victor5000 Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 http://www.cyberspace3d.net/viewtopic.php?t=240 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 nie zebym cos mial do tamtego forum, ale ten adek wydaje mi sie smieszny:P a felga jest niezla, model jak model ale materialki, hdri rulez:] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 scena ? gdzie ta scena, nawet podłoża nie ma, raczej obiekt :] Skończona jeszcze nie jest, popracuj nad materiałem, wygląda plastikowo. A tak poza tym to nieco dziwne dawać link do wątku w innym forum ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Vorek to taka kryptoreklama :] Fela jest troszku nie teges: nie wiem w czym robiona ale można o wiele ładniejszy materiał osiągnąć. Polecam mentala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 materiały nieteges a model jeszcze bardziej nieteges, strasznie wysmoothowany chamferów mu brak :P "Nie jesteś pewien czy uda ci się osiągnąć zamierzony efekt? Czy po prostu chcesz pokazać swoje umiejętności? Tutaj na pewno otrzymasz przydatne komentarze." gdzieś ten tekst widziałem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Kiepska ta felka, dokladnie, za duzo meshsmooth, mi osobiście sie nie podoba...może usuń to wypuklenie tam gdzie śruby..:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip_87 Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Nie przemawia do mine ta felga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Łolaboga oO. Proponuje dodac wiecej ms'a, cobys sie nie pocial na krawedziach, jak bedziesz ja zakladal ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi