Napisano 26 Kwiecień 200618 l no co ty, 13 to jest terqz w USA :) a oni sa chyba przeciez z Hiszpani ??
Napisano 26 Kwiecień 200618 l kurcze ale wiecie co, to nawet śmieszne jest :D gonicie za tym jak byście mieli jutro umrzeć... albo jak by to było 100 milionów które byście mieli dostać za darmo, spokojnie, czy jutro czy za 2 godziny to nic sie chyba nie stanie ;P wiem, ważna jest premiera maxwell'a 1.0 no ale... :)))
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Jest pieknie, studio sie nie roznio zbytnio wygladem od Rc5 ale ma wiecej fukncji :D osobny Material Editor jest piekny :D
Napisano 27 Kwiecień 200618 l Wszystko pięknie - nie zakładamy nowego wątku - w obecnym poszedł jak narazie update w piewszym poście. Moze wreszcie podforum maxwella ruszy i tutaj u nas ;) Odnosnie produktu - jest naprawde świetnie.
Napisano 27 Kwiecień 200618 l gdyby postowac legalny link to wtedy on juz nie jest taki legalny :P to mayki chyba narazie nie ma pluginu - przynajmniej z tego co widze na stronie producenta. Screeny zaraz - niech ochłone - material editor jest szybszy niz poprzednio :o próbuje wrzucic scenek z laptopem do studia.
Napisano 27 Kwiecień 200618 l No tak, wyszedł, no ale z łaski swojej dajcie jakiś link do Downloadu, oczywiście LEgalny żeby nie było :)) a jak nie to sobie sam poszukam ;P
Napisano 27 Kwiecień 200618 l oszaleliście chyba z checi zobaczenia 1.0 :] ? Nie ma ani wersji trial ani żadnej którą nextlimit traktuje jako możliwą do przekazania userom którzy nie zapłacili - download odbywa się po zalogowaniu na stronie producenta (forum) i przejściu do działu vip/download - innego sposobu nie ma. Jesli wcześniej wykupiłeś maxwella wersje beta za tańszą sume(było taniej) to teraz w mailu od nextlimitu odrazu dostaniesz link do upgrade'a - czytaj nowej wersji 1.0 - tylko customerzy.
Napisano 27 Kwiecień 200618 l oky oky... Mam Maxwella 1.0 !! zaraz go przetestuję ;] (tzn. nie żadne RC5 czy coś tylko już finałową wersję... ) :D
Napisano 27 Kwiecień 200618 l nie jak cos to juz lepiej do działu maxwell - chciał bym newsa zachowac czystego ;) http://max3d.pl/forum/showthread.php?goto=newpost&t=26478
Napisano 27 Kwiecień 200618 l tyle historii;] yhy pokaze ten watek swoim dzieciom jak tylko naucze sie polymodelingu :] - one juz raczej będą korzystały z nowego enginu maxwella 3.0 ;)
Napisano 27 Kwiecień 200618 l Autor yyy, do kitu to studio - nawet pusty viewport mi nie chodzi płynnie :/ u mnie to samo :| wiadomo kiedy plugin dla maya?
Napisano 27 Kwiecień 200618 l Mi to samo się dzieje :/ Jednym słowem studio to wielka porażka, gdyby było bardziej przyjazne dla użytkownika to by było super a niestety jest strasznie nie wygodny ( niepotrafie nawet zeskalować obiektów a jak chce otworzyć obiekt to otwiera mi porozrzucane bryły nie tak jak je zapisywałem )
Napisano 27 Kwiecień 200618 l skoro uzywasz 3dsmax to po co ci studio :| ? druga sprawa - możliwe ze przez directa albo sterowniki do karty - ja mam geforca 4 i smiga az miło ale nie potrzebuej go bo mam 3dsmax. Nie rozumiem czemu tak robic - w studiu nie ma nic nowego - nextlimit poprostu chcial stworzyc samodzielna aplikacje - by szczycic sie niezaleznoscia - tyle.
Napisano 27 Kwiecień 200618 l Niestety, poszczycić się raczej nie ma czym (mowa o studiu oczywiście).
Napisano 13 Lipiec 200618 l właśnie ukazał się Maxwell SDK (windows) http://www.maxwellrender.com/forum/viewtopic.php?t=17422