KLICEK Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Chodzi mi o to zeby byli lepiej zaznaczeni ludzie ktorych ma sie na friendliscie, wiem ze jest to okienko, ale jak dla mnie nie jest ono zbyt poreczne. Poprostu chodzi o to zeby ich nicki zamiast miec "+" przy sobie byly innym kolorkiem zaznaczone ? latwiej by to w oczko wpadalo :) wiem ze to drobiazg wiec jezeli zawracam 4 litery to olac watek i wyrzucic ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 jakie plusy - o czym mowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 jakos nigdy z tego nie korzystalem ale juz was dodalem :D edit ale nie mam plusikow :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 ja też was dodałem ale może dało by rade w tą strone co by pod avatarem i tym textem Zarejestrowany: xxx Postów: xxx Wyświetlało friendów - oczywiście tylko danego usera nie każdemu ;) acha kome + są tylko tutaj na samym dole na liście tych co są online ;) tutaj -> http://max3d.pl/forum/index.php? masz tu ? ja mam kome+ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 jupi ;) ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 :D a mozna wiedziec po co sa ci przyjaciele :) bo nie kumam:D nigdy tego nie uzywalem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 no jak to po co - pm'a napisac, na piwo zaprosić czy cos ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Na dole tam gdzie sa wyswietlane aktualne statystyki osob ktore przebywaja na forum przy ich nicku jest dodany "+" tego nie widac, mozna by pogrubic ich nicki ? tak jak moderatorow, ale to odpada daltego wymyslilem ze moze inny kolorek ? Hmm co do tego po co to jest ? to lubie wiedziec kto sie ukrywa przedemna na gg ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Lepiej jest sciagnac sobie konnekta i tam sie wyswietla kiedy ktos byl ostatnio aktywny... ha ha ha .. .. .. Chyba sobie zaloze te liste przyjaciol... hehe pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 A na kiego gwinta mi to? Jak chcę znaleźć przyjaciela, to używam tego adresu: http://www.max3d.pl/forum/memberlist.php? A jak nie chcę zostac znaleziony przez przyjaciela, to naciskam START/wyłącz komputer i staję z bejsbolem za drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 a ja bym wolał pod avatarem wyswietlanie danych userów/friendów i ci którzy są online powinni sie swiecić a tamci powinni mieć jakis szary font czy cos :] jak Adek wróci z urlopu to może sie wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 a jak ktos ma 50 friendow to bedzie taka liste wswyeietlac? troche nieprzemyslame :D chyba ze niezrozumialem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 no bez jaj ja mam jakies 14osób nie > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Hindus, a nie masz ich czasem na gg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 no i pod kazdym ma byc wyswietlana taka 10- osobowa lista? gluuupie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 ja bym wolał kwiatka zamiast plusa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 A ja nie rozumie jakie to ma znaczenie przeciez to nie jest az tak wazne, ale jezeli miało byc lepiej to ja jestem za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 najlepiej to pokasować wszystkie opcje przyjaciół na max3d.pl. przecież jak sami piszecie... chcę się umówić powiedzmy z Marcinem na piwo to szukam go na liście użytkowników i piszę pm'a. a po co dodawać takie osoby do przyjaciół??? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 najlepiej to pokasować wszystkie opcje przyjaciół na max3d.pl. przecież jak sami piszecie... chcę się umówić powiedzmy z Marcinem na piwo to szukam go na liście użytkowników i piszę pm'a. a po co dodawać takie osoby do przyjaciół??? pozdr sam sie skasuj ;) a najlepiej poczytaj posty jeszcze raz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Ja jestem za propozycją Leru :) No i jak szukacie przyjaciół to wyłączcie kompa i wyjdźcie na dwór :) ...dla mniej odważnych jest przyjaciółka w kiosku za parę złotych. Nie ma problemu z kontaktem z innymi użytkownikami to na ki grzyb sobie problemów szukać ? PS. ...kicek, jaka wata, wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 skrecana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 ja bym wolał kwiatka zamiast plusa :] Fioletowego fiołka. :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Ostatecznie to nadal nie wiem do czego to ma doprowadzić ja osobiście mam tam pare osób na liscie ale nie wiem po co mi to wszystkich z którymi gadam mam na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 wkońcu wyjdzie na to żę zamiast podpisów pod avatarem będą linki do wybranych userów zamiast do waszych prac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 eeee tam po co wam lista :D marudzicie......... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 nawet nie wiedzialem ze funkcjonuje cos takiego jak lista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 bo nie funkcjonuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi