Pablo Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 NO i koejna bitwa... NIe bedzie chyba za czesto update\'ow bo mam prace...no ale czasem cos mazne :))..Tematem beda nasi przyjaciele w gorace letnie noce...mowa o KOMARACH :))) pozdr
mORPH Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Pablo moze nam przyblizysz co nie co :D Po watpie zeby to byl taki \"zwykly komar\"
Pablo Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 no normalny komar :P:P taki co pije krew z nas :))..co do scenki koncowej to bedzie komar siedzacy na jakiejs rece , ktory pije sobie krew \":))) pozdr
gelart Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 a moze komara pijacego krew w baze z kumplami ?:)
SiD Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 omar Przyjacielu powiadasz , heheh znajác ciebie nie dopuscisz aby to byl zwykly komar napewno bedzie owadem o wynturzonym sposobie bycia hehehe , i wlasnie to jest ten maly dreszczyk emocji heheh , no nie moge sie doczekac pierwysz updatów :D[piwo][piwo] Powodzenia :D[piwo]
Pablo Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 ehhh...tak mnie namiawiacie na inna wersje komara...ze az sie zastanowie jeszcze jaka bedzie koncowa scenka :))) Na razie zaczalem robic tulow...baardzo wczesna jego wersja :) pozdr
SiD Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 NO jak na poczatek zle nie wyglada , ale sam powiesz ze nie ma co tu wiele ogladac hehehe , ladnie wykonane ... to u ciebie sie chwali i dokladnosc hmmm , a jaká ty chcesz wersje komara ?? MOz e wersje wiesz hmm takiego Bojinga co , bo by latal i przewozil pasazerów , wielki komar i jakies male ludziki ( kurde wszedzie laduje male ludziki buahhahaha ) No jak zrobiesz tak zrobisz jak chce zoabczyc cos wiecej ... wiec dozoabczyska :D
Pablo Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Sid hehe nie wiem naprawde nie wiem co bedzie pozniej...zobaczymy to dopiero za jakis czas :) A teraz jedizemy dalej... pozdr
STANEK Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Pablo bitwa dopiero się rozpoczeła a ja widzę , że w tym tępie to ty ją jutro skończysz ;).A tak poważnie bardzo dobry pomysł i jak zawsze szybkie i mistrzowskie wykonanie.Pozdrawiam i życzę powodzenia.[piwo]
Pablo Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Stanek dzieki za mile slowa :)..co do szybkosci..hmm pozniej nie bedzi etak szby updatow bo nie mam czasu niestety :( a tymczasem...nowy render :] pozdr
Barył Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 He jak narazie fajnie :) ubij sobie komara i popatrz na niego pod mikroskopem heeh.Ja szerszenia nie ubije... -pozdrawiam, Barył
ChaoS Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 PAblo jak zawsze perwfekcjonista w wyborach :) tys to wybral se obiekt pokaz siateczke :)
Kichas Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Jak narazie to dla mnie bomba!! tak trzymac, również czekam na siateczke. Jaką metodą robisz?[piwo]
roball Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 super model pablo :D *bzz*.. pedzicie strasznie z ta bitwa :) ja jeszce nie zaczalem..ba! nawet sienie zdecydowalem co chce modelowac :D powodzenia w dalszej pracy :)[piwo]
und3r Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 A ten jak zwykle :) Od razu chce wszystkiech zdeskwalifikowac tepem prac :) Powodzenia Pablo :D
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 hehe dzieki chlopaki :)[piwo] co do modelu komara...na razie robie jego prowizorke pozniej bede za wieksze szcegoly bral, tylko potrzebuje zdjec w zoomie... a teraz maly update, plus siateczka A technika to jest POLYMODELING, zaczalem od cylindra jako odwlok i przekonvertowalem go na Editable Poly i zaczalem modyfikowac :) i tak jade z calym modelem, pozdr
und3r Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 \"I sometimes think that God in creating man, somewhat overestimated His ability\" -- Oscar Wilde My bylibysmy lepsze :)
comix Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 temu to idzie :D ...czekamy na wiecej :D pozdroo [piwo]
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 maly update...tylko musze pooprawic te przednie nogi bo sa za okragle oraz za grube... pozdr
ChaoS Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Pablo przyznaj sie ty maz juz pracke gotowa a teraz tylko wywalasz elementy i rendserki rzuczasz :)
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 hehe, wcale nie :P:P patrze na fotki i robie i tyle :P pozdr
Eden-3d Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 nio bardzo ladnie ci to wychodzi..robisz plejnami,,?:)........powodzenia
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 nie zaczalem od Cylindra...i potem jego modyfikacje, extrudowanie, weldowanie itd:] pozdr
und3r Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Plejnami to chyba by sie skichal po drodze niz zrobil cos takiego :D BTW nozki to extrude czy bevel?
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 Und3r Plane\'ami tak samo by wyszlo :) naprawde :)..a co do nozek to extrude ze scianek z tulowia + scalowanie pozdr
und3r Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Moze i tak samo by wyszlo ale czy szybciej ? No i dzieki za info a propos nozek :D
Gość FfOgZ Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Hehe, patrzac na zaawansowanie innych prac, ta ma juz prawie gwarantowane miejsce w czolowce :)
SzEfU_c_K Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Po prostu nieziemski kopruch:) Zapowiada się super praca!![piwo]
Phantom Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 cholera coś mi się zdaje że za mały odwłok ma ten jegomość no i za małą rurko-ssawke :P musze jakiegoś cholernika upolować i wrzucić pod skaner :D siakoś twój ma wielki korpus a reszte malutką :D pozdro...:)
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 dzieki chlopaki :)) Phantom- hmm moze jakies sa ta anomalia w budowie komara, bo niestety nie mam zadnych refeerencji , patrze tylko na fotki z ich natury i potem modeluje wmaxie...na razie chce wymodelowac wszystko, a potem zajme sie proporcjami, sczegolami itd. pozdr
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 hahaha :D:D wcale nie :P , dzisiaj mam inna robote...moze pozniej cos zaczne modelowac:P pozdr
Phantom Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 hihihihihihi...:D nie no chłopaki nie przesadzajcie :D Pablo ja proponuje żebyś ten odwłok zrobił jakiś pół przezroczysty...albo jeszcze go po przerabiał wkońcu jak komar pije krew to widać ile tego wychłeptał :D pozdro...
giorgione Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Swietny komar!! Brawo!! A umieścisz go na czyjejś ręce?? :D:D:D:D:D Giorgione
Tomasz Kucharz Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 CZŁOWIEKU !!!!!!!!!!!!!! W takim tępie skończysz bitwe w sobote] ja dopiero wybrałem temat. Wchodze na twój i już mnie coś upier..... w ręke. patrze ,,,,, a to Pablo\'s komar . Powodzenia - naprawde niezłe tempo - a komarek bardzo fajny - naprawde mi sie podoba - ike czasu Ci to zajeło ?
und3r Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Spoko musimy jakas dywersje przeprowadzic :D :cool: /Pablo\'s Komar/ [killer] /und3r/ O! Komar zwalczony :D
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 buahahah :D:D nie no ludzie co Wy ze mnie robicie?:D hehe Teksturkami zajme sie pozniej na razie sam modeling, komara robie hmm..z 2-3 h.Co do tego odwloku to jescze chyba go powieksze...i bedzie tak krew widac :)).A w cale duzo przy nim nie siedze bo nie mam czasu...mam inne sprawuy na glowie...:-/.Co do koncowej scenki tak jak mowilem wcezsniej, prawodpodobnie bedzie na jakiejs rece :) pozdr
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 oki wstepny model skonczony, teraz tylko trzeba poprawiac bledy, np. nogi oraz dodawac szczegoly... A tutaj daje obrazek, abyscie sprawdzili czy sa dobre proporcje...powiedzicie czy cos wydluzyc, skrocc, powiekszyc itd
Andree Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Super robota Pablo :) ur gr8 :] Wydaje mi sie ze ogolnie jest ok,no moze rzeczywiscie troszke odwlok wyciagnij. greetz[piwo]
michaueq Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 sÓÓÓÓper komar :) I co Ty bedziesz robil przez caly miesiac jaki jesczze zostal?? hehe... szykuje sie piekna praca :)
leander Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Pablo, niezly z Ciebie zawodnik.. kiedy Ty znajdujesz czas na taka robote i na tysiace komentarzy wokol? Jak mnie jakis komar dopadnie, to przestudiuje jego zwloki na potrzebe Twojej pracy :)
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 Leander hehe [lol]moze lepiej nie zabijaj :P wkoncu to tez zwierzatka :] hehe.. pozdr
0-Arh+ Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 jejku... no z takim super komarem to mój wielgachny goliat nie ma szans! :D
Falcrum Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Wow [wow]!! Komarek powala i to tego w jakim czasie !! Narazie jestes na 1 miejscu !! Będziesz dodawał włosi na ciele ?? ( co ja gadam...pewie na 100% będą...:) )
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 dzieki :)) jasne ze beda wloski :)) teraz poprawilem troche nogi, poszerzylem oraz wydluzylem odwlok, dalem troche szczegolow na glowce...i nie wiem co dalej modelowac zanim zaczne texturowac?? co? pozdr
Rekomendowane odpowiedzi