Raiden Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 moj pierwszy w życiu model ... tylko sie nie śmiać :) i prosze o wyrozumialość, moim zdaniem tylko koła mi wyszly(tak sobie) ... nie mam zamiaru tego poprawiac :D ... http://img354.imageshack.us/my.php?image=61ot.jpg i http://img396.imageshack.us/my.php?image=75hj.jpg ...http://img390.imageshack.us/my.php?image=84qo.jpg z mesh smooth koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 no to już mniej-więcej wiesz "z czym to się je" :) teraz przerób perę tutków (np. fiat 500 z http://www.3dtotal.com, chociaż na początek polecałbym kilka prostszych, np. z tej strony) i zaczynaj samochodzik od nowa :) Witamy na forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 nawet po wypadku tak zle nie wyglada ;) witamy na forum, jeszcze Cie czeka duzo pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 a ja sie balem ze moj golf ktorego po cichaczi robie sobie wieczorami zle wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiden Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2005 no co ? :D ... dzięki za odpisy i tez was witam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 zapewne sam widzisz ze cos tu nie pasuje na renderach.... polecam sie podszkolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 hehe...odrazu mi sie humor poprawil:)....powodzenia w dalszych pracach...napewno sie przyda:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Omg !!! :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 nawet bzuka ruszylo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Trzeba przyznać że robi wrażenie, cóż... nie poddawaj się :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiden Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 "omg" przecierz prosilem o wyrozumiałość ! .. teraz robie inne auto :D ... juz nie dlugo pakaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Oj lepiej nie :p A tak na serio to porob kilka tutoriali o poly modelingu i bedzię łatwiej bo teraz to bardzo słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 [pojazd] golf 2 moze mialo byc [pojazd] ufo ;) ja jestem wyrozumiały az do bulu :) cwicz jak zacznie cos co modelujesz przypominac to cos to pokaz troszke samokrytyki bo ja bym sie wstydzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Tym postem wystarczajaco go zjechales Bzyku. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 hehehe najgorszy pojazd jaki widzialem az mi sie plakac chce kurde ludzie pomyslcie zanim zamiescicie cos na forum..... illy--> gotham'a tez ruszylo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 bzyku pojechal czy nie pojechal ale powiedzial prawde:)...nie da sie ukryc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 jak kogos urazilem to przepraszam a i chlopaki koniec tego typu krytyki Raiden zacznij cos powoli spokojnie bo pospiech twoj wrog a tutoriale przyjacielem potem troszke samokrytyki zastanowic sie 5x zanim sie wrzuci tego typu pracke na forum bo komentarze nigdy nie bedą inne niz te ktore tu kwitną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Przerob tutoriale - bedzie lepiej :). Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Mnie tylko ciekawi jak w takim wypadku wygląda siatka... bo tak pogiąć model? Powinszować ;) Mam nadzieję, że się NIE poddasz i kiedyś jeszcze pokażesz jakiś fajny modelik :) edit... nosz najważniejsze słowo mi wypadło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 [...] Mam nadzieję, że się PODDASZ [...]heh, czym predzej doklej "nie". ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 hehehe najgorszy pojazd jaki widzialem az mi sie plakac chce to jeszcze mało widziałeś ;) Raiden tutoriale już na ciebie czekają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Brawo za odwage :) Nie poddawaj sie i pracój dalej. A auta mi sie niechche juz oglądać. Blee ale dzieki z emi chumor poprawiłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 oo rany julek nawet ja taki głąb nie zrobił bym czegoś takiego.. bravo. za odwagę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 no porażka straszna :D ale nie martw sie koleś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 kazda kolejna pracka jest lepsza od poprzedniej..wiec trenuj..powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi