Posted October 1, 200519 yr witam, to jest kolejna pracka nad ktora mozecie sie troche poznecac... ma pare niedociagniec - zreszta jak kazda, ale w tym wypadku chyba nie warsztat jest najwazniejszy... jakis czas temu ja robilem - ze 3-4 miechy temu....
October 1, 200519 yr jest ilość niedociągnięć, praca jest ciekawie przedstawiona. czy modele aut są Twoje, czy pobrałeś je?? pozdr 6/10 ps. zmień temat wątku na zgodny z regulaminem forum i zapoznaj się z nim.
October 1, 200519 yr Author siema, modele aut i wszystko zreszta jest 100% moje... nigdy nie uzywam czyichs modeli itp. lepiej samemu zawsze robic...
October 1, 200519 yr Bardzo ciekawe ostre oświetlenie. Samochody są niesamowite, architektura ciekawa, tylko postać trochę dziwnie wygląda. (chyba ją spesjalnie przysloniłeś cieniem -ja w sumie też tak często robie:) P.S. Widzieliście po ile chodzą w necie modele do maxa???? Ceny rzędu kilkustet dolców. Kto to kupuje? I po co?
October 2, 200519 yr ciekawa pracka jedyne co mnie razi to wyglad kolesia na wuzku ;/ale koncepcja na plus
October 2, 200519 yr Pomysł 10/10, wykonanie juz troche gorzej, tak jak wspomnieli koledzy wyzej, postac lezy. 7/10
October 2, 200519 yr Przesłanie jakies jest pomysl tez fajny... zwłaszcza w miniaturce;) Mnie najbardziej razi to przejaranie w prawej gornej czesci i schody sa za bardzo chropowate. W sumie tak sobie.
October 3, 200519 yr brava za pomysl i przeslanie:]razi tylko postac ale pracka powinna trafic na plakaty w jakiejs akcji swiadomosciwej na temat niepelnosprawnych.