezeli zawracam 4 litery to olac watek i wyrzucic ;d
Napisano 10 Wrzesień 200519 l jakos nigdy z tego nie korzystalem ale juz was dodalem :D edit ale nie mam plusikow :(
Napisano 10 Wrzesień 200519 l ja też was dodałem ale może dało by rade w tą strone co by pod avatarem i tym textem Zarejestrowany: xxx Postów: xxx Wyświetlało friendów - oczywiście tylko danego usera nie każdemu ;) acha kome + są tylko tutaj na samym dole na liście tych co są online ;) tutaj -> http://max3d.pl/forum/index.php? masz tu ? ja mam kome+ ;)
Napisano 10 Wrzesień 200519 l :D a mozna wiedziec po co sa ci przyjaciele :) bo nie kumam:D nigdy tego nie uzywalem pozdro
Napisano 10 Wrzesień 200519 l Autor Na dole tam gdzie sa wyswietlane aktualne statystyki osob ktore przebywaja na forum przy ich nicku jest dodany "+" tego nie widac, mozna by pogrubic ich nicki ? tak jak moderatorow, ale to odpada daltego wymyslilem ze moze inny kolorek ? Hmm co do tego po co to jest ? to lubie wiedziec kto sie ukrywa przedemna na gg ;)
Napisano 10 Wrzesień 200519 l Lepiej jest sciagnac sobie konnekta i tam sie wyswietla kiedy ktos byl ostatnio aktywny... ha ha ha .. .. .. Chyba sobie zaloze te liste przyjaciol... hehe pozdrawiam
Napisano 10 Wrzesień 200519 l A na kiego gwinta mi to? Jak chcę znaleźć przyjaciela, to używam tego adresu: http://www.max3d.pl/forum/memberlist.php? A jak nie chcę zostac znaleziony przez przyjaciela, to naciskam START/wyłącz komputer i staję z bejsbolem za drzwiami.
Napisano 11 Wrzesień 200519 l a ja bym wolał pod avatarem wyswietlanie danych userów/friendów i ci którzy są online powinni sie swiecić a tamci powinni mieć jakis szary font czy cos :] jak Adek wróci z urlopu to może sie wypowie.
Napisano 11 Wrzesień 200519 l a jak ktos ma 50 friendow to bedzie taka liste wswyeietlac? troche nieprzemyslame :D chyba ze niezrozumialem ;)
Napisano 11 Wrzesień 200519 l A ja nie rozumie jakie to ma znaczenie przeciez to nie jest az tak wazne, ale jezeli miało byc lepiej to ja jestem za !
Napisano 11 Wrzesień 200519 l najlepiej to pokasować wszystkie opcje przyjaciół na max3d.pl. przecież jak sami piszecie... chcę się umówić powiedzmy z Marcinem na piwo to szukam go na liście użytkowników i piszę pm'a. a po co dodawać takie osoby do przyjaciół??? pozdr
Napisano 11 Wrzesień 200519 l Autor najlepiej to pokasować wszystkie opcje przyjaciół na max3d.pl. przecież jak sami piszecie... chcę się umówić powiedzmy z Marcinem na piwo to szukam go na liście użytkowników i piszę pm'a. a po co dodawać takie osoby do przyjaciół??? pozdr sam sie skasuj ;) a najlepiej poczytaj posty jeszcze raz ;)
Napisano 11 Wrzesień 200519 l Ja jestem za propozycją Leru :) No i jak szukacie przyjaciół to wyłączcie kompa i wyjdźcie na dwór :) ...dla mniej odważnych jest przyjaciółka w kiosku za parę złotych. Nie ma problemu z kontaktem z innymi użytkownikami to na ki grzyb sobie problemów szukać ? PS. ...kicek, jaka wata, wtf?
Napisano 11 Wrzesień 200519 l ja bym wolał kwiatka zamiast plusa :] Fioletowego fiołka. :] pozdrawiam
Napisano 11 Wrzesień 200519 l Ostatecznie to nadal nie wiem do czego to ma doprowadzić ja osobiście mam tam pare osób na liscie ale nie wiem po co mi to wszystkich z którymi gadam mam na gg
Napisano 12 Wrzesień 200519 l wkońcu wyjdzie na to żę zamiast podpisów pod avatarem będą linki do wybranych userów zamiast do waszych prac ;)