Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A więc to jest Cadillac de ville z około 1965r. Moze nie jest to piękny model wiele mu brakuje ale sie staram jak moge więc oceniajcie go z przymrużeniem oka.

blue5gh.jpg

blue38lm.jpg

blue41uo.jpg

new9yr.jpg

blue59fm.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mie tam się podoba :) To pierwszy model? Chyba nie, co? ;)

Dwa "ale" jakie mam to jednobarwne wnętrze i materiał szyb.

Jak dla mnie 7+/10. Dobra robota.

Pozdrowienia :)

Napisano

Kocham takie samochodziki :) Ładny model jak dla mnie, render troszkę "dziwny" aczkolwiek ciekawy :P Widze ten model w scence w czarnym kolorze gdzieś w LA w nocy przy jakiejś ciemnej uliczce :)

Napisano

Ładny. ;] Nie podoba mi się tylko środek i lakier, a konkretnie odbicia na nim... TO HDRI?! Aha no i jeszcze jedno, podłoże mogło by być (moim zdaniem) innego koloru.

Napisano

Tymek (model nie pierwszy ale tez nie enty raptem 3 moze 4).

Bubu (czarny samochód w ciemnej uliczce to niewiele by było widać chyba :) ).

KR3tz 02 (tak te odbicia to HDRI ale jakoś inne mapki były bardziej denne więc padło na taką no i podłoże pewnie mogło by być inne ale tak jakoś wyszło)

Napisano

Bubu (czarny samochód w ciemnej uliczce to niewiele by było widać chyba :) ).

EEEEEEEEE no dałoby rade :) Chodziło mi o jakąś przecznice w nocy, ale oświetloną :) od której odchodzi odnoga (ciemna uliczka) i samochodzik postawiony jakoś tak przy niej albo tak jakby do niej wjeżdżał :) Albo jakiś ciepły dzionek w "biednej" dzilelnicy pokruszone poobdrapywane ściany jakieś tagi i ogólnie pełen syf, a samochodzik jak nówka :) Baa ale to twój projekt :)

Napisano

Spoko modelik, lakier tez nienajgorszy, ale zmienił bym w nim odbicie na studyjne lub jesli uzywasz juz HDRI to rzeczywiście bym go "wkleił" w jakąs fotkę. Ogółem miła pracka.

PoZdRo

Napisano

Bajka samochodzik :). Zmieniłbym ciut refleksy lakieru. Są za jaskrawe jak dla mnie - prypomina to teraz butelkę , nie lakier . Ogólnie dobra praca - chociaż dużo roboty jeszcze.

Napisano

Ech juz dawno zapomnialem o tym modelu. Az tu ktoś wykopał go ze sterty innych prac. Hmm. W sumie dzieki za komentarze pozytywne jak i negatywne."Ocena jaką otrzymałem, zdopinguje mnie do dalszej systematycznej pracy" :P

Napisano

Wózek miodzio ale... Odbicia otoczenia na lakierze sa jakieś dziwne. Szczególnie w ostatnim renderze na bagazniku i dachu odbicie tworzy idealnie zgrany obraz choć te blachy są pod innym kątem. No i drugie ale to szkło. Nie wyszło ci ono. pomimo niedociągnięć model fajny. pozdrawiam

Napisano

Fajny model, ale render już słabszy, tak jak przedmówcy mówią troche odbicia są dziwne. Ja zrobiłbym render studyjny i dał GI jeszcze bo nie ma ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności