DraB Napisano 13 Wrzesień 2005 Napisano 13 Wrzesień 2005 NO dobra. Oto scena, którą będę się zajmował przez najbliższe tygodnie;) Inspiracją i jedyną referka jest dla mnie teledysk Gorillaz (mojego letniego odkrycia :) Feel Good inc chce stworzyc cos na pozor tego latajacego kawałka ziemi z wiatrakiem, chodzi mi o to żeby praca była utrzymana w ciepłej kolorystyce i wprowadzala w miły nastroj ( i oczywiscie chce ja zobaczyc w Rekomencie ;) Pozdro i licze na wasze wskazowki i porady Oto versja 1.0 - Wiatraka :) "Windmill, Windmill for the land. Learn forever hand in hand Take it all in on your stride It is sticking, falling down Love forever love is free Let’s turn forever you and me Windmill, windmill for the land Is everybody in?"
chveti Napisano 13 Wrzesień 2005 Napisano 13 Wrzesień 2005 taaa...Feel Good Inc. roxx ;) narazie mało by oceniać
Barcisz Napisano 13 Wrzesień 2005 Napisano 13 Wrzesień 2005 hehe DraB ukradles mi pomysl :D tez sie za to chcialem zabrac :) w przyszlosci :D powodzenia :) w realizacji :)
Muzzy Napisano 13 Wrzesień 2005 Napisano 13 Wrzesień 2005 wow :D respekcik że wybraleś wlasnie to :] życze powodzenia tak bardzo jak tylko moge bo naprawde kocham klimacik tego klipu :D a co do modelu to póki co wyglada elegancko :)
Koniu_PL Napisano 13 Wrzesień 2005 Napisano 13 Wrzesień 2005 uuuu Poważny plan do wykonania postawiłeś coś przed sobą... Nie mniej jednak życzę powodzenia i trzymam kciuki... Ciekaw jestem, jak zrobisz ziemię,na której stoi wiatrak... Pozdro DraB.
chudy Napisano 13 Wrzesień 2005 Napisano 13 Wrzesień 2005 a Nuddles też będzie?? :] powodzenia....... fajny pomysł Gorillaz rulez :P
DraB Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Napisano 14 Wrzesień 2005 No uwaga, leci pierwsze podejscie do wiekszego kawalka ziemi :) Sory ze tylko Screen mam komplikacje :) Siateczki nie pokaze, bo nei chce zeby ktos zawalu dostal :D
Koniu_PL Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 Heh... co do siatki to może pokaż, zawsze warto zobaczyć :) Pamiętam, że w tym teledysku ta ziemia była jakby troszeczkę bardziej rozciągnięta... Ale i tak jest dobrze. Fajnie wykonałeś i licze na jeszcze więcej APTEJTÓW ;D
KaeMS Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Nom, pomalu ale idzie :D, dawaj wiecej renderow.
SoAd Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 no teledysk jest dobry. jesli uda ci sie utrzymac klimat bedzie dobrze ha ha
DraB Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Napisano 16 Wrzesień 2005 DObra na weekend taki szybki render , wracam w pon ;) Pozdro
lord_saskybody Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Jak zrobłeś te chmurki czy to maxik czy ps ?? Powodzenia osobiscie b.podoba mi sie teledysk owej piosenki nawet orginalne cd kupiłem. :) powodzenia
Koniu_PL Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Nie no bardzo fajnie wychodzi... Życzę powodzenia w dalszej pracy i pozdro ;)
DraB Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Napisano 18 Wrzesień 2005 lord_saskybody - to 3d maxik ale wszystki einne chmurki planuje dorabiac w Psie ;) Jutro updejcik ukonczonego terenu wrzuce, trzymajcie sie ;)
DraB Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Napisano 19 Wrzesień 2005 Chveti - dzien sie konczy o 0:00 ;) Spoko Oto twoj upragnoiny render ;) I siatka Pozdro
chveti Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 to teraz troszq trawki i duuużo displace'a ;)
DraB Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Napisano 21 Wrzesień 2005 Pierwsze (niezbyt chyba udane podejscie do drzewek), ale to tak na rozprezenie bo obecnie wlacze z teksturka ziemi ;)
JohnZi Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 jak ogladalem zawsze teledysk feel good inc. to zawsze zwracalem uwage na drzewa, one byly poprostu swietne, rowniez swietnie zostaly zanimowane. Jesli chcesz im dorownac musisz sie bardziej postarac. Nie wiem czy dobrze zauwazylem, ale czy te drzewa nie mialy lekkiego glowa na teledysku? :>
Rekomendowane odpowiedzi