Barył Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Witam.Jako że kiedys jak byłem mały podziabał mnie cały ul os to mam teraz jakis lęk przed tymi owadami a jeszcze bardziej bojje sei szerszeni..naet jak patrze na zdjecie szerszenia to mi ciary przechodza przez cialo...taka moja mala fobia:P wiec postanowilem zrobic wielkiego,groznego ibrzydkiego szerszenia :] mam nadzieje ze mi wyjdzie :) od jutra biore sie ostro za prace!licze na Wasza pomoc!! -pozdrawiam, Barył
KAIN Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 bzzzzzzzzzzzzz...:D NIE UCIEKAJ ZARTOWAŁEM:D:D:D:D:D:) Dobry pomysł:]
und3r Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Ze wszystkich istotek latajacych ten owad budzi u mnie respekt wiec powodzenia :)
Barył Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Witam.Przeszukałem net i znalazlem spora ilosc fotek tego owada..qrde on naprawde jest straszny hehe zamieszczam ponizej jedno z tych zdjec :) a TUTAJ link z paroma owadami :) jak znajde cosik jeszce to wrzuce :)
SzEfU_c_K Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 OH GOD!!!! NO!!!! IT\'s eat ME!!!![killer] Ja juz mam wstręt !!
michaueq Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 BUEhuHE.... a propo szerszeni.. to jak to z nimi jest... one moga tylko raz ukasic (tak jak osy) i pozniej zdychaja?? HehE... Wiecie.. tak w razie czego :D A szerszen Yhhh.. u mnie przy domu jest ich gniazdo :D Musze zadzwonic po jakiegos kolesia zeby mi je zdją bo wieczorem to ich tyle lata ze strach wyjsc z domu ;) poOOOzdroOO :) [soczek]
Barył Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Hehe to ja juz bym sie wyprowadzil jakby kolo mnie bylo gniazdo szerszeni.. Mam pierwszy problem.Jak zrobic aby bylo widac jakis obiekt przez inny obiekt see-trough nie działa :([pomocy]
Barył Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 hehe dobra juz wiem :)wystarczylo wlaczyc defenlut light :P
michaueq Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 y... sorry ze zasmiecam fotkami al znalazlem CI idealny amterial na prace :D hehe i co Ty na to?? :D;]
Barył Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Ooo stary!! wielkie dzienx!!czegos takiego wlasnie szukalem :Dtreaz to ja wygrana mam w kieszenie :D:D[rotfl2] co jabym bez Ciebie zrobil :D hehe
gelart Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 ja mysle jakbys walna cos takiego to na 100% bys dostal nominacje ludzie lubia takie zeczy :)
mORPH Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Moze dziecko porwane przez pszczoly :D wychowalo sie w ulu i teraz pszczole udaje :D
SiD Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Aaaaaaz mnie ciarki przezly jak zoabczylem tego szerszenia , wrrrrr , mialem keidys sen ze zdejmuje z wyjkiem ze stodoly gniazdo szerszeni i cala jego zawartosc wsypala mi sie za koszule , prosze wyobrazcie to soebi ze jestescie na mojim miescu AaAAAAaaaaAa !!!! pomocu , wstalem z luzka jak opentany i latalem po chaupie 10 minut na golasa bo ze strachu sie rozebralem i caly cza sie otrzepywalem rekami , bo mialem uczucie ze larza po mnie te cholerne latajace bestie uuuuuuuu muwie wam az teraz mnie skreca jak to sobie przypomne ...... Jestem ciekaw jak mocno urealnisz tego owada :D no Baryl zycze powodzenia ( wybacz ze Baryl przez l ale ty w Angli hehe nie znaja polskich znakow hehehe )
michaueq Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 SiD: hehehe.. jakie zwierzenia :D łojejku ... :D hehehe[wow][wow] ghehe :)
mORPH Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Wy se tu pogaduszke urzadziliscie a ja czekam na pierwsze renderki :D
Barył Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Ok :) pierwszy render :) zaczalem od odwłoku :) jeszcze nie oteksturowany i bez wlosków :) musze jeszcze uregulowac odleglosci miedzy segmentami.Narazie raczej nie ma na co patrzec :)
Barył Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Niom wlasnie wiem ze troche kanciasty jest..pracuje nad nim.Jakby co to zrobie od nowa hehe.A tak wogol eto do kiedy mamy czas?Ponizej troche poprawiona wersja odwloka.Ide chyba kupic sobie ciasteczka hehe -pozdrawiam, Barył
Barył Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Widok z boku.Nie poszedlem po ciasteczka :(
Pablo Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 hmm czas mamy do chyba 28.08...wiec nie spiesz sie :)) pozdr
Barył Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 o to fajnie ze tyle czasu :) bedize mozna bardziej dopracowac pracke :) ponizej render z wloskami :)
Pablo Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 daj ich troche wiecej i grubsze :) i na razie radzilbym Ci sie skupic na modelowaniu niz zabawe we wloski i texturki... pozdr
Barył Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Wiem :) chcialem wyprubowac shang hair\'a :P:P [piwo]
Barył Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Witam :) mam do Was 2 pytania: 1. Co poprawic w odwloku 2. Czy wiece co moze byc przyczyna tego, ze nieraz przy samym koncu renderowania wyskakuje mi jakis blad i maxior sie zamyka he Z gory dzienx za odpowiedz
ChaoS Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Kurde czy tu wszyscy ostro pracuja :) chyba sie przlacze ale szulam jeszce obiektu :)
Barył Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Proponowałbym zebys znalazl nazwe lacinska swojego owada i wszedl na www.google.pl i wpisal ja w grafice :) ja tak zrobilem i włala :) duzo dosyc znalazlem :)
mORPH Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Poszukaj w wyszukiwarce. Kiedys mialem taki problem i razem rozwiazalismy i tlumaczlym jsuh komus na fourm dzisiaj. POszukaj w wyszukiwarce
Pablo Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Originally posted by Barył Witam :) mam do Was 2 pytania: 1. Co poprawic w odwloku 2. Czy wiece co moze byc przyczyna tego, ze nieraz przy samym koncu renderowania wyskakuje mi jakis blad i maxior sie zamyka he Z gory dzienx za odpowiedz 1.Bardziej go zaokraglij i daj wiecej naturalnosci 2.HHmmm masz jescze jakies inne pluginy dodatkowe? moze przez to i Brazil ma jakies spiecia z nimi pozdr
Barył Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 urealnic tzn? a co do pluginow....he...mam brazila, vray\'a i dzis dorzucilem fR
Barył Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 hehe dzienx :) ale mam juz tą fote :) ale it ak dzienx za fatyge :)
Pablo Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Originally posted by Barył urealnic tzn? a co do pluginow....he...mam brazila, vray\'a i dzis dorzucilem fR urealnic...no wiesz...ma lepiej wygladac:P:D co do plugow...przenies na seeke pluginy od vraya i FR fo innego f olderu i wlacz maxa...i zobacz czy wyskakuje blad... pozdr
Barył Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 jakis pomysl jak to bardzuiej zaokraglic? bo nei chce sie pozbywac tych segmentow..
Barył Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 Zaraz nerwicy dostane!!odinstalowalem fR wyrzuciłem Vray\'a i dalej jak sie konczy renderowac wyskakuj eblad i wyrzuca mnei z maxa!! co to moze b yc????
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 a jakies inne pluginy dodatkowe procz renderow? i jaki windows oraz max? pozdr
mORPH Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Pablo to prwadobodobnie nie jest wina plugowq tylko wirusa w kompie, albo tego szitowatego windowsa. Baryl nie chcesz miec problemow z maxem i w przyjemnosci chcesz ukonczyc bitrwe? Zainstaluj Win 2000 SP 4 i bedzie bomba. Ja tez tak mialem i teraz na W 2k chodzi suppper
Barył Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 Windows XP max5.0 a z dodatkowych pluginow mam shang hair\'a
Barył Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 A co do zaokraglenia odwloku to bardizdej niz to co jest ponizej nie moge..myslice zeby zrobic bez segmentow?
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 mysle ze teraz jest dobrze....a co do problemu z maxem...niestety juz nic nie wiem :( pozdr
Barył Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 Witam :) dzis mialem malo czasa i malo do tej pory zrobilem.Do poprawy mam oczywiscie kraglosc odwloku ale wiem jak to zalatwic :)narazie bardzo wstepna wersja tulowia i tylko czesc pancerza. pozdrawiam Barył
Rekomendowane odpowiedzi