Morbid Karbid Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 robot napędzany parą z kotła umieszczonego w brzuchu. Wystylizowałem go trochę na zawodnika sumo :) Mam nadzieję, że łapiecie klimat. Photoshop
siwy Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 fajny, podoba mi sie pomysł. Niezły rysunek. OK
brumugun Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Super, fajny pomysł, masz fajny styl (gi on : ). Chętnie bym go przeniósł, w 3d. Pozdro Brumugun
Marduk Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Stylistyka troche pod WH 40k podchodząca... więc chyba na plus. I oólnie mi się podoba.
Siegmar Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 podoba mi sie .. popracuj nad dymkiem .... reszta fajna ...
tweety Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 niezły, ale nad parą to mogłeś trochę więcej popracować :]
-Pa6L0- Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 fajne...tylko mi jakoś jego oczy nie pasują i brak cienia na nodze pod spódniczką i jego brodą i pod jego paskiem na spódniczce, przez co wygląda po dłuższym patrzeniu na nieco płaski...a tak to fajnie..faktóra powierzchni udana no i klimat:)
thirdeye Napisano 17 Wrzesień 2005 Napisano 17 Wrzesień 2005 Pomysł fajny, klimat tez. Miejscami sie troche struktura nie trzyma kupy i perspektywa ... glownie jesli chodzi o nogi, cien pod jego glowa sprawia wrazenie jakby ona wystawala nad korpus a jednoczesnie jego glowa sprawia wrazenie wcisnietej w korpus. Poza tym wyglada jakby zblizala sie do jego lewego ramienia a nie byla na srodku. Oswietlenie fajne i korystyka tez. Fajne rozbicie chlodnej tonacji czerwieniami ognia w piecyku ;). Cien rzucony powinien miec lepiej zdefiniowana granice. Poza tym przy oswietleniu ktore sugerujesz to jego nogi tez powinny byc nieco bardziej w cieniu. Pozdrawiam
LISEK Napisano 17 Wrzesień 2005 Napisano 17 Wrzesień 2005 Fajowe na maxa... pasowaloby to do JGS bardzo.... szkoda ze nie odpowiedziales na mojego maila.... Pozdrawiam
Morbid Karbid Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Napisano 17 Wrzesień 2005 Dzięki za budujący odzew. Jasne, że należałoby dopracować parę rzeczy, ale to miał być tylko koncept i ćwiczenie w stylistyce. Np. pary nie chciało mi się wypasić bo chciałem tylko pokazać, że ona tam jest. Zresztą nie wiem za bardzo jak powinna wyglądać... z czajnika leci mi jakaś taka niemrawa ;) Szkoda siedzieć za długo nad jedną rzeczą. Z drugiej strony jak się nie dopracowuje jakichś szczegółów to raczej do poziomu elity się nie dojdze. Następny będzie lepszy. Lisek: normalnie nie jestem burakiem i odpisuje na maile szybko. Ale na maksa zapomniałem to zrobić. Miałem kupę roboty, kłopoty z koncentracją i zawały systemu w międzyczasie. Napisz proszę jeszcze raz.
Morbid Karbid Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Napisano 17 Wrzesień 2005 aha jak ktoś chce modelować, proszę się nie krępować. Tylko żeby było wiadomo, kto go wymyślał :)
slizgi Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 kurde swietna barwa, i koncept bardzo fajny ogolem na + :)
Gość Caspik Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 wow ,mnie tym rozbroiles :] super concept i wykonanie ;] ps. ciekawy metal taki zardzewiały ;]
Gość Caspik Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 w tym jedna piatka ode mnie (nie chwalac sie :P)
HEKTOR Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Witam! Pracka świetna, widziałem ją na CG talku. Ten robocik wydaje się taki milutki, koncept niezły. Pozrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi