adek Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Wszystko wskazuje na to, że przyszły rok należał będzie do Tomasza Bagińskiego. Twórca nominowanej do Oscara® "Katedry" oraz "Sztuki spadania" zdradził nam, iż pracuje obecnie nad kolejnym animowanym filmem krótkometrażowym, do którego scenariusz powstał w oparciu o pochodzącą z albumu Mateusza Skutnika "Rewolucje: Monochrom" historię zatytułowaną "Kinematograf". Będzie to już drugi w karierze Bagińskiego projekt realizowany we współpracy z polskimi komiksiarzami. Dwa tygodnie temu informowaliśmy, iż twórca pracuje również nad filmem zatytułowanym "Wszyscy święci", do którego scenariusz napisali Bartosz i Tomasz Minkiewiczowie autorzy popularnej serii "Wilq- superbohater". [źródło: FilmWeb] [Więcej...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 ulalala... zapowiada sie smakowicie:) i znowu coś kompletnie różniaćego się od wcześniejszego dorobku- to sie chwali:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 podoba mi się że każda produkcja Baginskiego jest utrzymana w zupełnie innym klimacie i stylu, mam nadzieję że to się nie zmieni. A tak wogóle to zastanawialem się właśnie dlaczego do "Sztuki Spadania" na DVD jest dołączony "WilQ"...teraz już wiem ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 szczerze mowiac to nie sadzilem ze az tak sie rozwinie sytuacja krotkometrazowa PI ale dobrze ze sie mylilem i bedzie c.d.:) ps. dobrze ze jeszcze jest z czego czerpac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Vorek też mam nadzieje ze nie zmieni sie klimat i styl następnego dzieła Bagińskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 tylko życzyć powodzenia :) 3mam kciuki. Swoją drogą Adek dobry news ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Nono - nice :). Moze byc ciekawie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Znowu nie bede mogl kupic plytki w empiku. "Byl jeden rzut, wykupili i teraz nie wiadomo". No i nie mam. No i tyle pracy na darmo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 no tu sie zgodze ze bedzie "inne" ale jedno co je laczy to swietny warsztat od strony technicznej:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Leander, Płytki są w Empikach i właściwie w każdym sklepie z dvd, nawet w Tesco się walają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 w opolskim empiku nie ma ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 heh.. mozna zawsze zamowic za posrednictwem internetu :) Np tutaj : http://www.merlin.com.pl/frontend/search/1?q=sztuka+spadania&gdzieSzuk=fraza&oferta=O&dzial=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pat Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Kolejny polski, krótkometrażowy film tworzony w trzech wymiarach. Platine Image nawet coś większego ma zamiar zrobić. Jeszcze będziemy mieli polski Pixar, zobaczycie :-) Tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi