soshka.cg Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Taki szybki obrazek w ramach ćwiczonka displace mapy. Efekt dosyć mi się podoba więc go pokazuje. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 efekt ciekawy, mnie się podoba, oślizgły robal, rozwiń prackę o taki śluz na jego mordzie, oczy, język jak u węża i będzie git, może trochę włosów na czubku i ztyłu głowy, takie długi pokręcone. Mam nadzieję że to pociągniesz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Podoba mi sie. Przyjemna pracka. Ladny shader skory aliena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 genialny, może popraw oczy, ja się tam nie znam... na ufoludach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 miniaturka całkiem niezle sie zapowiada, ale jak zobaczyłem całość, nieco sie rozczarowałem (co nie znaczy ze jest zle). brakuje tego "czegos" :) część twarzowa wygląda nieco jak maska, sprawia wrazenie osobnego elementu. nie podoba mi się materiał (o ile efekt obślizgłości jeszcze może być, to bump kompletnie nieprzekonywujący). kompozycja też jakaś siaka - ponad połowa obrazka to tło, a głowa jest ucięta z prawej strony. oczy tego stworka mi się podobają, aczkolwiek nieco bym je rozjaśnij i dał wiekszy reflective, aby były wyraźniejsze i troche bardziej kontrastowej w stosunku do reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voytec_s Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Fajnie fajnie tylko ta czesc twarzowa jakby mu troche odpadal od reszty czaszki, ale moze ma tak byc. Niezaleznie od tego praca naprawde swietna. CYA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 pokaz model bez displejsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 rozumie że to jest zwykła sphera i displa to tak wymodeprofilował ? :P hahahaha edit: świetne ! edit2: sie rozmarzyłem, mogli by popracować nad displace żeby się zdjęcie nakładało na boxa i masz full detal model :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 mi zas sie podoba materiał twarzy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 No "morda" ufola bardzo fajna :) ten shaderek z displance bardzo dobrze sie prezentuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Chciałbym coś wnieść tu od siebie, ale chyba w tym przypadku się nie da :P IMO ładnie się prezentuje, tym bardziej że wyszedł taki.. obślizgły :) Ogólnie milusi szybki efekt :) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 Dzieki. Wieczorkiem dorobie mu reszte ciałka i poprawię tu i ówdzie. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi