Napisano 16 Wrzesień 200519 l robot napędzany parą z kotła umieszczonego w brzuchu. Wystylizowałem go trochę na zawodnika sumo :) Mam nadzieję, że łapiecie klimat. Photoshop
Napisano 16 Wrzesień 200519 l Super, fajny pomysł, masz fajny styl (gi on : ). Chętnie bym go przeniósł, w 3d. Pozdro Brumugun
Napisano 16 Wrzesień 200519 l Stylistyka troche pod WH 40k podchodząca... więc chyba na plus. I oólnie mi się podoba.
Napisano 16 Wrzesień 200519 l fajne...tylko mi jakoś jego oczy nie pasują i brak cienia na nodze pod spódniczką i jego brodą i pod jego paskiem na spódniczce, przez co wygląda po dłuższym patrzeniu na nieco płaski...a tak to fajnie..faktóra powierzchni udana no i klimat:)
Napisano 17 Wrzesień 200519 l Pomysł fajny, klimat tez. Miejscami sie troche struktura nie trzyma kupy i perspektywa ... glownie jesli chodzi o nogi, cien pod jego glowa sprawia wrazenie jakby ona wystawala nad korpus a jednoczesnie jego glowa sprawia wrazenie wcisnietej w korpus. Poza tym wyglada jakby zblizala sie do jego lewego ramienia a nie byla na srodku. Oswietlenie fajne i korystyka tez. Fajne rozbicie chlodnej tonacji czerwieniami ognia w piecyku ;). Cien rzucony powinien miec lepiej zdefiniowana granice. Poza tym przy oswietleniu ktore sugerujesz to jego nogi tez powinny byc nieco bardziej w cieniu. Pozdrawiam
Napisano 17 Wrzesień 200519 l Fajowe na maxa... pasowaloby to do JGS bardzo.... szkoda ze nie odpowiedziales na mojego maila.... Pozdrawiam
Napisano 17 Wrzesień 200519 l Autor Dzięki za budujący odzew. Jasne, że należałoby dopracować parę rzeczy, ale to miał być tylko koncept i ćwiczenie w stylistyce. Np. pary nie chciało mi się wypasić bo chciałem tylko pokazać, że ona tam jest. Zresztą nie wiem za bardzo jak powinna wyglądać... z czajnika leci mi jakaś taka niemrawa ;) Szkoda siedzieć za długo nad jedną rzeczą. Z drugiej strony jak się nie dopracowuje jakichś szczegółów to raczej do poziomu elity się nie dojdze. Następny będzie lepszy. Lisek: normalnie nie jestem burakiem i odpisuje na maile szybko. Ale na maksa zapomniałem to zrobić. Miałem kupę roboty, kłopoty z koncentracją i zawały systemu w międzyczasie. Napisz proszę jeszcze raz.
Napisano 17 Wrzesień 200519 l Autor aha jak ktoś chce modelować, proszę się nie krępować. Tylko żeby było wiadomo, kto go wymyślał :)
Napisano 7 Październik 200519 l wow ,mnie tym rozbroiles :] super concept i wykonanie ;] ps. ciekawy metal taki zardzewiały ;]
Napisano 10 Październik 200519 l Witam! Pracka świetna, widziałem ją na CG talku. Ten robocik wydaje się taki milutki, koncept niezły. Pozrawiam!