Gotham Napisano 8 Lipiec 2003 Share Napisano 8 Lipiec 2003 Hi, Hmmmm... Nie mogę powiedzieć abym był szczególnie dumny... Ale mam mocne wyjaśnienia... Na szybko zilustrowałem co mi przyszło do głowy, oraz jest to moja pierwsza praca od paru miesięcy... Trzeba się rozgrzać... Każdy komentarz będzie dla mnie cenny więc z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 8 Lipiec 2003 Share Napisano 8 Lipiec 2003 Jest spoko, moze moglbys pewne fragmenty wyostrzyc, czy podkreslic jakos, i pewnie przydalo by sie zebys kolor polubil, bo to w ogole fajna sprawa ten kolor jest, ale zdecydowanie do przodu. taki Gigerowy klimacior:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 no piekne światło i kompozycja... ale bigle ma rację - boisz się koloru? pozdrawiam i miło, że w końcu dołączyłeś coś na 2d [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaszubas Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 hey :) fajny klimacik - podoba mi sie szczegolnie to co sie dzieje na gornej trzeciej czesci obrazka :) nawet powiem, ze bardziej mi lezy jako abstrakcyjna bryla - lepiej odbieram obrazek nie dostrzegajac w nim twarzy. Wyostrzyc faktycznie mozna by jakis fragmencik, aleco do koloru, to ja uwazam, ze nie koniecznie :) Nie kazdy musi sie dobrze czuc w malarstwie - taki tonalny rysunek bez koloru radzi sobie doskonale i rowniez daje ogromne pole do popisu :-) Mocny start po paru miesiacach :) tylko teraz nie odpuszczaj - nie hibernuj sie rysunkowo na nastene pare miechow) hehe rysuj nastepne ! pzdr szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 wow, o zesz morede, musze sie przyznac ze tym to mnie powalileś. taki pracki to ja lubie najbardziej. trafiles w mój gust 100%. very good. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 Hej, fajny klimat! Dla mnie co prawda jakoś bardziej pod Bagińskiego (bo ta twarz) niż pod Gigera (bo za słaby kontrast i za mało metalu ) :P Szkoda, że w tle się tak mało dzieje, wyszło jakieś takie mdłe. Nie marudzę więcej, bo rysunek i tak mi się podoba :) Ale.... zawsze rysujesz takie mroczne postaci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dycu Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 Mrok, mrok, mrok... 100 % mroku. I tak ma być. Klimatyczna pracka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 Co do techniki to się nie wypowiadam, bo już to zostało uczynione... dla mnie bez zarzutu :) Klimacior natomiast jest the best! Ten stworek to jak jakieś fatum i osamotnienie w jednym! Taki zwiastun smutku i ciemności... Uderzyłeś mocno i co najważniejsze.. trafiłeś w 10! Tak trzymaj Gotham... full respect 4U! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 Bardzo tajemniczy - [wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow] Fakt, że mógłby być troszkę ostzrejszy, ale...[wow][wow][wow][wow][wow][wow] [wow][wow][wow] Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 Jesli chodzi o kolor to nie mialem na mysli aby koniecznie doje... ekhm polozyc kur... ekhm intensywny czerwony:) a jedynie rozszerzyc palete odcieni, z tej zieleni i sepii, mozna by powprowadzac troche innych tonow, wydaje mi sie ze wtedy ciekawiej by bylo. Maliko nie wiem czy jest ses sie spierac, ale Tomek ma jednak zupelnie inny styl malowania... a twarze...:) sa wszedzie i giger i Tomek jakies namalowali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 biglebowski: nie spieram się, jeżeli tak to odebrałeś, to sory :-) to może zostańmy przy tym, że ta praca jest w klimacie Gothama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 wiem ze sie nie spierasz, to ja staram sie jakas mala rozrube tu jakas urzadzic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serinde Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 Mi to klimatem [i nie kłocić się ze mna! ;D] przypomina prace Damiena XI, którego twórczość BARDZO cenię. Jakby to powiedziały dresy zamieszkujące mój wieżowiec: GIT :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 hje, skoro nawet klucic sie nie wolno to dobra, niech bedzie, faktycznie bardzo mroczny klimat jak to bywa u Damiena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 no no , Gotham jak na szybką ilustrację tego co Ci przyszło do głowy to Bardzo Super! nie wszyscy:) mają taki talent......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Jest bardzo subtelny...... i to pięknie! osobiście brakuje mi jakiegoś mocnego akcentu np. ciemnej plamy albo kontrastu ale to jest zbyt osobiste aby się czepiać..... powodzenia Mistrzu przy następnej pracy, którą masz w trakcie:) czekamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoos Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 złowieszczy klimat, milutkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Uuuu:)...Mystery klimat:].Szkoda ze rozmyte bardzo ale i tak cool[soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 Gotham, a może miłość też nieżle by się wplotła w podobny klimat.... ochra dobrze rozprowadza się pod Twoimi palcami...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankot Napisano 17 Sierpień 2003 Share Napisano 17 Sierpień 2003 Niezłe!! Tą grafikę pod twoją ksywką też namalowałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 17 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2003 THX wszystkim za komentarze! Sprawa koloru- Hmmm, tutaj bym widział jedynie wzmocnienie barw + mocne światło z jakiś przeciwnych tonacji... A to by wymagało mrowia pracy nad rozkładem no bo spieprzyć pracę dając na siłę kolor to można w pięć minut (chyba że ma się twoje wyczucie Bigi) a mi się po prostu nie chciało. Kaszub- No hibernacji nie było takiej 100% porobiłem parę konceptów i tekstury sobie malowałem. Teraz machnę coś czysto 2D. Malika- Hmmmm, no prawie zawsze. Ale teraz będzie troszkę odskoczni. Pazzi- No właśnie tak kombinuję... Zaraz się chyba wezmę. A efekt niedługo pokażę... Frankot- Mój avatar to rendering. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi