streaker Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 Pierwsza scena od dłuższego czasu, którą chcę doprowadzić do końca; daje do wipa, ponieważ mam problem w światłem, chodzi mi konkretnie o te plamy na suficie, mam w oknach area lighty, ustawione pionowo, teraz są trochę wsuniete do środka i na suficie tworzą się takie plamy, gdy cofne je głębiej do okna, to całe okno mi przepala, także tak źle i tak niedobrze. Co do innych rzeczy co zauważyłem źle ustawione mapy na szafce i bump na kanapie zdecydowanie przesadzony, no i troche za ciemno jest jak dla mnie. To już poprawiłem, coś jeszcze jest źle?, co zrobić z tymi plamami na suficie ?
illy Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 nom, troche niska ta kanapa, no i slaba jakosc obrazka za oknem, reszta super
lobo Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 a mi sie jeszcze wydaje ze tekturka na podlodze jest troszke zabardzo rozjechana i jest przez to rozmazana,no i jeszcze tekturka kanapy do poprawki,a pozatym to bardzo ladna vizka:D
Seed Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 Kanapa troche dziwnie wyszła, chyba że to jakiś japoński model ;]. Nie podoba mi sie okno, moim zdaniem jest zbyt masywne. To coś pod oknem to osłona grzejnika? Fajna szafeczka, stolik i to coś na ścianie.
Koniu_PL Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 Kanapa do poprawy, powinieneś powiększyć okno (tak mi sie wydaje). Poza tym bardzo fajnie... Ale jeszcze zrób jakąś ładnie wyglądającą obramówkę na obraz na ścianie. Pozdro.
JunioR Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 ta kanapa to z granitu, czy z jakiegos innego kamienia? a tak ogólnie to ładny tender.
JohnZi Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 no fajnie ale mysle, ze tekstura podłogi za bardzo sie zlewa z nogami od stolu:]
chveti Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 przepal widok za oknem , kanapa sprawia wrażenie cholernie twardej , te szklane kamole na stole wygladają jak zabawki.
piotrek Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 Ładna pracka. Perspektywa wydaje się być rozjechana - okno krzywe.
streaker Napisano 14 Październik 2005 Autor Napisano 14 Październik 2005 Poprawiona wersja, dzięki wszystkim za komentarze. Aha, no i widok za oknami to autentyczny widok z mojego okna, ciekawe, czy ktoś z okolicy pozna gdzie to jest. Pozdro.
7gaga Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 kanapa wyglada jak asfaltowa i chyba za niska.tak jak juz ktos zauwazyl albo ramy okna za grube albo za male okno. ogolnie ladne wnetrze .tylko jeszcze te czarne pudelka. za duzo ich lub za jednakowe w kolorze(szczegolnie to widac na pierwszym).jak rozne ksztalty to moze i ze 2 kolory?krysztaly tez mi sie nie podobaja ale jak kto lubi;) ale nei ze mi sie nie podoba;) no i polka z ksiazkami jest bardzo fajna
streaker Napisano 14 Październik 2005 Autor Napisano 14 Październik 2005 Właśnie kanapa wydaje mi się w porządku, nogi mają 7cm, a u mnie w domu mam 5cm, spróbuje podwyższyć, zobaczymy jak wyjdzie. No i okna za małe, ale nie moge zrozumieć co się wam w kanapie nie podoba. PS. Post nr 666
xeav Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 kanapa nie wygląda na miekką. Zwiększ lightpower, darkmultipier lub bright
7gaga Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 w kanapie chodzi o to ze wyglada jakbys siedzial prawie tylkiem na ziemi(a nie o nozki, bo calosc razem z wys oparcia to jest ok). proporcje grubosc siedzenia a oparcie. ile to siedzenie ma grubosci? bo na oko 30 a oparcie 90?te proporcje sprawdz
streaker Napisano 14 Październik 2005 Autor Napisano 14 Październik 2005 w kanapie chodzi o to ze wyglada jakbys siedzial prawie tylkiem na ziemi(a nie o nozki, bo calosc razem z wys oparcia to jest ok). proporcje grubosc siedzenia a oparcie. ile to siedzenie ma grubosci? bo na oko 30 a oparcie 90?te proporcje sprawdz O to chodzi, faktycznie, jak mogłem tego sam nie zauważyć, i w dodatku wysokośc kanapy do stolika, ale fake.
RA Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 Zielen w tym odcieniu PRAWIE zawsze wyglada zle. Pozatym troche ciemno.
giorgione Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 mi sie podoba kolory przyjemne - mebelki też - jedynie materiał czarnej sofy trocę mi nie pasuje - psyje cały render. Fajne pozdr giorgione
7gaga Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 jak dla mnie ten zielony wyszedl ok:)jak poprawisz kanape to juz bedzie calkiem dobrze:)
streaker Napisano 6 Listopad 2005 Autor Napisano 6 Listopad 2005 Sorry, że odkurzam wątek, ale jeśli ktoś chciałby zobaczyć końcową wersję, to zapraszam tutaj : http://streaker.za.pl/portfolio_04.html
piotrek Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 Widzę, że tenad teksturkami książek nie chciało Ci się dłużej siedzieć... :)
streaker Napisano 6 Listopad 2005 Autor Napisano 6 Listopad 2005 Poprawiłem się w następnej pracy : http://streaker.za.pl/portfolio_08.html
Rekomendowane odpowiedzi