SoAd Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 Moj mustang jest juz na ukonczeniu wiec postanowilem zaczac robic cos nowego.Troche znudzilo mi sie ukladanie vertexow do blueprintow dla tego zaczalem wymyslac cos wlasnego. W zamysle ten woz ma byc polaczeniem ostrych linii z lagodnymi lukami. Model jest wymyslany na bierzaco. Zapraszam do komentowania, wszelkie sugestie mile widziane. Acha ten lakier to tylko prowizorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 projekt ciekawy..choc zupelnie nie w moim stylu...masz moze jakies szkicyki pracy...czy jezdziesz prosto z glowy?:p ps..troche przesadziles z forma..za duzo sie na nim dzieje:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 ps..troche przesadziles z forma..za duzo sie na nim dzieje:) Dokładnie. Błędy masz przy świetle i obydwu błotnikach. No cóż, życzę powodzenia! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 23 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2005 Na razie to tylko 2 dni pracy. Zapewne duzo sie jeszcze w nim zmieni. Teraz to na razie ogolny zarys. A projekt leci prosto z glowy, nie liczac rysunku w zeszycie od polaka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 skad ja znam te rysunki w zeszycie od polaka:)...skoro sie zmieni...to czekam na dalsze efekty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 Jak dla mnie jest spoko, ja nigdy nierobilem nic z wlasnych konceptow, juz wole z glowy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seed Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 Fajny projekt. Mi sie samochodzik ogólnie bardzo podoba. Przód rewelacyjny, zadek wedlug mnie troszke gorszy ale o gustach sie nie dyskutuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 ale o gustach sie nie dyskutuje ;] Zgadzam się Seed. Co do przodu to jest świetny. Ale jak na taki samochód zbyt masywny. Powinieneś troche go zmniejszyć. Dawaj siateczkę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos18 Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 samochod moze i fajny ale mnie tam do gustu nie przypadl. jego rysy calkowicie olewaja prawa aerodynamiki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 concepcik nawet nawet, ale model pozostawia wiele do zyczenia :) uzywaj chamfer'a pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scur_ek Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 fajny pomysł masz, osobiście nie podoba mi się dzielony spoiler z tyłu ale to już kwestia gustu :) ładna praca powstaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 model zaje..fajny ale chyba rzeczywiscie za duzo sie na nim dzieje:/moze jakby usunac ten wlot powietrza na dachu i zlanczyc spojler z tyl model troszke by sie uspokoij.powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 bryla i owszem ... jesli chodzi o faktyczne wykonanie auta w praktyce ... sadze ze byloby ciezko ... zanim pojdziesz dalej, radzilbym przemyslec calosc modelu pod katem technicznym ... gdzie beda ciecia ... z jakich elementow faktycznie sklada sie to auto ... itd itp ... ogolnie wrazenie pozytywne ... ale od poczatku zadbaj o to zeby bylo prosto tam gdzie powinno byc ... bo miejscami faluje niczym ciastolina ;) powodzenia i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Jutro dam nowe renderki, naprostowane i troche mniej "naciapane" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Autko jest beznadziejne - styl jest totalnie skopany (moje zdanie, i nie mówię tu o wykonaniu tylko o design'ie autka :))... Troszkę mi się wydaje jakbyś zaczął coś robić nie wyszło więc kończysz to jako Concept... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_ak_s Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 bardzo fajny koncept. odrobine przekombinowany ;), ale to ma swój urok hehe. jesli mialbym cos doradzic to uprość troche tyl i zmien boczne ospojlerowanie, narazie wyglada troche jak poręcz. powodzenia w pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_kaczka Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Fajny koncept:] Mi sie podoba!! coś pod BMW? Mercedes? powodzenia czekam na kolejne renderki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 To OD POCZĄTKU miał być concept. Jak obiecałem , daję wam nowe renderki oraz siatkę modelu.Jeśli ktoś wie to może niech napisze mi skąd się wzięły te bugi przy tylnych światłach.W samochodzie wnętrze nie jest jeszcze skończone, nawet nie ma jeszcze kierownicy ;). Od dzisiaj przednie światła nie świecą juz w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Te opony są chyba za cienkie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seed Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Faktycznie oponki troche za cienkie, lubimy duże, ładne felgi ale bez przesady ;p Na Twoim miejscu na grillu umieściłbym jakiś znaczek bo jest on dość duży i coś mogłoby tam się znaleźć - ale to tylko taka mała propozyjca, zrobisz jak uważasz. Troche razi niedokończone wnętrze (szczególnie brak deski rozdzielczej), czekam na następne rendery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Ja bym sprobowal mocno przerzedzic ten grill i dodac elementy poziome. Swiatla sa jakies dziwne. Chodzi mi o sam klosz. No i jakies wloty moglbys pododawac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 jak dla mnię za krzywo, za mało rytmiczna sylwetka ogólnie model anwet całkiem całkiem ale auto mi się nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 hmmm przyznam ze ostatnie renderki robia duzo lepsze wrazenie ... mimo to ciagle sklanialbym sie do pojscia w bardziej praktyczne rozwiazania ... np otwierana przednia maska, jakis podzial blach ? i te inne gady... moim zdaniem jest coraz lepiej ...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 pomysł fajny, ale krzywe to auto wyszło ogólnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 ciekawy pomysł, przód kojarzy mi się z konceptami Opla, imho tył zbyt zaokrąglony, spłaszcz wlot powietrza na dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi