Napisano 3 Październik 200519 l Witam wszystkich. Taki oto sobie samobieżny śmietnik z Gwiezdnych Wojen robiony w Lightwave'ie
Napisano 3 Październik 200519 l Model ładny, tylko może by jeszcze dodać jakieś tło? ;) Aha, i jak możesz to daj większy render ;P pozdrawiam
Napisano 3 Październik 200519 l tło to może dopiero jak skończy model:D też robiłem r2d2 do modelu myśliwca ARC-170 (wątek w WIP) tylko nie tak szczegółowy (w końu miał tylko siedzieć w dziupli:D)
Napisano 9 Październik 200519 l Autor Pierwszy update. Ta cześć główna jest jeszcze do poprawy (trza ją rozciągnąc bo jest za krótka, brakuje wentylatorów) i zostaje jeszcze do zrobienia tył i "głowa" ;] Razem 14246 poly ;]
Napisano 9 Październik 200519 l Popraw pierwszy post, bo się forum rozjeżdża :> Modelik ładny, oby tak dalej ;)
Napisano 9 Październik 200519 l Autor i jeszcze render z przodu KamillM - co poprawic w poscie? sorry niewiem, przepraszam ;p
Napisano 9 Październik 200519 l KamillM - co poprawic w poscie? sorry niewiem, przepraszam ;p Usuń jeden załącznik, bo masz zdublowany temat ;)
Napisano 9 Październik 200519 l Fajny model. I nawet ma odtwarzacz dvd ;) "Noga" z przodu oczywiście będzie? :)
Napisano 9 Październik 200519 l Ahhh szkoda ze nie miales w zalaczniku pierwszego posta nowego zalacznika (wiem o bledzie na forum, ale tak ugh, moze warto by poswiecicten pierwszy zalacznik i dawac tam aktualne stany parc?) bo naprawde zajrzal bym wczesniej:) Bardzo podoba mi sie praca, a R2D2 to jeden z moich ulubionych robotow :> wiec trzymam kciuki, no i powodzenia :)
Napisano 9 Październik 200519 l eee..modelik bardzo ładny , jak dobrze oteksturujesz i wyrenderujesz może być ciekawie ;) pozdr.
Napisano 10 Październik 200519 l Autor dobra, dalem aktualny stan prac na załacznik do pierwszego postu :]
Napisano 11 Październik 200519 l do ostatniego posta tez dawaj progress:p, zeby nie wracac do pierwszego posta :D
Napisano 13 Październik 200519 l Autor Mały offtop: skad te błedy na forum? dawnej tego niebylo i bylo ok ;/
Napisano 15 Październik 200519 l Autor Witam i przedstawiam dzisiejszy update. Całość urosła do 21k poly. Pozostało jeszcze dokończyć góre i zrobić 3 noge.