Napisano 23 Wrzesień 200519 l heya... Ilustracyjka na powitalna strone grupy RebelStudios i projektu JGS. Mialo byc czarno i bialo ;) i komiksowo... pzdr...
Napisano 23 Wrzesień 200519 l Chyba można by było lepiej wyodrębnić poszczególne plany, zlewa się nieco. Ale pomysł i wykonanie mi się podoba :) Będzie flash ? Pozdrawiam
Napisano 23 Wrzesień 200519 l trochę szkoda że BW. IMHO w przesyconych, kontrastowych kolorach wyglądało by lepiej. tak bardziej komiksowo :) Przyłączam się do pytania kolegi Vorka: będzie flash? Pozdrawiam
Napisano 23 Wrzesień 200519 l zobaczymy czy lepiej wyjdzie wersja flashowa czy surowy html + php i java
Napisano 24 Wrzesień 200519 l fajne takie punkowe :), dobry jet ten krolik co siedzi na nodze draba czytajcaego prase
Napisano 27 Wrzesień 200519 l dla mnie bomba ;] fajny balonik po prawej :D , kroliczek tez jest niczego sobie :)
Napisano 27 Wrzesień 200519 l w ogóle klimat jest świetny i kolorystyka też mi batdzo odpowiada - rzadko widzie sie takie prackiw twoim wykonaniu 9chodzi o kolorystyke of kors :D :) pozdr giorgione
Napisano 27 Wrzesień 200519 l mi też się okropnie podoba, szczególnie statua, ale trzeba było jej zrobić takie oczka jak pozostałym, strasznie mi się to podoba.