Secator Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 Witam ;] Przedstawiam moją pierwsza skończoną pracę :D;D !!! Zrobiony Lightwave'ie taki sobie zwykly długopis (gelpen? whatever). Wszystkie komentarze mile widziane :] pzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 AAlbo kompresja tak zadziałała AAlbo brakuje mi tutaj AntiAlisingu :] w żelowych długopisach zawsze jest trochę powietrza ponad tuszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2005 no fakt, zapomniałem o powietrzu, przyznaje sie :/ sorry :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 AA razi a ogolnie to gratuluje ukończonego modelu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 jak pisali poprzednicy brakuje AA no nawet ladny render tylko szkoda ze to tylko dlugopis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 słaby render, brak aa, ale najważniejsze że skończyłeś, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 hkropiński ma racje :) niejest rewelacyjnie... ale i tak gratulacje , pierwszy model już za tobą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 model ładny według nie, render bez AA słaby, a tak po za tym to mogłes większe zblizenie tego długopisu zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 a gdzie zatyczka ;D ? chromik na zakrętce troche nie teges. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Jakieś delikatne HDRI przydałoby się - poza tym ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi