soshka.cg Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Taki szybki obrazek w ramach ćwiczonka displace mapy. Efekt dosyć mi się podoba więc go pokazuje. pozdro
kruger Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 efekt ciekawy, mnie się podoba, oślizgły robal, rozwiń prackę o taki śluz na jego mordzie, oczy, język jak u węża i będzie git, może trochę włosów na czubku i ztyłu głowy, takie długi pokręcone. Mam nadzieję że to pociągniesz jeszcze
-=S3B=- Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Podoba mi sie. Przyjemna pracka. Ladny shader skory aliena.
muody Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 genialny, może popraw oczy, ja się tam nie znam... na ufoludach :P
mkk3a Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 miniaturka całkiem niezle sie zapowiada, ale jak zobaczyłem całość, nieco sie rozczarowałem (co nie znaczy ze jest zle). brakuje tego "czegos" :) część twarzowa wygląda nieco jak maska, sprawia wrazenie osobnego elementu. nie podoba mi się materiał (o ile efekt obślizgłości jeszcze może być, to bump kompletnie nieprzekonywujący). kompozycja też jakaś siaka - ponad połowa obrazka to tło, a głowa jest ucięta z prawej strony. oczy tego stworka mi się podobają, aczkolwiek nieco bym je rozjaśnij i dał wiekszy reflective, aby były wyraźniejsze i troche bardziej kontrastowej w stosunku do reszty.
Voytec_s Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Fajnie fajnie tylko ta czesc twarzowa jakby mu troche odpadal od reszty czaszki, ale moze ma tak byc. Niezaleznie od tego praca naprawde swietna. CYA
DonKichot Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 rozumie że to jest zwykła sphera i displa to tak wymodeprofilował ? :P hahahaha edit: świetne ! edit2: sie rozmarzyłem, mogli by popracować nad displace żeby się zdjęcie nakładało na boxa i masz full detal model :P
JunioR Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 mi zas sie podoba materiał twarzy :D
hcpiter Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 No "morda" ufola bardzo fajna :) ten shaderek z displance bardzo dobrze sie prezentuje :)
Chris Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Chciałbym coś wnieść tu od siebie, ale chyba w tym przypadku się nie da :P IMO ładnie się prezentuje, tym bardziej że wyszedł taki.. obślizgły :) Ogólnie milusi szybki efekt :) Pozdro!
soshka.cg Napisano 10 Październik 2005 Autor Napisano 10 Październik 2005 Dzieki. Wieczorkiem dorobie mu reszte ciałka i poprawię tu i ówdzie. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi