gucias Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 Kolejna moja pracka jak zwykle prosto z Blendera (bez użycia YafRay'a) żółtego pampra poznaliście już tutaj nic już nie poprawiam .....no ale komentarze mile widziane :) no i w innej koncepcji kolorystycznej ;) ...no a tutaj tylko taka bonusowa wersja może komuś się spodoba: BonusRender 1 BonusRender 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 hehe, ciakawe, nawet bardzo, ale nad oswietleniem troche bym popracowal na twoim miejscu. :) I ten glow, a fe! ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 hehe...fajne i smieszne:D...troche scena mi nie lezy i osiwetlenie..ale i tak mile dla oka i z poczuciem humoru:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 świetne. ci kolesie mogliby miec jeszcze dresiki z paskami :DDDD , bardzo przyjemne. niekonwencjonalne podejscie do popularnego tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 świetne ! Można by było stworki jeszcze do wnętrza wrzucić, probujące odpalić, kręcić kierownicą itp. ;) Trochę mogłeś nad tłem posiedzieć ale generalnie jest świetnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 super. wreszcie wizka samochodu z jajem. :) a co ten mały chce zrobic z tym bejsbolem? :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 He a ja myslałem ze znow popularne audi TT a tu miła niespodzianka :D I to jeszcze audi w blenderze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 a co ten mały chce zrobic z tym bejsbolem? :D To jestem ja, zazdrosnik bo ktos w koncu skonczyl TT a ja jeszcze nie i stad ten baseball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 illy i to w Blenderze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 bez komentarza, ja w maxie skonczyc nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 nie płacz, jeszcze kiedyś ci się uda :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 Teraz zauwazylem tego najbardziej wysunietego na prawo. :D muahahahaha, trzymajcie mnie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 Wielki lol(ek). Jak brak ci kluczyków nie ma jak beseball:P. Świetna praca (w Blenderze!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 BArdzo ciekawa prezentacja samochodu !! :] podoba mi sie , jak juz kilka osob wspomnialo samochod z jajem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 6 Październik 2005 Autor Share Napisano 6 Październik 2005 hehe dzięki wszystkim za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 hmm... ciekawy pomysł ale render nie ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 Suuupcio:) Szczególnie pomysł i stworki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 pomysł ratuje ta prace bo render troszke kuleje ale pracka bardzo mi sie podoba te stworki sa świetne:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 wiesz co Ci powiem ? najgorzej psuje cala prace mapa hdri w evirnomancie widoczna z tylu ... praca jest ladna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 bardzo fajne rendery, takie miekkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 ej, czy do Ogólnego Wzoru na Efektowność Pracy wlicza się bonus z blendera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 gucias -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Fajne sa te malutkie pikusie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 no a tutaj takie dwie jescze wersje mam tej pracki Bonus render 1 Bonus render 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 dlaczego to sie nazywa gucias ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 hindus, a jak się nazywa autor? pewnie podobni są:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 bonusy slabsze od pierwszych renderów, ine mają tego klimatu :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 gucias to moja ksywa czytaj: "pseudonim artystyczny" :):):):):) na forum blendera. Gucias bo kiedyś miałem takie małe zwierze co jadło marchewki, ziarno, sałatę i takie tam różności no ale zdechło ale nazwyało się Gucio.... chciałem mieć maila gucio@....(coś tam) .pl ale gucio było zajęte więc zmieniłem na gucias...no i tak już zostało. A ten żółty pikuś to wersja 3d mojego awatara z blender.pl. jako że nie miał imienia to go też tak ochrzciłem....ot mała historia guciasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 guciasy wymiatają ;] a przód jest krzywy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi