Napisano 2 Październik 200519 l A więc to jest Cadillac de ville z około 1965r. Moze nie jest to piękny model wiele mu brakuje ale sie staram jak moge więc oceniajcie go z przymrużeniem oka.
Napisano 2 Październik 200519 l Mie tam się podoba :) To pierwszy model? Chyba nie, co? ;) Dwa "ale" jakie mam to jednobarwne wnętrze i materiał szyb. Jak dla mnie 7+/10. Dobra robota. Pozdrowienia :)
Napisano 3 Październik 200519 l Kocham takie samochodziki :) Ładny model jak dla mnie, render troszkę "dziwny" aczkolwiek ciekawy :P Widze ten model w scence w czarnym kolorze gdzieś w LA w nocy przy jakiejś ciemnej uliczce :)
Napisano 3 Październik 200519 l Ładny. ;] Nie podoba mi się tylko środek i lakier, a konkretnie odbicia na nim... TO HDRI?! Aha no i jeszcze jedno, podłoże mogło by być (moim zdaniem) innego koloru.
Napisano 3 Październik 200519 l Autor Tymek (model nie pierwszy ale tez nie enty raptem 3 moze 4). Bubu (czarny samochód w ciemnej uliczce to niewiele by było widać chyba :) ). KR3tz 02 (tak te odbicia to HDRI ale jakoś inne mapki były bardziej denne więc padło na taką no i podłoże pewnie mogło by być inne ale tak jakoś wyszło)
Napisano 3 Październik 200519 l Bubu (czarny samochód w ciemnej uliczce to niewiele by było widać chyba :) ). EEEEEEEEE no dałoby rade :) Chodziło mi o jakąś przecznice w nocy, ale oświetloną :) od której odchodzi odnoga (ciemna uliczka) i samochodzik postawiony jakoś tak przy niej albo tak jakby do niej wjeżdżał :) Albo jakiś ciepły dzionek w "biednej" dzilelnicy pokruszone poobdrapywane ściany jakieś tagi i ogólnie pełen syf, a samochodzik jak nówka :) Baa ale to twój projekt :)
Napisano 22 Październik 200519 l Spoko modelik, lakier tez nienajgorszy, ale zmienił bym w nim odbicie na studyjne lub jesli uzywasz juz HDRI to rzeczywiście bym go "wkleił" w jakąs fotkę. Ogółem miła pracka. PoZdRo
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Bajka samochodzik :). Zmieniłbym ciut refleksy lakieru. Są za jaskrawe jak dla mnie - prypomina to teraz butelkę , nie lakier . Ogólnie dobra praca - chociaż dużo roboty jeszcze.
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor Ech juz dawno zapomnialem o tym modelu. Az tu ktoś wykopał go ze sterty innych prac. Hmm. W sumie dzieki za komentarze pozytywne jak i negatywne."Ocena jaką otrzymałem, zdopinguje mnie do dalszej systematycznej pracy" :P
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Wózek miodzio ale... Odbicia otoczenia na lakierze sa jakieś dziwne. Szczególnie w ostatnim renderze na bagazniku i dachu odbicie tworzy idealnie zgrany obraz choć te blachy są pod innym kątem. No i drugie ale to szkło. Nie wyszło ci ono. pomimo niedociągnięć model fajny. pozdrawiam
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Fajny model, ale render już słabszy, tak jak przedmówcy mówią troche odbicia są dziwne. Ja zrobiłbym render studyjny i dał GI jeszcze bo nie ma ;)