Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Chodzi mi o to zeby byli lepiej zaznaczeni ludzie ktorych ma sie na friendliscie, wiem ze jest to okienko, ale jak dla mnie nie jest ono zbyt poreczne.

Poprostu chodzi o to zeby ich nicki zamiast miec "+" przy sobie byly innym kolorkiem zaznaczone ? latwiej by to w oczko wpadalo :)

wiem ze to drobiazg wiec jezeli zawracam 4 litery to olac watek i wyrzucic ;d

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja też was dodałem ale może dało by rade w tą strone co by pod avatarem i tym textem

Wyświetlało friendów - oczywiście tylko danego usera nie każdemu ;) acha kome + są tylko tutaj na samym dole na liście tych co są online ;)

tutaj -> http://max3d.pl/forum/index.php? masz tu ? ja mam kome+ ;)

Napisano
  • Autor

Na dole tam gdzie sa wyswietlane aktualne statystyki osob ktore przebywaja na forum przy ich nicku jest dodany "+" tego nie widac, mozna by pogrubic ich nicki ? tak jak moderatorow, ale to odpada daltego wymyslilem ze moze inny kolorek ?

Hmm co do tego po co to jest ? to lubie wiedziec kto sie ukrywa przedemna na gg ;)

Napisano

Lepiej jest sciagnac sobie konnekta i tam sie wyswietla kiedy ktos byl ostatnio aktywny... ha ha ha

..

..

..

Chyba sobie zaloze te liste przyjaciol... hehe

pozdrawiam

Napisano

a ja bym wolał pod avatarem wyswietlanie danych userów/friendów i ci którzy są online powinni sie swiecić a tamci powinni mieć jakis szary font czy cos :] jak Adek wróci z urlopu to może sie wypowie.

Napisano

a jak ktos ma 50 friendow to bedzie taka liste wswyeietlac? troche nieprzemyslame :D

chyba ze niezrozumialem ;)

Napisano

A ja nie rozumie jakie to ma znaczenie przeciez to nie jest az tak wazne,

ale jezeli miało byc lepiej to ja jestem za !

Napisano

najlepiej to pokasować wszystkie opcje przyjaciół na max3d.pl.

przecież jak sami piszecie... chcę się umówić powiedzmy z Marcinem na piwo to szukam go na liście użytkowników i piszę pm'a. a po co dodawać takie osoby do przyjaciół??? pozdr

Napisano
  • Autor
najlepiej to pokasować wszystkie opcje przyjaciół na max3d.pl.

przecież jak sami piszecie... chcę się umówić powiedzmy z Marcinem na piwo to szukam go na liście użytkowników i piszę pm'a. a po co dodawać takie osoby do przyjaciół??? pozdr

sam sie skasuj ;) a najlepiej poczytaj posty jeszcze raz ;)

Napisano

Ja jestem za propozycją Leru :)

No i jak szukacie przyjaciół to wyłączcie kompa i wyjdźcie na dwór :)

...dla mniej odważnych jest przyjaciółka w kiosku za parę złotych.

Nie ma problemu z kontaktem z innymi użytkownikami to na ki grzyb sobie problemów szukać ?

PS. ...kicek, jaka wata, wtf?

Napisano
ja bym wolał kwiatka zamiast plusa :]

Fioletowego fiołka. :]

pozdrawiam

Napisano

Ostatecznie to nadal nie wiem do czego to ma doprowadzić ja osobiście mam tam pare osób na liscie ale nie wiem po co mi to wszystkich z którymi gadam mam na gg

Napisano

wkońcu wyjdzie na to żę zamiast podpisów pod avatarem będą linki do wybranych userów zamiast do waszych prac ;)