arev Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 witam, przedstawiam model sidiroma, zrobiony niedawno. jest to stacja firmy AOpen, model 956 E. na strzalki na przyciskach juz nie mialem sily :] mam nadzieje, ze choc troche sie komus spodoba ;) max 7.0, Vray Demonstrejszyn. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 tył spoko w przodzie mi coś nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 z regóły plastik na przodzie jest taki chropowaty, daj na niego malutkiego bumpa - ale bardzo małego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Ladnie, podoba mi sie i tak jak kolega SWRSC dodaj tego bumpa i bedzie cacy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2005 to ma niby byc fished works :] ale ok, postaram sie dac bumpa i dorzuce obrazki wieczorkiem. dzieki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 a z tylu nalepki nie ma? a skad wiedziec gdzie jest 0 na ide? albo ktore gniazdo to ktore, to bys jeszcze mogl zrobic :) Na finished to sie specjalnie nie nadaje bo mogla by byc mini scenka chociaz, jakies srubki, jakies srubokrety, instrukcja, kabelek audio, gazeta pod spodem,rozumiesz, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 ogólnie nawet spoko, ale zagadzam sie z przedmówcami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 master tez mam takie odczucia, ale ogolnie nawet nawet :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 mialem dac obrazek z bumpem, ale nie dam. po kilku probach roznych wartosci bumpa i rozmiaru noise doszedlem do wniosku, ze aby to wygladalo realistycznie musialbym zrobic render w duzo wiekszej rozdzielczosci, a moj komputer powiedzial mi ze nie lubi takich ;) @illy: brak obiektow wymienionych przez Ciebie jest powodem, dla ktorego temat ma przedrostek [obiekt], a nie [scena] :) raz jeszcze dziekuje za commenty i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Calkiem ladnie. Niema większych blędów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 a mi sie wydaje, ze nawet w takiej rozdzialce wyjdzie Ci ten bump, sparwdzaj od wartości np. 0,1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 to bym jeszcze musial ustawic light subdivisions na jakas ogromna wartosc :] wydaje mi sie ze taki modelik nie jest tyle wart :] przy nastepnej pracy pokombinuje z plastikiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 qrde, to co ty masz za kompa?? jesli nie mozesz robic takich rzeczy z powodu ograniczenia sprzętowego to szczerze wspolczuje i.... podziwiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi