Napisano 21 Wrzesień 200519 l 13 pazdziernika w pjwstk godzina 12 rusza prezentacja nowej wersji maxa-z tego co wiem za wstep sie nie placi. Organizatorem jest jr-pvp oraz autodest. Pozdrawiam!:)
Napisano 21 Wrzesień 200519 l polsko-japońska wyższa szkoła coś tam ;) Tomasz Kosiorek -> w tym samym czasie pisalim :]
Napisano 21 Wrzesień 200519 l Polsko-Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych...cośtam :P BTW szkoda że nie organizują tego w kilku miastach (np. we Wrocku ;) ) Pozdrawiam
Napisano 21 Wrzesień 200519 l toć napisał Tomek że dwunasta (niestety dla mnie to nie normalna godzina zazwyczaj pracuję)
Napisano 21 Wrzesień 200519 l Wkrótce o tym napisze. Jak tylko stworze formularz rejestracyjny :) Bedzie na dniach dostępny.
Napisano 22 Wrzesień 200519 l Ja chętnie bym wstąpił ominięcie jednego dnia szkoły jakoś przeżyje :). A jaki jest tam dojazd? Powiedzmy że wyjeżdzam z rembertowa ...
Napisano 22 Wrzesień 200519 l max w rembertowie mieszkasz? Ja tam pracuje, a dojazd może być 514 lub 515 (zależy z której strony) a potem zdaje się 159 bo to niestety z drugiej strony koszykowej :D
Napisano 22 Wrzesień 200519 l W tych autobusach w rembertowie nie zabardzo jestem zorientowny (co minuta inny :\). A jest możliwość dojazdu pociągiem i przejścia się jakiś malutki kawałek? bylo by mi bardziej na ręke.
Napisano 22 Wrzesień 200519 l pewnie by trzeba wysiąść na ochocie i podjechać jakimś tramwajem lub przejść piechotą. pierwszym razem nie wiedziałem gdzie dokładnie na koszykowej to jest więc przeszedłem się od placu konstytucji :D
Napisano 26 Wrzesień 200519 l Bacry, a na jakiej wysokości Koszykowej to jest? Wrzuciłbyś mapkę? Koszykowa jest strasznie pogibana. BTW: będziesz, Bacry?
Napisano 26 Wrzesień 200519 l ja bym pojechal z okkolic pomorza o dokladniej z gdanska..ale jeszcze nie mam transportu.. moze uda mi sie cos wykombinowac,(nic nie obiecuje). wiec jakby co Ardeni to mozna by podskoczyc..
Napisano 26 Wrzesień 200519 l z drugiego końca praktycznie po drugiej stronie niż "plac konstytucji" w okolicach raszyńskiej i nowogrodzkiej a niestety nie będę obecny zwyczajnie w tym czasie pracuję :(