TrojkaT Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 no co ty, 13 to jest terqz w USA :) a oni sa chyba przeciez z Hiszpani ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 James! yeeah :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 kurcze ale wiecie co, to nawet śmieszne jest :D gonicie za tym jak byście mieli jutro umrzeć... albo jak by to było 100 milionów które byście mieli dostać za darmo, spokojnie, czy jutro czy za 2 godziny to nic sie chyba nie stanie ;P wiem, ważna jest premiera maxwell'a 1.0 no ale... :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 mam dobre wiesci, wlasnie wyszedl :D lepiej pozno niz wcale :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Jest pieknie, studio sie nie roznio zbytnio wygladem od Rc5 ale ma wiecej fukncji :D osobny Material Editor jest piekny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Wszystko pięknie - nie zakładamy nowego wątku - w obecnym poszedł jak narazie update w piewszym poście. Moze wreszcie podforum maxwella ruszy i tutaj u nas ;) Odnosnie produktu - jest naprawde świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Wreszcie jest teraz czekam na wasze opinie i rendery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 no ja tez czekam:P a jest on pod maya;P...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2006 musi być ;> przyłączam się do kolejki czekających ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Maniaki , dajcie jakiego linka do downloadu tego (legalnego ofkozz) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Może pokażcie jakieś screeny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 gdyby postowac legalny link to wtedy on juz nie jest taki legalny :P to mayki chyba narazie nie ma pluginu - przynajmniej z tego co widze na stronie producenta. Screeny zaraz - niech ochłone - material editor jest szybszy niz poprzednio :o próbuje wrzucic scenek z laptopem do studia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 No tak, wyszedł, no ale z łaski swojej dajcie jakiś link do Downloadu, oczywiście LEgalny żeby nie było :)) a jak nie to sobie sam poszukam ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 oszaleliście chyba z checi zobaczenia 1.0 :] ? Nie ma ani wersji trial ani żadnej którą nextlimit traktuje jako możliwą do przekazania userom którzy nie zapłacili - download odbywa się po zalogowaniu na stronie producenta (forum) i przejściu do działu vip/download - innego sposobu nie ma. Jesli wcześniej wykupiłeś maxwella wersje beta za tańszą sume(było taniej) to teraz w mailu od nextlimitu odrazu dostaniesz link do upgrade'a - czytaj nowej wersji 1.0 - tylko customerzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 oky oky... Mam Maxwella 1.0 !! zaraz go przetestuję ;] (tzn. nie żadne RC5 czy coś tylko już finałową wersję... ) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 No to jedziemy z renderkami, Tutaj wrzucać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 nie jak cos to juz lepiej do działu maxwell - chciał bym newsa zachowac czystego ;) http://max3d.pl/forum/showthread.php?goto=newpost&t=26478 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 tyle historii;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 tyle historii;] yhy pokaze ten watek swoim dzieciom jak tylko naucze sie polymodelingu :] - one juz raczej będą korzystały z nowego enginu maxwella 3.0 ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 yyy, do kitu to studio - nawet pusty viewport mi nie chodzi płynnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 u mnie normalnie sie zachowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2006 yyy, do kitu to studio - nawet pusty viewport mi nie chodzi płynnie :/ u mnie to samo :| wiadomo kiedy plugin dla maya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 wiadomo kiedy plugin dla maya? już jest..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Mi to samo się dzieje :/ Jednym słowem studio to wielka porażka, gdyby było bardziej przyjazne dla użytkownika to by było super a niestety jest strasznie nie wygodny ( niepotrafie nawet zeskalować obiektów a jak chce otworzyć obiekt to otwiera mi porozrzucane bryły nie tak jak je zapisywałem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 skoro uzywasz 3dsmax to po co ci studio :| ? druga sprawa - możliwe ze przez directa albo sterowniki do karty - ja mam geforca 4 i smiga az miło ale nie potrzebuej go bo mam 3dsmax. Nie rozumiem czemu tak robic - w studiu nie ma nic nowego - nextlimit poprostu chcial stworzyc samodzielna aplikacje - by szczycic sie niezaleznoscia - tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Niestety, poszczycić się raczej nie ma czym (mowa o studiu oczywiście). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Wczoraj ukazał się plugin do mayi (wersja 6.5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 właśnie ukazał się Maxwell SDK (windows) http://www.maxwellrender.com/forum/viewtopic.php?t=17422 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi