Kuciel Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Chciał bym poinformować o ofercie przygotowanej dla wszystkich forumowiczów, a mianowicie: 15% rabatu na wszelkie usługi jakie świadczy moja firma, dodam iż jest to stały rabat minimalny i w niektórych przypadkach może to być nawet 30% bądź 60%. Wystarczy podać nicka z forum. Xeromax - Art ul. Popularna 4/6 02-473 Warszawa tel. 22 863 46 94 tel. kom 608 022 628 [email protected]
Ser Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Dzięki koleś! :P a nie macie fili w krakowie? :)
Kuciel Napisano 12 Październik 2005 Autor Napisano 12 Październik 2005 narazie jeszcze nie ale zamówienia wysylamy na caly kraj czasem nawet dowozimy :)
Reanimator Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Bardzo mila inicjatywa, tak trzymac.
SansSerif Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Kuciel, czy możesz opowiedzieć coś więcej o ofercie wydruków wielkoformatowych kolor i b&w? Czym drukujecie? Na czym drukujecie? Czy kalibrujecie ploter pod druk na konretnym papierze? Żaden z partaczy w okolicach politechniki tego nie robi :] btw: kreowanie wizerunku firmy wraz z księga CI - od 300 zł świetne :]
tweety Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Przyłączam się do pytania Szeryfa :) Sans: to jak oni drukują? i jakby można coś więcej o nadrukach na płytach CD-DVD please :) Pozdrawiam
SansSerif Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Cztery różne firmy w okolicach politechniki w Warszawie drukują na nieokalibrowanym sprzęcie nie biorąc pod uwagę rodzaju papieru. Na zwykłym kiepskim matowym w miarę im wychodzi ale na photo glossy wydruki CMYK wyglądają jak... cmyk w corelu z wyłączoną kalibracją.
Kuciel Napisano 12 Październik 2005 Autor Napisano 12 Październik 2005 Więc tak ploter do A0 jest bardzo dobrze wykalibrowany jesli chodzi o kolory, dodatkowo posiada system automatycznej kalbracji głowicy aby uskoków nie bylo. Urzadzenie HP DesignJet 750c drukuje na papierach takich jak High-gloss photo, Semi photo, high-gloss film, heavy coated itd... Co do nadruków albo sa to etykiety naklejane albo bezposredni nadruk na specjalnych płytach niestety jeszcze nie tłoczymy płyt. Ogolnie wykonana praca ma zadowalac klienta i ze wszystkim mozna sie dogadac ja jestem ugodowym czlowiekiem :)
tweety Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Sans: hehehe :) trochę offtopicując: pamiętam jak z miesiąc temu kumpel z pracy puścił na noc na ploter 10m płótna (kodak canvas). nie popatrzył i puścił z ustawionym nośnikiem na matte vinyl. tak zalanego nośnika jeszcze w życiu nie widziałem :D Kuciel: a może przyjmiecie do pracy młodego chłopaka znającego już trochę ploterki. ;)
Kuciel Napisano 12 Październik 2005 Autor Napisano 12 Październik 2005 hehe jak narazie to niebardzo jest mozliwosc ale w przyszlosci nie tak dalekiej to kto wie :)
rowr Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Kuciel moze filia we wrocku hehe tam to bys nawet po znizkach na mnie zarobil :) Tweety zdrajco miasto zachcialo Ci sie opuszczac???:D
tweety Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 rowr: jadę tam aby rozmnożyć wrocławskie plemię :D Kuciel: trzymam za słowo :)
rowr Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Tweety: o bosze biedaki :P szkoda ze we wrocku nikt nie wyskoczyl z taka inicjatywa :(
Shogun 3D Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Tweety, chcesz się mnożyć z Kucielem? Hehe... ja pracowałem na róznych ploterach. Ale niektóre jazdy, jakie miałem, to ludzkie pojęcie przechodzą. Miałem szefa, który nie miał najzieleńszego pojęcia o druku, nawet nie czaił dobrze zagadnienia rozdzielczości. Bywało, że pytał mnie, co to jest magenta. Dosłownie! Przy kupnie plotera serwisant uzupełniał tusze w ploterze. Właśnie wlewał magentę, kiedy szef palnął: O, jaki ładny różowy! A czerwony to gdzie? Innym razem plotowałem billboard, podzielony na 10 mniejszych segmentów. Puściłem to na noc i zostawiłem to sam na sam z szefem. Rano okazało sie, ze mniej wiecej w połowie wydruku szóstego segmentu zatkała sie dysza z magenta i wszystko poszło w zieleń. rano sie strasznie tym wkurzyłem na co szef: - Spokojnie, bez paniki. nawet ładnie to wygląda, na upartego mozna nawet pomyślec, ze celowo... I poszło. nie wiem, jak klient to łyknał, to juz mnie nie obchodziło, bo to był mój ostatni dzien pracy. Szedłem na swoje.
Kuciel Napisano 12 Październik 2005 Autor Napisano 12 Październik 2005 hehe takiego szefa to tylko pozazdroscic hue hue :D
Salvator Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 pozytywne zjawisko, naprawdę ciepło się robi na sercu :) jakbym kiedyś był w wawie to przyjdę coś skserować :P
max_1989 Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Bardzo ciekawe i miłe :). Kiedys napewno bende chciał wydrukować swoją prace w dużym formacie ... oprawić w ramke i powiesić na ścianie ... wtedy bende wiedział do kogo walić :).
Rekomendowane odpowiedzi