Lukasz2244 Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Witajcie Oto efekt mojej wczorajszej wieczornej pracy. Co o tym sadzicie, napewno sa jakies bledy, niestety ja juz ich nie widze ;P Komantarze i oceny mile widziane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 render mógłby być lepszy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 To znaczy?? co moge poprawic w renderze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 zrób np oświetlenie o godz 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Ta czerowna poświata jest od tej "lampki"? Bardzo dziwnie wygląda, bo ona jest z przodu a oświetla ścianę ale zegarka wcale. Jak dla mnie to ona mocno za mocno świeci. Materiał plastiku mógłby być też chyba trochę bardziej połyskujący. Może jakiś mały glow na cyferkach w zegarku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip_87 Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Na zegarku górna część cyft jest niewodoczna. No i to światło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Zmienilem oswietlenie. Wydaje mi sie ze teraz wyglada lepiej Prosze o ocene... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip_87 Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Moje zdanie jest następujące: Teraz widać dlaczego nie widać całej godziny na zegarku. Ale bardziej podobał mi się wcześniejszy obrazek. Na poprawionym wygląda to tak jakby ta lampka była włączona przy dodatkowym oświetleniu pokoju. Pierwszy był ok ;] Tylko popraw to światło bo z dupy ono się bierze z tyłu tej calej lampki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 drugi render mi sie bardziej podoba, lecz wygląda teraz jak w dzień, więc nie wiem dlaczego na zegraku jest 23:59 no i po co pali sie w dzień lampke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 ztilinguj bardziej bumpa ściany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 wytlumacz mi tylko jak sie moglo wziasc swiatlo za tą nibylampką ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Jesli zapalisz ta jak to nazwales hmm "nibylampka";) to na scianie zostanie poswiata. Wiem co mowie bo mam dokladnie taka sama w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Męczysz ten temat a wydaje mi sie ze nie ma sensu... taka pracka... podziwiam ze Ci sie chce przy tym grzebac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 @Lukasz2244: chodzi o to ze zle umiesciles swiatelko wzgledem modelu lampki (za wysoko). co do reszty - chyba lekko z DoF'em przesadziles. bolec uziemienia w gniazdku jest troche za krotki, kabelek sie dziwnie uklada na biurku (trzeba by dlugo go sciskac zeby utrzymal taki ksztalt). sugerowalbym jeszcze chamfer na krawedziach lampki. i jeszcze antyrame na te egipskie motywy :D powodzenia z praca. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Męczysz ten temat a wydaje mi sie ze nie ma sensu... taka pracka... podziwiam ze Ci sie chce przy tym grzebac... Jak mam to rozumiec??? Dziekuje za Wasze cenne komanetarze!!! Nastepnym razem postaram sie bardziej :) glownie w tej scenie chodzilo mi o nauke i sprawdzenie dzialania Dof-a! Pozdrawiam Lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi