Pierzak Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Witam, Wymodelowałem gitarę. mam nadzieje ze sie wam spodoba. Model w 3ds max 6. render w mental ray'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 na pewno ma swój styl... ciekawe kształty ale... brakuje kilku bardzo ważnych elementów takich jak np pudło rezonansowe itp., powinieneś użyć na pewno większego chamfera, reszta ok, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Tak jak napisał poprzednik. Brakuje kilku detali, ale wsumie ok:) Też się wziąłem za modelowanie gitary, może kiedyś skończe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Faktycznie, chyba troche za chuda, jednak gitary elekryczne nie potrzebuja wielkiego pudła rezonansowego. Co do modelu to jest ok, ale ja wole gitary o bardziej "klasycznym" wyglądzie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 nie lubię takich gitar :] Moedlik całkiem całkiem ale prezentacja, światło, otoczenie do wymiany, popracuj jeszcze nad tym. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthi76 Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Cczy to Twój własny pomysł czy może na podstwie czegoś robiłeś. Gitary elektyczne nie mają i nie potrzbują pudła rezonansowego. Sam kiedyś za młodu założyłem z kumplem do elektryka struny nylonowe i zastanawiałem się czemu nie chce grać :). Korpus rzeczywiście jakby ciut za cienki i za mały w stosunku do szerokości gryfu. Jakby dopracować proporcje będzie ok. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2005 gitarke znalazlem na ebay'u. Swoja dogą ebay to niezle ztodło referencji. Niżej sa fotki z ktorych zapozyczylem kształt. Detale modelowalem na podstawie najrozniejszych innych fotek z tego samego zrodla. http://i24.ebayimg.com/01/i/04/bc/a9/c1_1_b.JPG http://i13.ebayimg.com/04/i/04/b6/39/20_1_b.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 gryf jest za dlugi w porownaniu do poudla ...... nieproporcjonalny ;) gitara jest z tych starszych typow, za ktorymi nie przepadam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 ja tam sie na gitarach nie znam:p...ale napewno jest za bardzo kanciasta:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 hmmm... mam taka gitarke tylko ze czarna... wiec mam dobra referencje zeby krytykowac :> korpus bardzo kanciasty i za cienki (wygodnie raczej by sie jej nie trzymalo, gryf za szeroki i za dlugi, glowka tez troche duza. takie to to niedopracowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2005 wielkie dzieki. Wieczorkiem postaram sie podeslac Update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesbonus Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 zastanawiam sie tez czy progi zaraz kolo przystawek nie sa za blisko siebie. No i brakuje kropek na gryfie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sventevith Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 fajny b.c. rich ale mostek wyglada jak ze starego defila:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi