Amok Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 kolejny tunel w moim życiu , na koncu widać światło to chyba dobrze... a tu większy okaz http://www.biosfera.pl/tunel.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Dżizus... to nie jest tunel. To istny KANAŁ! A tak na serio: ciekawa koncepcja, ale materiały mocno mnie nie przekonują. Co to jest? Zakurzona miedziana organika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 hmm gdybys nie napisal ze to tunel to bym na to nie wpadl ;). Ogolnie fajnie, jesli piszesz ze to tunel to ok - ale powiem Ci ze nie chcialbym znalesc sie w takim tunelu. Ogladalem kiedys taki film, w ktorym glowny bochater zostal polkniety przez wielkiego OBCEGO ;) i tak w podobny sposob wygladal jego przewod pokarmowy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 To jest tunel jednokierunkowy. Wszyscy wchodzą z ciekawości ale jeszcze nikt nie wrócił powiedzieć co tam jest. "Aaargh! They're all over me!!" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 ogólnie ładnie, ale zabardzo nie wiem co jest na scianach tego tunelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTROMAG Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Mi się podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Świetne kolorki... Przydałaby się jakaś postać w tym świetle. Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip_87 Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Mi też się podoba ale kompletnie nie mam pojęcia co jest na ścianach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EWP Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Fajne nawet. Dziwnie mi przypomina grotę z tutoriali 3dquakers lighting & materials. Chodzi mi o układ sceny. Te rzeczy na ścianach takie jakieś nieokreślone są , nie widomo co to jestPozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Pokaz to bez materialow............. tralallalaal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 bez materiałów to brzydkie jak cholera , całą zabawa to textura z normalmapą która zabudowała geometrie , str€ktury na scianach to czysta abstrakcja , czyli jeżeli się chce to coś można w tym zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Fakt. Dla mnie ta ściana to flaki... ale fajnie to wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Hmm mi sie nie podoba - 'material' na scianach jakis taki za bardzo polyskliwy (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 wydaje sie ze łączyłeś elementy 3d z 2d - ogólenie fajnie wyszło (moim zdaniem). Wydaje mi sie że możnaby zmniejszyć rozmycie dalszego planu - teraz jest bardzo ostra gramca pomiedzy ostrymi krawędziami i tymi rozmytymi. pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 może jakieś SSS, bo na razie to nie jest zbyt "organiczne" :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 mnie sie ogolnie podoba, cos w tym jest, moze i kupa glutow ale klimacik iMO ciekawy :) skojarzylo mi sie z "domem Obcego" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 klimat psują: 1. mapowanie i materiał zaraz na 1-wszym panie po lewej (ściana) 2. brak jakiegokolwiek obiektu głównego przez co praca nie staje się logiczna (ot kolejny tunel) a zresztą, nieważne... fajne to coś :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 cos chorego ale fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 pracka robiona w około 2 godziny , kiedyś ją dopracuje może i wsadze obiekt , może dwa :) może jest też chora bo robiłem ją mając sporą gorączke , chyba ptasia grypa mnie wtedy dopadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 szczerze to zajebist-E :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 dokładnie jak Secator napisał :] ZAAAJEBIST-E ;] nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 tunel?...czyli że fajny.... możecie sie śmniać ale mnie śe podobuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi