Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

NO i koejna bitwa...

NIe bedzie chyba za czesto update\'ow bo mam prace...no ale czasem cos mazne :))..Tematem beda nasi przyjaciele w gorace letnie noce...mowa o KOMARACH :)))

pozdr

• Odpowiedzi 116
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no normalny komar :P:P taki co pije krew z nas :))..co do scenki koncowej to bedzie komar siedzacy na jakiejs rece , ktory pije sobie krew \":)))

pozdr

Napisano

omar Przyjacielu powiadasz , heheh znajác ciebie nie dopuscisz aby to byl zwykly komar napewno bedzie owadem o wynturzonym sposobie bycia hehehe , i wlasnie to jest ten maly dreszczyk emocji heheh , no nie moge sie doczekac pierwysz updatów :D[piwo][piwo]

Powodzenia :D[piwo]

Napisano

ehhh...tak mnie namiawiacie na inna wersje komara...ze az sie zastanowie jeszcze jaka bedzie koncowa scenka :)))

Na razie zaczalem robic tulow...baardzo wczesna jego wersja :)

pozdr

Napisano

NO jak na poczatek zle nie wyglada , ale sam powiesz ze nie ma co tu wiele ogladac hehehe , ladnie wykonane ... to u ciebie sie chwali i dokladnosc hmmm , a jaká ty chcesz wersje komara ?? MOz e wersje wiesz hmm takiego Bojinga co , bo by latal i przewozil pasazerów , wielki komar i jakies male ludziki ( kurde wszedzie laduje male ludziki buahhahaha )

No jak zrobiesz tak zrobisz jak chce zoabczyc cos wiecej ... wiec dozoabczyska :D

Napisano

Sid hehe nie wiem naprawde nie wiem co bedzie pozniej...zobaczymy to dopiero za jakis czas :)

A teraz jedizemy dalej...

pozdr

Napisano

Pablo bitwa dopiero się rozpoczeła a ja widzę , że w tym tępie to ty ją jutro skończysz ;).A tak poważnie bardzo dobry pomysł i jak zawsze szybkie i mistrzowskie wykonanie.Pozdrawiam i życzę powodzenia.[piwo]

Napisano

Stanek dzieki za mile slowa :)..co do szybkosci..hmm pozniej nie bedzi etak szby updatow bo nie mam czasu niestety :(

a tymczasem...nowy render :]

pozdr

Napisano

super model pablo :D

*bzz*.. pedzicie strasznie z ta bitwa :)

ja jeszce nie zaczalem..ba! nawet sienie zdecydowalem co chce modelowac :D

powodzenia w dalszej pracy :)[piwo]

Napisano

hehe dzieki chlopaki :)[piwo] co do modelu komara...na razie robie jego prowizorke pozniej bede za wieksze szcegoly bral, tylko potrzebuje zdjec w zoomie...

a teraz maly update, plus siateczka

A technika to jest POLYMODELING, zaczalem od cylindra jako odwlok i przekonvertowalem go na Editable Poly i zaczalem modyfikowac :) i tak jade z calym modelem,

pozdr

bitwa5.jpg

komarsiatka.jpg

Napisano

Und3r Plane\'ami tak samo by wyszlo :) naprawde :)..a co do nozek to extrude ze scianek z tulowia + scalowanie

pozdr

Napisano

Hehe, patrzac na zaawansowanie innych prac, ta ma juz prawie gwarantowane miejsce w czolowce :)

Napisano

cholera coś mi się zdaje że za mały odwłok ma ten jegomość no i za małą rurko-ssawke :P musze jakiegoś cholernika upolować i wrzucić pod skaner :D siakoś twój ma wielki korpus a reszte malutką :D

pozdro...:)

Napisano

dzieki chlopaki :))

Phantom- hmm moze jakies sa ta anomalia w budowie komara, bo niestety nie mam zadnych refeerencji , patrze tylko na fotki z ich natury i potem modeluje wmaxie...na razie chce wymodelowac wszystko, a potem zajme sie proporcjami, sczegolami itd.

pozdr

Napisano

hihihihihihi...:D nie no chłopaki nie przesadzajcie :D

Pablo ja proponuje żebyś ten odwłok zrobił jakiś pół przezroczysty...albo jeszcze go po przerabiał wkońcu jak komar pije krew to widać ile tego wychłeptał :D

pozdro...

Napisano

CZŁOWIEKU !!!!!!!!!!!!!!

W takim tępie skończysz bitwe w sobote]

ja dopiero wybrałem temat. Wchodze na twój i już mnie coś upier..... w ręke. patrze ,,,,, a to Pablo\'s komar .

Powodzenia - naprawde niezłe tempo - a komarek bardzo fajny - naprawde mi sie podoba - ike czasu Ci to zajeło ?

Napisano

buahahah :D:D nie no ludzie co Wy ze mnie robicie?:D hehe

Teksturkami zajme sie pozniej na razie sam modeling, komara robie hmm..z 2-3 h.Co do tego odwloku to jescze chyba go powieksze...i bedzie tak krew widac :)).A w cale duzo przy nim nie siedze bo nie mam czasu...mam inne sprawuy na glowie...:-/.Co do koncowej scenki tak jak mowilem wcezsniej, prawodpodobnie bedzie na jakiejs rece :)

pozdr

Napisano

oki wstepny model skonczony, teraz tylko trzeba poprawiac bledy, np. nogi oraz dodawac szczegoly...

bitwa8.jpg

bitwa9.jpg

A tutaj daje obrazek, abyscie sprawdzili czy sa dobre proporcje...powiedzicie czy cos wydluzyc, skrocc, powiekszyc itd

bitwa10.jpg

Napisano

Pablo, niezly z Ciebie zawodnik..

kiedy Ty znajdujesz czas na taka robote i na tysiace komentarzy wokol?

Jak mnie jakis komar dopadnie, to przestudiuje jego zwloki na potrzebe Twojej pracy :)

Napisano

Wow [wow]!! Komarek powala i to tego w jakim czasie !! Narazie jestes na 1 miejscu !!

Będziesz dodawał włosi na ciele ?? ( co ja gadam...pewie na 100% będą...:) )

Napisano

dzieki :)) jasne ze beda wloski :))

teraz poprawilem troche nogi, poszerzylem oraz wydluzylem odwlok, dalem troche szczegolow na glowce...i nie wiem co dalej modelowac zanim zaczne texturowac?? co?

pozdr

bitwa11.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności