Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Chciał bym poinformować o ofercie przygotowanej dla wszystkich forumowiczów, a mianowicie:

15% rabatu na wszelkie usługi jakie świadczy moja firma, dodam iż jest

to stały rabat minimalny i w niektórych przypadkach może to być nawet

30% bądź 60%.

Wystarczy podać nicka z forum.

max3do.jpg

Xeromax - Art

ul. Popularna 4/6

02-473 Warszawa

tel. 22 863 46 94

tel. kom 608 022 628

[email protected]

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzięki koleś! :P a nie macie fili w krakowie? :)

Napisano
  • Autor

narazie jeszcze nie ale zamówienia wysylamy na caly kraj czasem nawet dowozimy :)

Napisano

Kuciel, czy możesz opowiedzieć coś więcej o ofercie wydruków wielkoformatowych kolor i b&w?

Czym drukujecie? Na czym drukujecie? Czy kalibrujecie ploter pod druk na konretnym papierze? Żaden z partaczy w okolicach politechniki tego nie robi :]

btw:

kreowanie wizerunku firmy wraz z księga CI - od 300 zł

świetne :]

Napisano

Przyłączam się do pytania Szeryfa :)

Sans: to jak oni drukują?

i jakby można coś więcej o nadrukach na płytach CD-DVD please :)

Pozdrawiam

Napisano

Cztery różne firmy w okolicach politechniki w Warszawie drukują na nieokalibrowanym sprzęcie nie biorąc pod uwagę rodzaju papieru. Na zwykłym kiepskim matowym w miarę im wychodzi ale na photo glossy wydruki CMYK wyglądają jak... cmyk w corelu z wyłączoną kalibracją.

Napisano
  • Autor

Więc tak ploter do A0 jest bardzo dobrze wykalibrowany jesli chodzi o kolory, dodatkowo posiada system automatycznej kalbracji głowicy aby uskoków nie bylo. Urzadzenie HP DesignJet 750c drukuje na papierach takich jak High-gloss photo, Semi photo, high-gloss film, heavy coated itd...

Co do nadruków albo sa to etykiety naklejane albo bezposredni nadruk na specjalnych płytach niestety jeszcze nie tłoczymy płyt.

Ogolnie wykonana praca ma zadowalac klienta i ze wszystkim mozna sie dogadac ja jestem ugodowym czlowiekiem :)

Napisano

Sans: hehehe :) trochę offtopicując: pamiętam jak z miesiąc temu kumpel z pracy puścił na noc na ploter 10m płótna (kodak canvas). nie popatrzył i puścił z ustawionym nośnikiem na matte vinyl. tak zalanego nośnika jeszcze w życiu nie widziałem :D

Kuciel: a może przyjmiecie do pracy młodego chłopaka znającego już trochę ploterki. ;)

Napisano
  • Autor

hehe jak narazie to niebardzo jest mozliwosc ale w przyszlosci nie tak dalekiej to kto wie :)

Napisano

Kuciel moze filia we wrocku hehe tam to bys nawet po znizkach na mnie zarobil :)

Tweety zdrajco miasto zachcialo Ci sie opuszczac???:D

Napisano

rowr: jadę tam aby rozmnożyć wrocławskie plemię :D

Kuciel: trzymam za słowo :)

Napisano

Tweety: o bosze biedaki :P

szkoda ze we wrocku nikt nie wyskoczyl z taka inicjatywa :(

Napisano

Tweety, chcesz się mnożyć z Kucielem?

Hehe... ja pracowałem na róznych ploterach. Ale niektóre jazdy, jakie miałem, to ludzkie pojęcie przechodzą.

Miałem szefa, który nie miał najzieleńszego pojęcia o druku, nawet nie czaił dobrze zagadnienia rozdzielczości. Bywało, że pytał mnie, co to jest magenta. Dosłownie! Przy kupnie plotera serwisant uzupełniał tusze w ploterze. Właśnie wlewał magentę, kiedy szef palnął: O, jaki ładny różowy! A czerwony to gdzie?

Innym razem plotowałem billboard, podzielony na 10 mniejszych segmentów. Puściłem to na noc i zostawiłem to sam na sam z szefem. Rano okazało sie, ze mniej wiecej w połowie wydruku szóstego segmentu zatkała sie dysza z magenta i wszystko poszło w zieleń.

rano sie strasznie tym wkurzyłem na co szef:

- Spokojnie, bez paniki. nawet ładnie to wygląda, na upartego mozna nawet pomyślec, ze celowo... I poszło. nie wiem, jak klient to łyknał, to juz mnie nie obchodziło, bo to był mój ostatni dzien pracy. Szedłem na swoje.

Napisano

pozytywne zjawisko, naprawdę ciepło się robi na sercu :) jakbym kiedyś był w wawie to przyjdę coś skserować :P

Napisano

Bardzo ciekawe i miłe :). Kiedys napewno bende chciał wydrukować swoją prace w dużym formacie ... oprawić w ramke i powiesić na ścianie ... wtedy bende wiedział do kogo walić :).

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.