Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

13 pazdziernika w pjwstk godzina 12 rusza prezentacja nowej wersji maxa-z tego co wiem za wstep sie nie placi. Organizatorem jest jr-pvp oraz autodest.

Pozdrawiam!:)

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

polsko-japońska wyższa szkoła coś tam ;)

Tomasz Kosiorek -> w tym samym czasie pisalim :]

Napisano

Polsko-Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych...cośtam :P

BTW szkoda że nie organizują tego w kilku miastach (np. we Wrocku ;) )

Pozdrawiam

Napisano

Ja chętnie bym wstąpił ominięcie jednego dnia szkoły jakoś przeżyje :). A jaki jest tam dojazd? Powiedzmy że wyjeżdzam z rembertowa ...

Napisano

max w rembertowie mieszkasz? Ja tam pracuje, a dojazd może być 514 lub 515 (zależy z której strony) a potem zdaje się 159 bo to niestety z drugiej strony koszykowej :D

Napisano

W tych autobusach w rembertowie nie zabardzo jestem zorientowny (co minuta inny :\). A jest możliwość dojazdu pociągiem i przejścia się jakiś malutki kawałek? bylo by mi bardziej na ręke.

Napisano

pewnie by trzeba wysiąść na ochocie i podjechać jakimś tramwajem lub przejść piechotą. pierwszym razem nie wiedziałem gdzie dokładnie na koszykowej to jest więc przeszedłem się od placu konstytucji :D

Napisano

Bacry, a na jakiej wysokości Koszykowej to jest? Wrzuciłbyś mapkę? Koszykowa jest strasznie pogibana. BTW: będziesz, Bacry?

Napisano

ja bym pojechal z okkolic pomorza o dokladniej z gdanska..ale jeszcze nie mam transportu.. moze uda mi sie cos wykombinowac,(nic nie obiecuje). wiec jakby co Ardeni to mozna by podskoczyc..

Napisano

z drugiego końca praktycznie po drugiej stronie niż "plac konstytucji" w okolicach raszyńskiej i nowogrodzkiej a niestety nie będę obecny zwyczajnie w tym czasie pracuję :(