Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm gdybys nie napisal ze to tunel to bym na to nie wpadl ;). Ogolnie fajnie, jesli piszesz ze to tunel to ok - ale powiem Ci ze nie chcialbym znalesc sie w takim tunelu. Ogladalem kiedys taki film, w ktorym glowny bochater zostal polkniety przez wielkiego OBCEGO ;) i tak w podobny sposob wygladal jego przewod pokarmowy!!!

Napisano

To jest tunel jednokierunkowy. Wszyscy wchodzą z ciekawości ale jeszcze nikt nie wrócił powiedzieć co tam jest.

"Aaargh! They're all over me!!" :D

Napisano

Fajne nawet. Dziwnie mi przypomina grotę z tutoriali 3dquakers lighting & materials. Chodzi mi o układ sceny. Te rzeczy na ścianach takie jakieś nieokreślone są

, nie widomo co to jestPozdr

Napisano

bez materiałów to brzydkie jak cholera , całą zabawa to textura z normalmapą

która zabudowała geometrie ,

str€ktury na scianach to czysta abstrakcja , czyli jeżeli się chce to coś można w tym zobaczyć

Napisano

wydaje sie ze łączyłeś elementy 3d z 2d - ogólenie fajnie wyszło (moim zdaniem).

Wydaje mi sie że możnaby zmniejszyć rozmycie dalszego planu - teraz jest bardzo ostra gramca pomiedzy ostrymi krawędziami i tymi rozmytymi.

pozdr

giorgione

Napisano

klimat psują:

1. mapowanie i materiał zaraz na 1-wszym panie po lewej (ściana)

2. brak jakiegokolwiek obiektu głównego przez co praca nie staje się logiczna (ot kolejny tunel)

a zresztą, nieważne... fajne to coś :]

Napisano

pracka robiona w około 2 godziny , kiedyś ją dopracuje może i wsadze obiekt , może dwa :) może jest też chora bo robiłem ją mając sporą gorączke ,

chyba ptasia grypa mnie wtedy dopadła

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności