Amok Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 abstrakcyjna scenka o niczym nie opowiadająca .... lubie abstrakcje , można samemu rozbudzać wyobraznie a tu wiekszy format http://www.biosfera.pl/abstra.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip_87 Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Spoko ;] Jak dla mnie wszystko jest za bardzo rozmyte Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 zdecydowanie za duzy DOF, wlasciwie to nie ma zadnego obszaru na ktory moznaby popatrzec nie narazajac sie na bol glowy. to co widze kojarzy mi sie z pudelkiem pelnym babek choinkowych. tyle ze bez pudelka :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 ale ostatnio wydziwiasz Amok :p faktycznie , DoF za duży ale pracka ładna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 mi się tam podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 przepraszam ale jest miejsce gdzie można skupić wzrok , trzeba przy tym zrobić lekkiego strita i obrazek wyłazi z ekranu .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 nie no z tych abstrakcji to ta pracka akurat przypadla mi do gustu:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi