Napisano 19 Wrzesień 200519 l kolejny tunel w moim życiu , na koncu widać światło to chyba dobrze... a tu większy okaz http://www.biosfera.pl/tunel.jpg
Napisano 19 Wrzesień 200519 l Dżizus... to nie jest tunel. To istny KANAŁ! A tak na serio: ciekawa koncepcja, ale materiały mocno mnie nie przekonują. Co to jest? Zakurzona miedziana organika?
Napisano 20 Wrzesień 200519 l hmm gdybys nie napisal ze to tunel to bym na to nie wpadl ;). Ogolnie fajnie, jesli piszesz ze to tunel to ok - ale powiem Ci ze nie chcialbym znalesc sie w takim tunelu. Ogladalem kiedys taki film, w ktorym glowny bochater zostal polkniety przez wielkiego OBCEGO ;) i tak w podobny sposob wygladal jego przewod pokarmowy!!!
Napisano 20 Wrzesień 200519 l To jest tunel jednokierunkowy. Wszyscy wchodzą z ciekawości ale jeszcze nikt nie wrócił powiedzieć co tam jest. "Aaargh! They're all over me!!" :D
Napisano 20 Wrzesień 200519 l Świetne kolorki... Przydałaby się jakaś postać w tym świetle. Podoba mi się.
Napisano 20 Wrzesień 200519 l Mi też się podoba ale kompletnie nie mam pojęcia co jest na ścianach :)
Napisano 20 Wrzesień 200519 l Fajne nawet. Dziwnie mi przypomina grotę z tutoriali 3dquakers lighting & materials. Chodzi mi o układ sceny. Te rzeczy na ścianach takie jakieś nieokreślone są , nie widomo co to jestPozdr
Napisano 21 Wrzesień 200519 l Autor bez materiałów to brzydkie jak cholera , całą zabawa to textura z normalmapą która zabudowała geometrie , str€ktury na scianach to czysta abstrakcja , czyli jeżeli się chce to coś można w tym zobaczyć
Napisano 21 Wrzesień 200519 l Hmm mi sie nie podoba - 'material' na scianach jakis taki za bardzo polyskliwy (?)
Napisano 21 Wrzesień 200519 l wydaje sie ze łączyłeś elementy 3d z 2d - ogólenie fajnie wyszło (moim zdaniem). Wydaje mi sie że możnaby zmniejszyć rozmycie dalszego planu - teraz jest bardzo ostra gramca pomiedzy ostrymi krawędziami i tymi rozmytymi. pozdr giorgione
Napisano 22 Wrzesień 200519 l mnie sie ogolnie podoba, cos w tym jest, moze i kupa glutow ale klimacik iMO ciekawy :) skojarzylo mi sie z "domem Obcego" :D
Napisano 22 Wrzesień 200519 l klimat psują: 1. mapowanie i materiał zaraz na 1-wszym panie po lewej (ściana) 2. brak jakiegokolwiek obiektu głównego przez co praca nie staje się logiczna (ot kolejny tunel) a zresztą, nieważne... fajne to coś :]
Napisano 26 Wrzesień 200519 l Autor pracka robiona w około 2 godziny , kiedyś ją dopracuje może i wsadze obiekt , może dwa :) może jest też chora bo robiłem ją mając sporą gorączke , chyba ptasia grypa mnie wtedy dopadła