mateusz_s Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 witam, to jest kolejna pracka nad ktora mozecie sie troche poznecac... ma pare niedociagniec - zreszta jak kazda, ale w tym wypadku chyba nie warsztat jest najwazniejszy... jakis czas temu ja robilem - ze 3-4 miechy temu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 jest ilość niedociągnięć, praca jest ciekawie przedstawiona. czy modele aut są Twoje, czy pobrałeś je?? pozdr 6/10 ps. zmień temat wątku na zgodny z regulaminem forum i zapoznaj się z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 siema, modele aut i wszystko zreszta jest 100% moje... nigdy nie uzywam czyichs modeli itp. lepiej samemu zawsze robic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stehn-fahn Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Bardzo ciekawe ostre oświetlenie. Samochody są niesamowite, architektura ciekawa, tylko postać trochę dziwnie wygląda. (chyba ją spesjalnie przysloniłeś cieniem -ja w sumie też tak często robie:) P.S. Widzieliście po ile chodzą w necie modele do maxa???? Ceny rzędu kilkustet dolców. Kto to kupuje? I po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 ciekawa pracka jedyne co mnie razi to wyglad kolesia na wuzku ;/ale koncepcja na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 wygląd kolesia leży a nie siedzi :P ale ogólnie jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Pomysł 10/10, wykonanie juz troche gorzej, tak jak wspomnieli koledzy wyzej, postac lezy. 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Przesłanie jakies jest pomysl tez fajny... zwłaszcza w miniaturce;) Mnie najbardziej razi to przejaranie w prawej gornej czesci i schody sa za bardzo chropowate. W sumie tak sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 brava za pomysl i przeslanie:]razi tylko postac ale pracka powinna trafic na plakaty w jakiejs akcji swiadomosciwej na temat niepelnosprawnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi