Napisano 25 Wrzesień 200519 l Pierwsza scena od dłuższego czasu, którą chcę doprowadzić do końca; daje do wipa, ponieważ mam problem w światłem, chodzi mi konkretnie o te plamy na suficie, mam w oknach area lighty, ustawione pionowo, teraz są trochę wsuniete do środka i na suficie tworzą się takie plamy, gdy cofne je głębiej do okna, to całe okno mi przepala, także tak źle i tak niedobrze. Co do innych rzeczy co zauważyłem źle ustawione mapy na szafce i bump na kanapie zdecydowanie przesadzony, no i troche za ciemno jest jak dla mnie. To już poprawiłem, coś jeszcze jest źle?, co zrobić z tymi plamami na suficie ?
Napisano 25 Wrzesień 200519 l nom, troche niska ta kanapa, no i slaba jakosc obrazka za oknem, reszta super
Napisano 25 Wrzesień 200519 l a mi sie jeszcze wydaje ze tekturka na podlodze jest troszke zabardzo rozjechana i jest przez to rozmazana,no i jeszcze tekturka kanapy do poprawki,a pozatym to bardzo ladna vizka:D
Napisano 25 Wrzesień 200519 l Kanapa troche dziwnie wyszła, chyba że to jakiś japoński model ;]. Nie podoba mi sie okno, moim zdaniem jest zbyt masywne. To coś pod oknem to osłona grzejnika? Fajna szafeczka, stolik i to coś na ścianie.
Napisano 25 Wrzesień 200519 l Kanapa do poprawy, powinieneś powiększyć okno (tak mi sie wydaje). Poza tym bardzo fajnie... Ale jeszcze zrób jakąś ładnie wyglądającą obramówkę na obraz na ścianie. Pozdro.
Napisano 25 Wrzesień 200519 l ta kanapa to z granitu, czy z jakiegos innego kamienia? a tak ogólnie to ładny tender.
Napisano 25 Wrzesień 200519 l no fajnie ale mysle, ze tekstura podłogi za bardzo sie zlewa z nogami od stolu:]
Napisano 25 Wrzesień 200519 l przepal widok za oknem , kanapa sprawia wrażenie cholernie twardej , te szklane kamole na stole wygladają jak zabawki.
Napisano 14 Październik 200519 l Autor Poprawiona wersja, dzięki wszystkim za komentarze. Aha, no i widok za oknami to autentyczny widok z mojego okna, ciekawe, czy ktoś z okolicy pozna gdzie to jest. Pozdro.
Napisano 14 Październik 200519 l kanapa wyglada jak asfaltowa i chyba za niska.tak jak juz ktos zauwazyl albo ramy okna za grube albo za male okno. ogolnie ladne wnetrze .tylko jeszcze te czarne pudelka. za duzo ich lub za jednakowe w kolorze(szczegolnie to widac na pierwszym).jak rozne ksztalty to moze i ze 2 kolory?krysztaly tez mi sie nie podobaja ale jak kto lubi;) ale nei ze mi sie nie podoba;) no i polka z ksiazkami jest bardzo fajna
Napisano 14 Październik 200519 l Autor Właśnie kanapa wydaje mi się w porządku, nogi mają 7cm, a u mnie w domu mam 5cm, spróbuje podwyższyć, zobaczymy jak wyjdzie. No i okna za małe, ale nie moge zrozumieć co się wam w kanapie nie podoba. PS. Post nr 666
Napisano 14 Październik 200519 l kanapa nie wygląda na miekką. Zwiększ lightpower, darkmultipier lub bright
Napisano 14 Październik 200519 l w kanapie chodzi o to ze wyglada jakbys siedzial prawie tylkiem na ziemi(a nie o nozki, bo calosc razem z wys oparcia to jest ok). proporcje grubosc siedzenia a oparcie. ile to siedzenie ma grubosci? bo na oko 30 a oparcie 90?te proporcje sprawdz
Napisano 14 Październik 200519 l Autor w kanapie chodzi o to ze wyglada jakbys siedzial prawie tylkiem na ziemi(a nie o nozki, bo calosc razem z wys oparcia to jest ok). proporcje grubosc siedzenia a oparcie. ile to siedzenie ma grubosci? bo na oko 30 a oparcie 90?te proporcje sprawdz O to chodzi, faktycznie, jak mogłem tego sam nie zauważyć, i w dodatku wysokośc kanapy do stolika, ale fake.
Napisano 14 Październik 200519 l Zielen w tym odcieniu PRAWIE zawsze wyglada zle. Pozatym troche ciemno.
Napisano 14 Październik 200519 l mi sie podoba kolory przyjemne - mebelki też - jedynie materiał czarnej sofy trocę mi nie pasuje - psyje cały render. Fajne pozdr giorgione
Napisano 14 Październik 200519 l jak dla mnie ten zielony wyszedl ok:)jak poprawisz kanape to juz bedzie calkiem dobrze:)
Napisano 6 Listopad 200519 l Autor Sorry, że odkurzam wątek, ale jeśli ktoś chciałby zobaczyć końcową wersję, to zapraszam tutaj : http://streaker.za.pl/portfolio_04.html
Napisano 6 Listopad 200519 l Widzę, że tenad teksturkami książek nie chciało Ci się dłużej siedzieć... :)
Napisano 6 Listopad 200519 l Autor Poprawiłem się w następnej pracy : http://streaker.za.pl/portfolio_08.html