Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Pierwsza scena od dłuższego czasu, którą chcę doprowadzić do końca; daje do wipa, ponieważ mam problem w światłem, chodzi mi konkretnie o te plamy na suficie, mam w oknach area lighty, ustawione pionowo, teraz są trochę wsuniete do środka i na suficie tworzą się takie plamy, gdy cofne je głębiej do okna, to całe okno mi przepala, także tak źle i tak niedobrze.

Co do innych rzeczy co zauważyłem źle ustawione mapy na szafce i bump na kanapie zdecydowanie przesadzony, no i troche za ciemno jest jak dla mnie.

To już poprawiłem, coś jeszcze jest źle?, co zrobić z tymi plamami na suficie ?

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nom, troche niska ta kanapa, no i slaba jakosc obrazka za oknem, reszta super

Napisano

a mi sie jeszcze wydaje ze tekturka na podlodze jest troszke zabardzo rozjechana i jest przez to rozmazana,no i jeszcze tekturka kanapy do poprawki,a pozatym to bardzo ladna vizka:D

Napisano

Kanapa troche dziwnie wyszła, chyba że to jakiś japoński model ;]. Nie podoba mi sie okno, moim zdaniem jest zbyt masywne. To coś pod oknem to osłona grzejnika?

Fajna szafeczka, stolik i to coś na ścianie.

Napisano

Kanapa do poprawy, powinieneś powiększyć okno (tak mi sie wydaje). Poza tym bardzo fajnie... Ale jeszcze zrób jakąś ładnie wyglądającą obramówkę na obraz na ścianie. Pozdro.

Napisano

ta kanapa to z granitu, czy z jakiegos innego kamienia?

a tak ogólnie to ładny tender.

Napisano

no fajnie ale mysle, ze tekstura podłogi za bardzo sie zlewa z nogami od stolu:]

Napisano

przepal widok za oknem , kanapa sprawia wrażenie cholernie twardej , te szklane kamole na stole wygladają jak zabawki.

Napisano
  • Autor

Poprawiona wersja, dzięki wszystkim za komentarze.

Aha, no i widok za oknami to autentyczny widok z mojego okna, ciekawe, czy ktoś z okolicy pozna gdzie to jest.

Pozdro.

Napisano

kanapa wyglada jak asfaltowa i chyba za niska.tak jak juz ktos zauwazyl albo ramy okna za grube albo za male okno. ogolnie ladne wnetrze .tylko jeszcze te czarne pudelka. za duzo ich lub za jednakowe w kolorze(szczegolnie to widac na pierwszym).jak rozne ksztalty to moze i ze 2 kolory?krysztaly tez mi sie nie podobaja ale jak kto lubi;)

ale nei ze mi sie nie podoba;) no i polka z ksiazkami jest bardzo fajna

Napisano
  • Autor

Właśnie kanapa wydaje mi się w porządku, nogi mają 7cm, a u mnie w domu mam 5cm, spróbuje podwyższyć, zobaczymy jak wyjdzie. No i okna za małe, ale nie moge zrozumieć co się wam w kanapie nie podoba.

PS. Post nr 666

Napisano

kanapa nie wygląda na miekką.

Zwiększ lightpower, darkmultipier lub bright

Napisano

w kanapie chodzi o to ze wyglada jakbys siedzial prawie tylkiem na ziemi(a nie o nozki, bo calosc razem z wys oparcia to jest ok). proporcje grubosc siedzenia a oparcie. ile to siedzenie ma grubosci? bo na oko 30 a oparcie 90?te proporcje sprawdz

Napisano
  • Autor
w kanapie chodzi o to ze wyglada jakbys siedzial prawie tylkiem na ziemi(a nie o nozki, bo calosc razem z wys oparcia to jest ok). proporcje grubosc siedzenia a oparcie. ile to siedzenie ma grubosci? bo na oko 30 a oparcie 90?te proporcje sprawdz

O to chodzi, faktycznie, jak mogłem tego sam nie zauważyć, i w dodatku wysokośc kanapy do stolika, ale fake.

Napisano

Zielen w tym odcieniu PRAWIE zawsze wyglada zle. Pozatym troche ciemno.

Napisano

mi sie podoba kolory przyjemne - mebelki też - jedynie materiał czarnej sofy trocę mi nie pasuje - psyje cały render.

Fajne

pozdr

giorgione

Napisano

jak dla mnie ten zielony wyszedl ok:)jak poprawisz kanape to juz bedzie calkiem dobrze:)

Napisano

Widzę, że tenad teksturkami książek nie chciało Ci się dłużej siedzieć... :)