Euzebi Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 A więc to jest Cadillac de ville z około 1965r. Moze nie jest to piękny model wiele mu brakuje ale sie staram jak moge więc oceniajcie go z przymrużeniem oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Mie tam się podoba :) To pierwszy model? Chyba nie, co? ;) Dwa "ale" jakie mam to jednobarwne wnętrze i materiał szyb. Jak dla mnie 7+/10. Dobra robota. Pozdrowienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Kocham takie samochodziki :) Ładny model jak dla mnie, render troszkę "dziwny" aczkolwiek ciekawy :P Widze ten model w scence w czarnym kolorze gdzieś w LA w nocy przy jakiejś ciemnej uliczce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Ładny. ;] Nie podoba mi się tylko środek i lakier, a konkretnie odbicia na nim... TO HDRI?! Aha no i jeszcze jedno, podłoże mogło by być (moim zdaniem) innego koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Euzebi Napisano 3 Październik 2005 Autor Share Napisano 3 Październik 2005 Tymek (model nie pierwszy ale tez nie enty raptem 3 moze 4). Bubu (czarny samochód w ciemnej uliczce to niewiele by było widać chyba :) ). KR3tz 02 (tak te odbicia to HDRI ale jakoś inne mapki były bardziej denne więc padło na taką no i podłoże pewnie mogło by być inne ale tak jakoś wyszło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip_87 Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Bardzo fajny samochodzik :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Bubu (czarny samochód w ciemnej uliczce to niewiele by było widać chyba :) ). EEEEEEEEE no dałoby rade :) Chodziło mi o jakąś przecznice w nocy, ale oświetloną :) od której odchodzi odnoga (ciemna uliczka) i samochodzik postawiony jakoś tak przy niej albo tak jakby do niej wjeżdżał :) Albo jakiś ciepły dzionek w "biednej" dzilelnicy pokruszone poobdrapywane ściany jakieś tagi i ogólnie pełen syf, a samochodzik jak nówka :) Baa ale to twój projekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Spoko modelik, lakier tez nienajgorszy, ale zmienił bym w nim odbicie na studyjne lub jesli uzywasz juz HDRI to rzeczywiście bym go "wkleił" w jakąs fotkę. Ogółem miła pracka. PoZdRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YacieK Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Bajka samochodzik :). Zmieniłbym ciut refleksy lakieru. Są za jaskrawe jak dla mnie - prypomina to teraz butelkę , nie lakier . Ogólnie dobra praca - chociaż dużo roboty jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Euzebi Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Ech juz dawno zapomnialem o tym modelu. Az tu ktoś wykopał go ze sterty innych prac. Hmm. W sumie dzieki za komentarze pozytywne jak i negatywne."Ocena jaką otrzymałem, zdopinguje mnie do dalszej systematycznej pracy" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Wózek miodzio ale... Odbicia otoczenia na lakierze sa jakieś dziwne. Szczególnie w ostatnim renderze na bagazniku i dachu odbicie tworzy idealnie zgrany obraz choć te blachy są pod innym kątem. No i drugie ale to szkło. Nie wyszło ci ono. pomimo niedociągnięć model fajny. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Fajny model, ale render już słabszy, tak jak przedmówcy mówią troche odbicia są dziwne. Ja zrobiłbym render studyjny i dał GI jeszcze bo nie ma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 modelling super ale wszystko psuje render (tak jak u mnie hehe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi