Barył Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Napisano 15 Sierpień 2003 Dzienx :P malu update - glowa z niedokonczonym jeszcze helmem :D -pozdrro
giorgione Napisano 15 Sierpień 2003 Napisano 15 Sierpień 2003 No z tym chełmem to nieźle przesadziłeś [lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2] Bardzo fajnie wyglada - zostaw go :D Pozdrawiam Giorgione [lol2][lol2][lol2][lol2]
RenholdeR Napisano 15 Sierpień 2003 Napisano 15 Sierpień 2003 he he kapral szerszen:D jak zrobiles jednego to bedzie musial byc i drugi, bo co to znaczy jeden? musi byc co najmniej kompania:D zrob scenke jek stoi z jakims kijem nad kilkoma robiacymi pompki i wyglasza tekst by kapral kregiel from kawaleria powietrzna ...tu w kawaleri wcale nie jest zle... he he he he, fajne no i ten model jak dla mnie jest zaj... ten tego powodzenia i pomoz mi ustawic mojego \"takiego tam pajeczaka\"
Barył Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Napisano 16 Sierpień 2003 Witam :) malu update chelmem :P dzienx wam za koment :) malo updatow bo mam malo czasu na maxa...niom napewno zrobie wiecej niz jednego zolnierzyka :) he i pewnie beda pompki albo cosik podobnego :D A moze lepiej bez paskow? sam helm? -pozdrawiam, Barył
mORPH Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 Super pomysl super wykoanienie. Powodenia dalej :D
felav Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 Przeglądałem ten wątek co jakiś czas od samego początku, ale czegoś takiego się niespodziewałem. Naprawde fajny pomysł.
Barył Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Napisano 16 Sierpień 2003 Dizenx Panowie :) jak wroce do domy to postaram sie cosik dorobic jeszcze :) a od jutra biore sie ostro do roboty..myslicie ze jaki sprzet dorobic do tego szerszenia? plecak? hjakas koszulka wojskowa na ramiaczkach? te 2 blaszki? heh :) czekam na wasze propozycje :) -pozdrawiam[piwo] a tak wogole to mam malego nerwa..ale to nie z 3d :mad::mad:vzdenerwowany][boks][kłótnia][killer][leje]
Gość Deler Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 wyjeb.. pomysł gdzies tam daleko mazy mi sie taki mały orzełek:)) no ale to mi sie maży tobie coinnego:)) pasek byc musi, blachy terz zrób wyjda szybko i co warzne realistycznie małym kosztem..blachy tzn ... niesmiertelniki.. pozdrawiam....
Barył Napisano 17 Sierpień 2003 Autor Napisano 17 Sierpień 2003 i Jeszce jeden redner z seri blaszek [pokazal jezyk] -pozdro
RenholdeR Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 nooo stary:D widze ze bedzie ekstra praca, tylko tak dalej, i zrob jeszcze kilka szerszeni, przynajmniej dwa!!:) a i jeszcze jedna rada nie powinienes zbytnio ustawiac odnozy swojego owada bo puzniej bedzie ci ciezko je oteksturowac, (ile ja sie przy tym na***alem przy moim pajaku:)) tzn najpierw go oteksturuj a potem ustawiaj, tak przynajmniej bylo w moim przypadku powodzenia Prosze o ocene mojego takiego tam pajeczaka-skonczony nareszcie
Gość Deler Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 hmmm mógłbys dodaz troche wiecej lsnienia, tzn blachy sa bardziej lsniace z tego co mi sie wydaje, mozesz w photoshopie zrobic noisem i mblurem zarysowania jak na blaszce i jak masz tekst wybity to mozesz zrobic jeszcze taką kwadratową obwudke z łagodnymi krawedziami i to do bumpa razem z tekstem... Ale fakt... hornet RZADZI!!!! pozdrawiam!!![piwo][piwo][piwo]
RenholdeR Napisano 18 Sierpień 2003 Napisano 18 Sierpień 2003 cha! zmusilem sie do powedrowania do kawiarenki wiec moze cos wiecej dzisiaj popisze:) po raz setny mowie ze projekt bardzo fajny, co do szerszenia to albo postaw go w jakiejs groznej pozie a obok jakiegos szeregowca strzelajacego z wieeelkiego dziala albo wsadz szerszenia do czolgu (zart) ustylizuj to na rambo 8 i bedzie git, no i texturki jakies fajne maja byc!!:) i pamietaj o tekstach z kawaleri \"...zelnierzu!!! czas operacyjny jedna minutaaaa!!!\":)
Barył Napisano 18 Sierpień 2003 Autor Napisano 18 Sierpień 2003 Witam.Po 1 nie patrzcie na te tekstury :) przez przypadek mi sie wrzucily na szerszenia :P Po 2 nic dzisi nei zrobilem...nie mialem czasu :(jutro postaram sie cosik zrobic..szerszen nie ma odnoz bo je skasowalem i zrobie nowe :)chcialem tylko pokazac jak sie blaszki prezentuja :) ale sie troche zmywaja z tymi texturami glupimi szerszenia :) nie mialem sily zeby wyrenderowac normalne :D hm mam maly kryzys pomtyslu :) macie pomysl w jakiej scence przedstawic tego szerszenia?a raczej 2 szerszenie :D na polu bitwy? w obozie? przygotowujacego obiadek na palniku przy namiorach? czy moze jeden przy dzialku jak nizej(soryu za wielkosc pliku) a drugi z ak47 lub m4a1?hmm albo moze jeszce cos innego?gdzides w okopach :)zalezy mi na jak najlepszym przedstawieniu szerszenia :) wiec zeby uwaga nieszla na otoczenie tylko na owada..z gory wielkie dizenx za pomoc!!
saygon Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 nie chcialbym spotkac go w ciemnej uliczce.:-D naprawde niezly model czekam na teksturki.
SiD Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 [lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2] Zupelnie inna koncepcja zupelnie inne spojrzenie stary wypasiona praca teraz to normalnie wyglada groznie jak prawdziwy wojownik i wlasnie oto chodzlo , tamten byl za bardzo serio a ten to twoja prywatna inicjatywa twoja wyobraznia i za to walsnie za ten smialy ruch gratyuluje czlowiek , bardzo dobry pomysl i fajne wykonanie, chwilowo wyglada jak z plastiku ale zaiste nalozysz super textury i tego to juz doczekac sie niemoge , powarznie nie moge sie doczekac heheheh :D mama nadzieje ze bed emial co podziwiac bo juz teraz mnie korci co bedzie dalej i teraz jzu jestem po wrazeniem :D powodzenia czlowiek :D
Barył Napisano 19 Sierpień 2003 Autor Napisano 19 Sierpień 2003 Witam :) dzienx za koment :) jak juz pisalem mam malo czasu na maxa.. wiec maly update :) co myslicie o takim zadelku?zwykle lepsze czy to dopracowac i zostawic? nie patrzcie na odwlok :) zmniejszylem wartosc mesh smootha zeby sie szybciej renderowalo :) -pozdrawiam
Barył Napisano 19 Sierpień 2003 Autor Napisano 19 Sierpień 2003 Aaaaa...dlaczego nic nie piszecie..??jest az tak zle?? to mzoe lepiej zmienie spowrotem an zwykle zadelko :) .. -pozdro
Pablo Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 no no robaczek moze byc...fajnie ze zmieniles koncepta :))...co do tego zadelka...to edlug mnie troche za duzy...moglbys go troche zmniejszyc... pozdr
RenholdeR Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 cosik mi sie chyba ostatni post nie wyedytowal:( jak mowilem szerszen widzi mi sie w masce przeciwgazowej i dluuugim skorzanym gestapowskim plaszczu tak mi sie kojarzy patrzac na jego zielony pyszczek:) a to zadlo zmniejsz bo sie niktorym jakos kojarzy[mruga]
Barył Napisano 20 Sierpień 2003 Autor Napisano 20 Sierpień 2003 Dzienx za odpo :) hehehe co do kojarzenia to hmm nie powiem ze cosik bylo inspiracja ;):P:) mam juz pomysl na koncowa scenke :D moja Karolinka mi go podsunela :D jeszcze raz dzienx za koment :) -pozdrawiam Barył [piwo][piwo]
Por@szek Napisano 21 Sierpień 2003 Napisano 21 Sierpień 2003 mnie sie twoj szerszen podoba. Masz fajna koncepcje. Ja ze swoim szerszeniem nie startuje, nie bede Ci konkurensji robil:D. Zreszta jest slaby i nie dopracowany. Po prostu nie mam czasu, ale jestem bardzo Ciekaw jak Ci pojdzie. Takie pytanko w low poly tez cos robisz?? To je moje gadu : 3128914. Jak bedziesz chcial pogadac.:D
Barył Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Napisano 21 Sierpień 2003 Witam:) Dzienx za koment.maly update :) powieksze troche te odnuza zeby pasowaly bardziej do butow bo ehh teraz smiesznie to wyglada :) co do textury butow niestety nie ejs ona moja wiec pewnie ja zmienie jak cos wphotoshopie zmajstruje :) jutr dokoncze buty (dziurki, sznurowadla, textura i pare innych) i dorobie reszte odnoz).Czekam na wasze opinie. :) -pozdro
Barył Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Napisano 21 Sierpień 2003 A tak wogole to siedze dzis u mojej KArolinki i cos zaczelo bzyczec.Rozgladam sie i patrze o qrw*************** zajebiscie ogromny szerszen wlecial do pokoju...ok 4cm dl...bzyczal jak helikopter...a ze na widok osy mam lek jak ktos kto ma fobie na pajaki i zoabczylby tarantule po zobaczeniu tego szerszenia mialem serce w gardle...w zyciu ie widzialem tak ogromnego owada z zadlem hehe :) ale zostal zabity :) dlugo okna usiebie nie otworze hehe -pzodro
Gotham Napisano 21 Sierpień 2003 Napisano 21 Sierpień 2003 HIHI Fajniutki podoba mi się. Tylko skończ koniecznie.
MJ Napisano 22 Sierpień 2003 Napisano 22 Sierpień 2003 :) Jestem Za a nawet Przeciw :D Spoko pracka ... fajny klimat i wykonanie.
Barył Napisano 22 Sierpień 2003 Autor Napisano 22 Sierpień 2003 Witam :)dorobilem gorne odnuza :) nastepne w drodze :) zapomnialem pogrubic dolne odnoza heh :)czekam na wasze opinie :) I male pytanie do was mam.Mianowicie boneami bawie sie od bardzo neidawna.. ostatni pic przedstawia jak mam bone\'y i jak zrobic zeby kazdy palec mogl sie ruszac? z gory dzienx za odpowiedz :)
Gotham Napisano 22 Sierpień 2003 Napisano 22 Sierpień 2003 -Co do pytanka. Zmniejsz kość nadgarstka i dodaj nowe dla palca.
Barył Napisano 23 Sierpień 2003 Autor Napisano 23 Sierpień 2003 Dzienx Gotham :) zaraz sie w to pobawie :) i mam nowe pytanko w ustawieniach bone\'ow sa takie opcje jak side fins front i back fin do czego to jest?? z gory dzienx za odpowiedz :) -pozdro!
dawid Napisano 23 Sierpień 2003 Napisano 23 Sierpień 2003 to pozwala symulować kręgi w kęgosłupie i inne tego typu rzeczy :) a szerszen jest coolisty ;) , w jakiej sytuacji lirycznej go przedstawisz?
Barył Napisano 23 Sierpień 2003 Autor Napisano 23 Sierpień 2003 :( Cos mi nie wychodzi z tymi palcami..musze znalesc jakis tutek :) co do koncowej scenki to jeszcze niestety nie wiem :(myslalem zeby zrobic 2 szerszenie i armate jeden szerszen w armacie tylko mu lep wystaje a drugi trzyma lond i zapalke..he ale chyba malo na temat to jerst..i pewnie zrobie cos innego..jakas propozycja? zastanawiam sie czy robic mu jeszcze jedne odnoza..hmm.. niedlugo musze sie wziac za scene bo malo czasu !!!! -pozdro!
RenholdeR Napisano 23 Sierpień 2003 Napisano 23 Sierpień 2003 Jaki klimat!!! ja wymiekam! te jego buty i pomysl z armata, pracuj dalej a bedzie miejsce na podium:) szczerze zyce Ci powodzenia[piwo]
Barył Napisano 24 Sierpień 2003 Autor Napisano 24 Sierpień 2003 Witam :) Wczoraj w noicy dorobilem mu jeszcze pare odnoz..zboneowalem je ale juz nie mialem sily zeby wrzucic na forum :) teraz wrzucam ale widze juz bald hehe sa odwrotnie tzn kciuki skierowane w dol :P:P wiec zaraz to poprawie..ale w sumie nie iwem czy pasuja te dodatkowe konczyny :) jak myslicie?bo musze isc do przodu bo ju zmaaaalo czasu a duuuzo do zrobienia.. -pozdro
Barył Napisano 24 Sierpień 2003 Autor Napisano 24 Sierpień 2003 i nie zwracajcie uwag na ten obiekt za owadem ;)
Sir Valeq Napisano 24 Sierpień 2003 Napisano 24 Sierpień 2003 Uważam, że lepiej 6 odnóży, czyli tak jak teraz i jak w tych animowanych bajkach o owadach. Owad to owad, lepiej mu z dwiema rączkami albo nóżkami. ;)
saygon Napisano 24 Sierpień 2003 Napisano 24 Sierpień 2003 butki mi sie bardzo podobają, gorzej z rekami, jakby sztuczne, ale zdecydowanie ciekawy i fajny model czekam na wiecej.
Barył Napisano 24 Sierpień 2003 Autor Napisano 24 Sierpień 2003 Dzienx za koment :) maly update i robie dalej :) co z tymi odnuzami? bo moge jeszcze je zmienic..caly czas mysle nad koncowa scenka.. -pozdrawiam, Barył
Barył Napisano 24 Sierpień 2003 Autor Napisano 24 Sierpień 2003 he a ciekawe kto zam mnie zamiesci render ;)
dawid Napisano 24 Sierpień 2003 Napisano 24 Sierpień 2003 stanowczo z 6 lepiej. a na scenke mam taki pomysł żebyś szerszenia zrobił w takiej pozycji jak superman sie do lotu przygotowywuje :) z głową patrzącą do góry.
RenholdeR Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 ee ja bym jednak odwlok zostawil w kolorze naturalnym tzn. w paski a mundur (koszulke i reszte) zrobil w moro tak bedzie stanowczo lepiej wygladac dzizus ide spac (co ten alkohol robi z czlowiekiem, mama mowila \"taki dobry chlopak byl...\")
Gość Deler Napisano 27 Sierpień 2003 Napisano 27 Sierpień 2003 4 lapki.... hmm ... dla mnie to dziwne.... no dla mnie niekonicecznie dla ciebie... pozadrawiam... (juz czwarta...pora spac isc..aaaaaaaa!)
Barył Napisano 28 Sierpień 2003 Autor Napisano 28 Sierpień 2003 WITAMCO MYSLICIE O TAKICH TEXTURACH? NIEDZIALA MI KLAWKA I BEDE MIAL PROBLEM Z DALSZA PRACA.A PISZE TO WSTAWIAJAC ZSYMBOLE W WORDZIE HEHE POZDRO
dawid Napisano 28 Sierpień 2003 Napisano 28 Sierpień 2003 texturka fajna ale jakos tak za malo matowa, przydałoby się jakiś meszek zasymulować. ps. kup sobie nową klawiature wydatek rzędu 18 zł :)
Pablo Napisano 28 Sierpień 2003 Napisano 28 Sierpień 2003 No texturka git :)))...a gdzie On ma blachy na naszyjniku?:P:) pozdr
Rekomendowane odpowiedzi